Avslutningsläger

2011-06-30 | 18:02:39

Bild från igår; jag, Maja och Lovisa. ♥

Gårdagen, kvällen, natten och morgonen med laget har varit helt awesome! Gud vad roligt vi har haft! Vi bodde på ett vandrarhem i olika stugor i Lindö, precis vid havet. :) Sjukt mysigt, särskilt när man kunde gå ner och bada när man ville! HAHA, men jag var i alla fall inte en av dom som badade nakna klockan fem imorse... ;)
För mycket sömn, det kan man ju inte säga att vi fick precis. Själv somnade man vid halv sju, och vid åtta var vi tvunga att gå upp och packa, så man kan väl säga att jag är gaaaanska så slut just nu!

Men det har i alla fall varit hur sjukt roligt som helst, med fem kamp, gocart, minigolf, bad, kortspel, snack och massor med garv! Sjukt asså, haha. Älskar er b-rudar! :) ♥
Måste ju bara tillägga att Sara är grym på det här med fönster... ;)

Fick med mig över 400 bilder hem, men jag är så pass trött så jag orkar inte sitta och redigera så många av dom nu. Men jag kan lova er att dom kommer upp imorgon eller nån dag framöver. ;)

Ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt, som sagt så har jag knappt sovit nånting på över 24 timmar... Sen så ska man ju upp vid åtta imorn igen, för att åka ut till stallet sen och släppa ut hästarna i Svängen hagen. :) Tar med kameran då, så bilder från det kommer ni också få. :)

Vi hörs!

Första förlusten

2011-06-28 | 21:53:37
Fölorade med 2-0 borta mot Harg... Jävla skit.
Men ja, dom förtjänade det väl antar jag, dom var duktiga idag, och vi har tappat lite dom senaste matcherna, och det kan ju inte flyta på lika bra hela tiden...
Nu är det i alla fall uppehåll från fotbollen i några veckor, och avslutningen sker imorn i Norrköping på en camping/vandrarhem vid havet. Gööööött! Kommer ta med kameran, så det kommer bjudas på massa roliga bilder från bl.a gocart, minigolf, bad och mycket annat!
Tagga! :D

Tänkte svara på en läsarfråga när jag ändå är igång:

Svar: Det finns att ladda ner Photoshop gratis, sök bara på Google så hittar du nog.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aja, får väl se om vi hörs nåt imorn. Ciao!

At the Cinema 13/7

2011-06-28 | 14:41:09


Nu är biljetterna till Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 bokade! Så den 13 juli, kl. 18:00 sitter vi som klistrade framför bioduken, djupt nersjunkna i dom röda biostolarna och ser slutet av hela alltihopa. Kommer bli grymt! Men samtidigt så sjukt sorgligt, kan inte fatta att det tar slut...

Hur man laddar ner penslar/brushes till Photoshop

2011-06-28 | 12:52:14
Det var någon som ville att jag skulle visa hur man laddar ner olika penslar, eller brushes, till Photoshop. Så jag hade tänkt att försöka visa. :) Det här funkar ju på min dator, men jag vet inte, det kanske blir annorlunda för er? Det här ska i alla fall funka om man har Windows 7. :)
Aja, jag kör på. ;)

1. Först börjar du med att gå in på en sida där det finns gratis penslar. Här har ni en sida som heter Brusheezy där det finns ganska många penslar, men om ni vill hitta nån annan sida så är det bara söka på "Gratis penslar till Photoshop" eller liknande på Google.


2. Klicka på en pensel som du vill ladda ner. Då kommer det se ut som det gör på bilden ovan. Klicka på Download File!. Då kommer det upp en liten flik där nere, ni ser den som är inringad med rött. När den har laddad klart, klicka på den fliken.


3. Då kommer penseln öppnas i Hämtade Filer. Dra över den till någon passande mapp. Jag har en som heter Penslar, där jag har alla nedladdade penslar, haha! 8)


4. Öppna mappen där du sparade din pensel. Den pensel jag laddade ner hette Free_Flowers_Pack, så då letar du upp den och öppnar mappen. Markera den med en stor pensel på, den som är inringad, och dra bara över den till Photoshop.


5. Klicka sen på Pensel verktyget i menyn, och leta fram penslarna som du precis laddat ner. Sen är det bara måla på, haha! :)

Svårare än så är det inte! :) Hoppas ni förstod. :)

Nollsju:Fyrtioåtta

2011-06-28 | 07:48:22

random picture.

Att jag aldrig kan lära mig att somna om... Sjukt irriterande att vakna runt sju varje jäkla morgon, och sen inte kunna somna om. Nu när det väl är lov så borde man ju kunna sova hur länge man vill, men nej, inte Esmeralda Edenberg. Nej för här går vi upp som vanligt ändå! .__.

Så aah, när jag inte kan somna om så sätter jag mig här, som vanligt... Men kommer faktiskt inte på nånting att göra. Kanske borde redigera lite bilder eller så, men är inte helt pepp på det... 
Verkar i alla fall som om det kommer bli minst lika häligt väder som igår! 
Vet inte riktigt vad jag ska hitte på idag, men det visar sig väl. 
Ciao!

Svar på frågestunden, part two.

2011-06-27 | 17:17:11
Fortsätter väl med några av frågorna från frågestunden. :)

12. Vilken sorts tandborste använder du?

Min näsa såg lite allt för cp ut, så var tvungen att censurera den, haha...

Det här är i alla fall min tandborste, haha! :) Blå med typ vita blom cirkel mojer, eller vad du nu vill kalla det. Märket är nog Jordan eller nåt, tüfft!

13. Hur många elefantar går det på en stig?
På min stig som jag ser här ifrån fönstret går det i alla fall tre feta elefanter just nu...

14. Varför är jorden rund och pannkakor platta? Borde det inte vara tvärtom?
Men egentligen, så är väl pannkakor också runda? Fast inte om man steker dom i en fyrkantigt stekpanna, för då blir dom fyrkantiga. :)

15. När var det senaste du gick med strumpor och tofflor samtidigt?
Hatar att gå med strumpor pch tofflor samtidigt! :o Har typ sånna här fårskinnstofflor (som stinker apa om ni ville veta) med massa fluff inuti, så när man har strumpor i dom så typ dras strumporna åt runt tårna, och då får jag panik! Måste kunna vicka på tårna, annars vet jag inte vad jag gör!

16. Vilken bild har du blivit mest nöjd med?
Oj, haha, det är nog ganska många egentligen... :] Har massa olika, och jag byter liksom favorit lite om vartannat. Men just nu, så skulle jag tro att det här är en av mina absoluta favoriter:


17. Vad gillar du mest, surt, sött eller salt godis?
Surt godis, helt klart! Äter nästan bara surt godis, haha.. :] Man blir liksom inte lika proppmätt av det, utan kan moffa massor tills det tar slut i godisskålen, haha! ;)

18. Om du fick gå in i en mataffär och plocka vilka varor du vill i en påse, vilka saker skulle det då vara?
Oj, vad svårt, haha! Men det skulle väl i alla fall vara godis, hehe.. :] Och sen skulle jag plocka på mig alla sorters kakor, bara för att se vilka som är godast! Fast det skulle man ju bli väldigt törstig av, så då måste man ju köpa nånting att dricka... Typ päronsoda, because it's so damn delicious!

19. Om du skulle få prova på tre olika sporter en dag (inte fotboll, ridning eller nån sport du gått i), vilka tre sporter skulle du prova på?
Hmm... Innebandy har jag typ alltid gillat, så det skulle väl vara en av dom. Sen skulle jag vilja surfa, om man nu räknar det som sport? Det verkar så sjukt roligt, haha! :D 
Och jaa.. kanske handboll eller nåt skulle verka kul? ;)

20. Om du skulle börja blogga tillsammans med någon, vem skulle du vilja blogga tillsammans med då?
Ja, det skulle väl i alla fall vara någon med samma intressen som jag, för annars blir det kanske inte en så bra blogg. Men jag vet faktiskt inte, kommer inte på nån speciell sådär. :)

21. Vad är det dyraste du någonsin köpt?
Hmm... Jag vet faktiskt inte riktigt. Kan ha varit mitt Nintendo DS som jag köpte när jag var liten, hehe. ;) Eller kanske min dator.. Men det kan vara mobilen som jag betsällt... Haha, aja. ;)
För er som ville veta, så skulle mobilen ha kommit idag, men den har inte gjort det! :( Får väl hoppas på imorn då, för jag vill ha den nu!

Tar några av dom andra i ett senare inlägg. ;)

Vinst mot Oxelösund

2011-06-27 | 08:53:06


Rubriken säger det mesta. Matchen som spelades i Oxelösund igår vann vi med 3-1! :) Även fast det var den tråkigaste vinsten, (vi hade inget flyt i spelet alls, och målen var för det mesta turmål, hehe...) så är vi ju fortfarande obesegrade än sålänge! :D
Ett av våra tur mål gjordes i alla fall av mig, med hjälp av min kära axel, haha! ;)
Gud va Oxelösund höll på... ._. Omogna, eller nåt sånt skulle jag nog vilja säga.
Men i alla fall så avslutades dagen med en DFK-hörna inne på MackeDonkan, haha. :)

Nu är det bara tagga om tills imorgon, då vi åker till Nyköping och möter Harg, igen. Seriematch den här gången, och nu ska vi kötta! :D

Men idag vet jag inte vad jag ska hitta på...
Har suttit här sen sju nån gång, kunde inte somna om... Men det är i alla fall soligt och klarblå himmel ute, så det blir väl att lägga sig i solen med en Harry Potter bok eller nåt sen, haha. :)

Och så får vi hoppas på att min nya mobil kommer idag... :3

Aja, ha det bra!

Peace

2011-06-26 | 11:39:56


Härligt att solen tittat fram mesta delen av dagen idag! Och det har inte regnat än så länge i alla fall, haha! :D Sen så är det ju också ganska så varmt ute, så då är det väl självklart att man passar på att sola lite när man ändå kan? :)

I alla fall; om några timmar knallar jag ner till Värmbol med mamma och hunden, för att kolla på lillebrors match. Direkt när den är slut så bär det av till Backavallen, och sen rullar vi vidare mot Oxelösund för match! Tagga tjejor, det här tar vi! Tar med kameran till brorsans match, och den följer nog med till Oxelösund också, så om jag orkar så kanske det kommer upp några bilder här sen. 

Börjar bli ganska hungrig nu, så ska ner och ta nåt som jag kan stoppa i magen.
Bye!

Svar på frågestunden, part one.

2011-06-25 | 16:57:28
Det blev ganska många frågor till frågestunden tillslut, så jag tar och delar upp dom med ungefär 10 frågor i varje i tre olika inlägg, så att det inte blir alldeles för mycket att läsa. :)
Ja, jag kör väl igång då... ;)

1. Vad är ditt mål med fotbollen?
Förut var det ju att bli bäst. Vill fortfarande bli proffs och allt det där, men nu försöker jag bara ha kul istället för att ställa så jäkla höga krav på mig själv att jag ska prestera bra. Älskar ju fotboll, och då ska man inte behöva må dåligt för att man spänner sig på planen och hela tiden för att man försöker vara bra. Nu ska jag istället bara ha roligt, och bli bra genom det istället. :)

2. Kommer du satsa på ridningen igen?
Just nu så har jag inge planer på det. Kommer nog heller aldrig riktigt satsa på hästar igen, utan kanske rida nångång ibland eller så. Sen kanske när man blir äldre, typ pensionär eller nåt, så kanske jag skaffar nån häst som jag kan rida och pyssla om, men inte än så länge. ;)

3. Vad gör du i framtiden?
Som sagt så vill jag ju gärna försörja mig på fotbollen. Det är grymt svårt att bli så pass bra och komma ändå dit, men jag ska i alla fall försöka och göra mitt bästa! Annars så skulle jag vilja jobba med foto eller med djur. :)

4. Vilka betyder mest för dig?
Min familj, mina vänner, och fotbollslaget, helt klart. Svårt att säga några speciella som betyder extra mycket, för alla vänner betyder lika mycket för mig. :)
Sen så betyder min sköthäst Max någor oerhört mycket! Och Benson också såklart, men han ingår ju familjen, hehe. <3

5. Vilket är det fulaste plagget du äger?


Gjorde dom här i slöjden. Kämpade as länge med dom och var jättestolt att jag lyckats göra ett par jeans shorts. Men fy fan vad gräsliga dom är! Usch säger jag bara! Och fula är dom också. Var tvungen att sy ut dom, för när jag väl sytt klart, så var dom alldeles för små. Och eftersom jeans tyget tog slut redan vud bakfickorna, så var jag ju tvungen att ta samma äckliga blomtyg... Tyckte det skulle se lite ballt ut, men nu... BLÖÖÖH!

6. Hur många förhållanden har du haft?
Haha, har aldrig haft nåt riktigt förhållande. ;) Om man räknar med dom jag haft på låg- och mellanstadiet, så är det två som varade ganska länge. Men då var man ju liksom jätteliten, haha. Sen ha jag ju varit tillsammans med killar i några dagar och sånt, när man typ gick i 2:an och skickade fråga-chans-lappar till varandra, haha. :]
Men sen dess... Nej, orkar inte hålla på med sånt. ;)

7. Vad är din favorit butik?
Svårt. Har ganska många faktiskt. När det gäller klädaffärer så måste jag nog säga Gina Tricot, Bik Bok och Lager 157 eller nåt, haha. Sen så är det ju alltid kul att gå in på Elgiganten och sånt, för där finns det massa massage stolar som man kan pröva, haha! :3 Sen så gillar jag MBK i Bangkok, för där finns det maaaassor med affärer med sjukt billiga kläder och sånt! <3 Det är ju mer som ett varuhus, men ändå. 

8. Vad lyssnar du på för musik?
Allt! Älskar nästan all musik! Om ni klickar här, så kommer ni till min Spotify lista. :)

9. Hur många marschmallows kan du få in i munnen på en gång?
Gick ner till köket och upptäckte att vi inte har några marschmallows hemma! Katastrof, jag vet! Men jag lovar att nästa gång jag är iväg och handlar ska jag köpa med mig en påse och se hur många jag får in i munnen och lägga upp det här på bloggen, haha! ;)

10. Tycker du att du har förändrats sen du var 5 år? I så fall, på vilket/vilka sätt?
Ja, det tycker jag nog, haha. Och det är väl tur det, skulle väl inte va så kul om man gick runt och betede sig som när man va 5 år? ;) Men då när man var mindre så fanns det inte lika mycket problem. Eller det kanske det gjorde, bara det att dom märks mer nu. Nu måste man liksom tänka på hur man ser ut och massa sånt, det behövde man inte då. Sen så har jag ju blivit längre sen jag var 5, haha, nähe? 8D

11. Hur upptäckte du att du verkligen gillar att fota?
Det var när mamam gick på högskola med estetisk linje. Dom fick i uppgift att fotografera som en berättelse, eller nåt. Så mamma köpte en lite digital kamera och fotade jättefina närbilder på myror ute i skogen. Tyckte det var hur coolt som helst, att man kunde komma så mära dom små djuren och få så fina bilder. Jag gick runt och fotade massor, och sen när familjen köpte sin första systemkamera så utvecklades jag ju ännu mer. Nu är jag den som fotar mest av oss i familjen, och tycker det är nåt av det roligaste som finns. :]


En av mina mest kommenterade bilder på Dayviews.

Kör på med dom andra i ett senare inlägg. :)

Update

2011-06-25 | 16:12:20


Har nu fått veta att Max troligtvis kommer gå med på sommarbetet i alla fall. Skönt för honom. <3

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.
I can be your hero, baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away.

Midsommar bilder

2011-06-25 | 14:53:26











Bilder från midsommarafton igår hemma hos Granströms. Har nog aldrig käkat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde igår, fy fan asså, haha! Men kul hade vi i alla fall. :)

Det har väl inte hänt så jättemycket annat sen jag bloggade sist. Kan ju säga att det här vädret är nåt himla skämt eller nåt, regnar nästan hela tiden! Skit kul sommar, verkligen!
Som tur är tittar solen fram lite då och då, så helt grått är det ju inte. ;)

Har beställt en ny mobil nu också, för er som inte visste det! Det blev varken HTC HD eller HTC Incredible som jag tänkte från första början, utan en HTC Sensation! Den verkar sjukt bra, så jag längtar tills på måndag då den troligtvis kommer. :)

Vet fortfarande inte hur det blir med Max... I torsdags var jag i alla fall ute hos honom i stallet, så han fick gå ut och beta lite tillsammans med Nisse och Moa, haha. :)
Sen stod jag och borstade i flera timmar, myyyys! ♥

Aja, eftersom jag har suttit här största delen av dagen så ska jag väl ta och hitta på något annat så länge. Men senare hade jag i alla fall tänkt svara på några frågor från frågestunden. Om ni har någon fråga som ni skulle vilja klämma fram så går det bra att klicka på länken i meningen innan och kommentera. :)

Vi hörs!

12:35

2011-06-22 | 12:36:37
Har egentligen ingen lust att blogga, med allt som händer och sånt, så ni får räkna med att det kanske inte kommer bli så mycket uppdatering här.
Ska i alla fall försöka att skriva nånting ibland.

Om man klickar på länken under, så ska det tydligen hjälpa en att få fler läsare:
http://www.bloggriket.se/

I take a part of you with me now, and you won't get it back

2011-06-22 | 09:36:06


Det är många som har frågat vad som har hänt med Max.
Det är så att för fyra år sen så blev han väldigt halt och dom trodde inte att han skulle klara sig särskilt länge. Men det gjorde han, men under dom här fyra åren har han varit lite halt av och till. Nu är han halt på båda frambenen, och har varit det en tid här, men nu vet dom inte om han kommer blir bra igen...

Dom har inte bestämt om eller när, men antagligen så kommer dom vara tvunga att ta bort honom...
Så nu får jag komma och gå ut med honom ibland, så att han slipper stå inne hela tiden.

Åh, lilla gubben. ♥ Jag kommer sakna dig något enormt, och jag älskar dig en massor. ♥

Som sagt, det är ingenting som är helt klart än, men man ska väl inte hoppas på det bästa.

Asså jag kan inte fatta det... Älskling...

Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have.... I have...

.

2011-06-21 | 18:25:16
Ni har väl inte glömt bort frågestunden?

Have you ever felt so sad you can hardly stand?

2011-06-20 | 18:26:55


Kan fortfarande inte förstå. Det kommer nog heller aldrig sjunka in, för jag förstår verkligen inte.
Är helt tom. Känner liksom ingenting. Vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska ta mig till. Att det skulle bli såhär, att ditt liv skulle gå ut på det som det har gjort.
Jag ska göra så att dina sista dagar blir dom bästa i ditt liv.

Finns inga tårar kvar att gråta. Vet inte vad jag känner, förutom ett stort hål av... ingenting.
Kan fortfarande inte förstå...

Min vackra, min underbara häst. Jag älskar dig, och jag kommer alltid att göra det.
Finns inga ord, vet inte vad jag ska göra. Vet ingenting.

Asså fy fa-an...

Hairstyles

2011-06-20 | 09:37:10
Hej på er!
Ska alldeles strax iväg och klippa mig, men innan det så passade jag på att leta upp lite olika frisyrer som jag kan tänkas ha. Här är några av dom:








Men det är så svårt, vet inte vilken jag ska bestämma mig för! Alla är ju så sjukt snygga!
Vilken tror ni att jag passar bäst i? :D

HAHA, asså nej, jag hoppas ni förstår att jag bara skämtar? Att man ens kan ha sånna här frisyrer, haha! Fett läskiga. :s
Nej, för min del blir det bara att klippa av topparna lite, eftersom mitt håt är rätt så slitet. Så ingen stor förändring precis. ;)

Regningt

2011-06-19 | 15:12:34

Bild från här om dagen.

Det blev inte så mycket av dom här dimm bilderna, haha! Fett svårt att redigera dom, men det kanske va för att orginal bilderna inte var dom bästa. Uppdaterade i alla fall Camera Raw på min dator, så nu kan jag börja redigera bilderna där i stället. :) Bara det att jag inte är så haj på det än, men tillslut ska det nog funka, haha. ;)

Ja, det här sommarvädret som man hade beställt, vart tog det vägen? Har regnat exakt hela dagen idag, utan uppehåll. Inte sådär jättemysigt faktiskt... Särskilt inte när man har stått vid en fotbollsplan i regnet och blåsten hela förmiddagen, så länge att händerna domnar bort, haha! 

Så ja, finns väl inte så mycket att göra en sån här dag... Skulle egentligen behöva fortsätta att rensa bland bilderna på hårddisken, men jag orkar inte, haha... Får väl se om jag hyr nån film eller nåt istället.
Aja. vi hörs!

18 juni

2011-06-18 | 18:53:40

En av dom mindre roliga bilderna från igår.

Vill ni se fler bilder från igår kväll när jag och pappa fotade så får ni kommentera. Dom kommer i vilket fall som helst upp på min Dayview sen, så det är bara kika där annars. ;)
Kommer i alla fall komma mycket roligare bilder, med dimma och sånt då, haha... :]

I alla fall, var nere på Backavallen förut tillsammans med Geena, Linnea, Fanny och Alice och kollade när 99:orna körde match. Dom vann med 4-1, för er som ville veta, haha! ;)
Vi gick hem till Linnea och Alice en stund också, och efter ett tag kom Kajsa och Maja! :) HAHAHA, vi spelade in värsta knäppa filmen!

I alla fall, så ska vi snart äta grillat med klyftpotatis, yummie. :3

Kom på att jag inte har nåt godis hemma!! :o KATASTROF!! Men då är det väl tur att man har Tempo bara precis runt hörnet, haha. ;)
Aja, ha en bra lördag. :)

Är det fest eller?

2011-06-18 | 11:14:56










Några av bilderna från igår.

HAHA, fy fan så sjukt vi hade det! As roligt va det! Det här är bara några få utav dom bilderna vi tog. Dom flesta finns uppe på min facebook, ifall ni skulle vilja se dom, haha. ;)

I alla fall så är det lördag idag, och det är soligt ute! Äntligen, haha! :D Men det blåser ute, så det är inte så jättevarmt... :( , Men det är en bra början i alla fall, så nån gång borde ju det riktiga sommarvädret komma! :)

Idag ska jag nog i alla fall ner till Backavallen en sväng och kolla på match med Geena. :)
Sen så får vi se vad som händer och fötter. ;)
Hej så länge!

Cäffä Lättä i Krukä

2011-06-17 | 23:05:50
50 unika besökare och 183 sidvisningar! Haha, måste nog vara rekord för min del! Fett stolt, haha, tack allihopaaaa! :] Fortsätt såhär! :D

By the way, fest hemma hos Maja hela kvällen, tjockt med roligt! Har hur många knäppa bilder som helst, men det kommer nog ta hela kvällen att konvertera dom, med tanke på att det blev över 300 st, haha...
Men några av bilderna fotades efter festen. För på väg hem så svängde jag och pappa ner till alén vid Katrineholms gård för att fota solnedgången+dimman+kossorna, haha, och det blev ganska coola bilder faktiskt! ;) Minuset med det var ju att ungefär femton myggor svärmade kring mina bara ben, eftersom jag bara hade jeans shorts på mig, haha! Så nuuuu är mina ben fulla med myggbett, great!

I alla fall, bilderna från det och bilderna från festen får ni se i morgon, för som sagt kommer det ta ett tag innan jag kan redigera dom, haha.. ;)

Tack för kvällen brudar, det här tycker jag vi gör om! :)

Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen.

2011-06-17 | 12:47:08

Frågestund

2011-06-17 | 10:32:37


Ja, som ni förhoppningsvis har förstått på både rubriken och bilden, så tänkte jag köra igång med en frågestund nu när statistiken ökar mer och mer! :)

Så det är bara fråga på om vad som helst! Svarar på alla sorts frågor, oavsett hur knäpp eller galna dom är, haha! Kom med roliga frågor, frågor om foto, frågor om mig, eller ja, vad du än kan komma på! :D

Blir det färre än 15 frågor så skiter vi i det, men vi börjar så får vi se vart det leder! ;)
Svarar på frågorna om kanske en vecka eller så. :)

SÅ FRÅGA PÅ! :)

But you can make it shine

2011-06-17 | 09:32:00

Lite wannabe We♥It... :]

Riktigt tråkigt sommarväder vi har här i Sverige, tycker ni inte? Vaknade tidigt som vanligt, och idag till ljudet av regnet som bara öste ner. Och regnar gör det fortfarande, men vi får väl hoppas på det bästa och önska att solen vill titta fram sen! :)

Så ja, finns väl inte så jättemycket att hitta på en sån här dag. Ska väl i alla fall försöka ta tag i bilderna jag fotade här om dagen och redigera dom lite.
Sen ikväll så blir det fest hemma hos Maja. Tummen upp för det! :)

Nej men nu börjar jag bli lite hungrig, så ska ner och ta mig lite frukost.
Ses!

New in

2011-06-16 | 19:25:29

Jeans shorts - H&M - 249:-


Armband - JC - 29:-


Berlock armband + 2 berlocker - Ur och Penn - 64:-

Var som sagt nere på stan med Geena förut idag. :) På bilderna ser ni det jag fick med mig hem därifrån; ett par jeans shorts, två armband och två berlocker. Den tredje "berlocken", den med elefanten, är egentligen ingen berlock, utan den har suttit på ett halsband förut. Hittade ingen bra kedja till den, så då nöp jag fast den på armbandet istället, haha. ;)

För ett tag sen kom jag hem från en ganska seg träning. Har nu tryckt i mig lite pankakor och sitter och kollar på landskamp, Sverige-Mexico. Ska väl ägna mig lite mer åt matchen, så vi höres!

Foton från 2010

2011-06-16 | 11:13:04


Håller just nu på att rensa massor med gamla bilder från min hårddisk, då det knappt finns nåt minne kvar på den för nya foton. Håller på med 2010-mappen för tillfället, och då hittar man ju massor med gamla foton. ;)
Eller ja, gamla och gamla vet jag ju inte om dom är, bara ett år eller så. Men ändå lixom, det känns som evigheter sen jag tog dom här bilderna. ;)

Dom bilderna ovanför kommer jag ihåg att jag gillade väldigt mycket när jag tog dom. Men nu ser man ju hur många brister dom har och... hur dåliga dom egentligen är, haha!
Tycker jag fotar liiiite bättre nu i alla fall, även om bilderna nu inte heller blir i världsklass varje gång. ;)
Men det är ju skönt att se att man utvecklas i alla fall, haha! :D

Nästa år, när jag tittar igenom bilderna från 2011 kommer jag säkert tycka likadant, att dom är helt kassa, haha!
Men som sagt, man utvecklas ju hela tiden. ^^

I alla fall... Runt ett nån gång så tar jag mig upp på min bike och rullar iväg mot Geena. Ska gå en sväng på stan med henne innan träningen. :) Trevlans!
Kuriren KANSKE ska komma ner till träningen idag också, eftersom vi gick till final igår. :) Men bara kanske! Får väl hoppas på det bästa i alla fall, haha! ^^

Känner att det börjar bli lite novell varning på det här inlägget, så jag tor jag sätter punkt precis här.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag varit på.

2011-06-16 | 10:14:15

London 2009


Thailand 2009


Indien 2010

Det var svårt att bestämma vilken av alla platser jag varit på som jag skulle skriva om, så jag tog tre av dom. :)
London, Thailand och Indien är några utav dom bästa ställena jag har varit på! Särskilt Thailand, saknar det en massor. <3 Indien var också helt grymt!
London är ju alltid lika härligt, och vi ska dit igen nästa år och bl.a kolla på OS! :D Fett kul! :)

FINAL!

2011-06-15 | 22:16:31
Jajamän, hem från Nyköping fick vi med oss en seger på 2-1 mot Harg. Vilket betyder att vi nu är i final i Sörmlandscupen!!
S-Å  S-J-U-K-T  J-Ä-V-L-A  B-R-A!!!!
Fy fan asså tjejer, är vi inte helt klart bäst eller nåt sånt? :')
Vi tappade ganska mycket i mitten av matchen, men i slutet av andra var vi grymma, och gud vad glad jag blev när Linnea panga in 2-1! :D Skit snyggt!

Min första match på ett tag nu också, pga knät. Gick ganska skit dåligt för mig rent ut sagt, men jag är glad för det! Va fan, vi vann ju och är i final, bättre blir det ju inte?! :D


Värmbol, Värmbol, världens bästa Värmbol.
Vackra, snygga, underbara Värmbol. ♥

Så nu är det bara ta nya tag och tagga för final mot antingen Hällbybrunn eller IFK Nyköping! ;)

Sjukt bra jobbat tjejer! :D

Femtonde

2011-06-15 | 15:25:55

Bild från fotograferingen vid det nerlagda industriområdet förr förra helgen.

Asså aah... Idag har jag kännt mig helt död. Har inte orkat nånting, har varit så trött så jag har för det mesta legat här hemma och läst och sovit. Hur kul? Inte särskilt faktiskt...

Men nu gäller det att tagga till, för om ungefär en timme rullar vi mot Nyköping för match mot Harg! (Harg ligger väl i Nyköping? eller...?)
Semifinal i Sörmlandscupen, så det här är något av en måste match om man säger så. 
Nu fan, nu tar vi hem det här tjejor, precis som vi brukar! 

Ska ner och käka lite innan vi drar. Ni får säkert reda på hur det gick sen när vi kommer hem.
Ciao!

But still not...

2011-06-14 | 19:56:57


Idag har det varit en mycket händelserik dag, fast ändå inte. Det har varit ap tråkigt väder hela dagen, så jag har bara varit hemma och ap tråkat mig.

Men lite där i mellan så har jag i alla fall:
  • Gått några mysiga promenader med Benson i regnet. Jag älskar lukten av regn och asfalt.
  • Suttit på altanen med en filt och en tjock Harry Potter bok i knät, samtidigt som regnet öste ner.
  • Gått ut och fotat när det äntligen slutat regna.
  • Fångat den söte saken på bild där uppe.
  • Varit nära att mörda ett flertal sniglar när jag kröp runt i rabatten, blöt och dan.
  • Dunkat massor med sköna låtar på Spotify.
  • Blivit livrädd när jag insåg att jag råkat radera ALLA mina bilder på hela datorn! Blev rätt lättad sen när jag kom på hur jag skulle få tillbaka dom igen, puh!
Så ja, man kan ju se på det lite hur man vill, för dagen har som sagt varit ganska händelserik, fast ändå inte...
Men nu ska jag i alla fall slå mig ner framför tv:n och kolla på ett avsnitt av 90210.
Vi hörs!

I will die someday, let's hope it's not today

2011-06-14 | 19:05:42


Okej, jag tar tillbaka allt illa jag sagt om Ulrik Munther. För fy fan vad bra han är! Gud vad jag älskar hans röst! Och hans texter... Ja, vad ska man säga? Det är nästan så man blir tårögd, så fina som dom är.
Och okej då, lite söt är han väl. Hans hår är i alla fall mega fint. :]

LYSSNA:
Ulrik Munther - Life
Ulrik Munther - Boys Don't Cry

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

2011-06-14 | 10:33:22
Längesen jag körde på det här, men nu ska jag väl försöka komma igång igen... ;)

Nånting jag oroar mig för... Inte så mycket egentligen, men en sak som jag är riktigt rädd för är döden. Att nån i min familj eller att nån av mina vänner ska dö eller skada sig.
Finns väl egentligen inte så mycket mer här i världen att oroa sig för, inte för min del i alla fall, inte vad jag kommer på.

Riktigt bra rubrik

2011-06-14 | 10:29:09
Några dagar sen sist nu, men med tanke på sommarlov och allt så får ni räkna med att bloggen kanske kommer stå tom nån dag eller två. Men nu när det inte är så jättefint väder ute så kan man ju passa på att slänga in ett inlägg. ;)

Har egentligen inte hänt så jättemycket sen sist, men i söndags var i alla fall laget iväg till Vingåker för att köra match. Planen var ju inte den bästa precis om man säger så, haha... Men det blev i alla fall 0-0 tillslut, men jag tycker vi spelade mycket bättre, så vi förtjänade egentligen att vinna. :)



Sen igår så tränade vi nere på Djulö. Fast det var inte så mycket till fotbollsträning, men kondition körde vi på! Fy fan vad vi simmade, och fy fan vad kallt det va, haha! Sen ägde vi ju sönder i beach volleyboll också. ;)
Jag och Fanny följde sen med dom som skulle vara bollflickor ner till A-plan för att kolla på A-lags match. DFK vann med 3-0! 

Och jaa, idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det visar sig väl. ;)
Ciao!

Vilken HTC?

2011-06-12 | 08:05:23


Någon av dom här mobilerna tänker jag köpa. Det är bara det att jag inte kan bestämma mig för vilken, haha! 
Båda verkar ju bra och så, men det är ju inte så konstigt, för nästan alla HTC är grymma! :)
Men det är så att Desire HD verkar vara snäppet bättre och den är snyggare dessutom. Men Incredible S är ju bra den också, och den är lite mindre och till och med billigare.

Asså ÅÅÅH! Jag vet inte vilken jag ska välja, haha!
Är det någon som har nån av dom här, och vet hur dom är och sånt? Eller någon som bara tycker den ena verkar bättre än den andra?
Kommentera i sånna fall, för jag kan verkligen inte bestämma mig, haha!

21:34

2011-06-11 | 21:34:44

Haha, så söta!

Dagen blev faktiskt lite roligare sen, för Fanny kom och tittade förbi en stund. ;)
HAHA, vi spelade in massa knäpp filmer, som ni tyvärr inte kommer få se här, hehe... :] 

Annars å har det regnat, blåsigt och åskat massor idag! Men sånt är typ as mysigt!

Finns inte så mycket mer att berätta just nu, så jag ska väl ner och joina familjen nere vid tv:n.
Imorn blir det i alla fall en sväng till Vingåker med laget. Match alltså. Får fortfarande inte vara med och köra för knät, men på onsdag, då är det semifinal i Sörmlandscupen, och då jävlar! :D

Vi hörs!

11 juni

2011-06-11 | 12:54:54



Bilder från Granströms igår.

Första dagen av sommarlovet och det ser ut att bli regn... Fast egentligen gör det inte så mycket, för jag sitter ändå bara här hemma och tråkar.
Hade tänkt att cykla ut till stallet en sväng, men sen ångrade jag mig. Inga lektioner där idag, och det är inte så kul att vara där när det är helt öde... Men ändå, mår skit dåligt för jag aldrig hinner vara där och traffa Max. :(
Får värsta dåligt samvete. Och jag saknar honom massor. <3
Får väl hoppas att jag för lite mer tid över nu när det är sommarlov och allt.

Så ja, jag sitter här med datorn framför tv:n och med hunden vid fötterna och gör typ ingenting. Och det ska jag fortsätta med, så vi höres!

Update:// Och sen så fyller ju Maja 13 idag! Grattis till dig! :) ♥

Skolavslutningen 2011

2011-06-10 | 12:06:36







Bilder från dagens skolavslutning.

Asså det känns helt sjukt! Sommarlov, nu, redan? Grymt härligt är det i alla fall, och man vill bara hitta på massa saker nu på en gång och göra allt samtidigt! 
Det är svårt att tänka att vi är lediga i 10 veckor, men sant är det, så man kommer nog hinna med allt man vill göra, haha! :)

Sista dagen med 7x... Vi kommer sen bli 8B1, men inget kommer bli samma sak utan våran Mailn! Kommer sakna dig! :(

Ja men i alla fall så ska vi till Granströms och käka ikväll, så det kommer nog med lite fler bilder därifrån sen. :)

Asså gud, känns fortfarande helt sjukt att det är sommarlov, har inte fattat det riktigt än, haha!

Näst sista dagen

2011-06-09 | 20:40:54


Näst sista dagen av 7:an spenderades med fina Fanny! Vi var ute och sprang en runda med Linnea, Belli och Alice. Vi hann också med en sväng ner till Djulö, där vi badade, fast det var skit kallt, haha!

Innan det så var det ju såklart skola. Vi var nere på Djulö då också, för den årliga Djulödagen. För min del var det inget speciellt med det precis, eftersom jag bara kunde vara där en timme innan jag skulle till sjukgymnasten. Där gick det bra, och sjukgymnasten sa att mitt knä är läkt och allt, så nu måste jag bara bygga upp muskler och sånt. Gött!

Men aah, behövde inte komma tillbaka ner till Djulö efteråt, så jag fick sluta då. :)

Och det är nog ingen som missat att det är skolavslutning imorgon! Sjukt skönt med sommarlov, som man har längtat efter hela året! Känns helt overkligt, men imorgon är det sista dagen i skolan på ca. 10 veckor.
SJUKT NICE!

Blågult

2011-06-08 | 14:06:34

Bild från matchen igår.

Matchen var sjukt nice igår! Sån jävla stämning på läktarn, as härligt var det! Sjukt skönt folk, sjukt skön klack, allt va helt grymt!
Desto bättre var det ju att Sverige vann med 5-0 också! Finnarna blev så krossade! ;)
Aah fan, det här är nånting man måste göra oftare! Kanske Sverige-Holland i oktober? :)


Var ju så förberedd som man kunde bli!
Älskar min hatt. :] <3


Kom hem ganska sent igår kväll, det var sjukt långa köer, haha!
Men aah, så idag har jag varit typ as trött, men det har inte gjort så mycket, för skoldagen har varit rätt så chill ändå. Vi har bara städat skåpen och lite sånna saker. Lyssnat på en konsert som några av lärarna hade, och dom var ju grymma, haha! :D

Ska ner till träningen sen och köra lite "knä övningar", men det är inte förän halv sex.
Så jag hinner nog gå ut och sola lite innan det. ;)
Ciao!

7 Juni

2011-06-07 | 07:56:29

Gårdagens födelsedagsbarn. ♥

Ja, igår var det ju både Nationaldagen och våran fina hunds födelsedag! 8 år fyllda, han börjar bli gammal den störda lille vovven. <3
Men Nationaldagen hade inget speciellt att erbjuda för min del, satt mest hemma och degade hela dagen faktiskt.
Kände mig grymt osocial, men pallade verkligen inte hitta på nåt, haha.

Men idag blir det andra bullar sörrni!
Dagen börjar med sovmorgon till 9:10, tre lektioner på det eftersom jag måste sluta tidigare idag. Anledningen till det är att vid halv tre-tre rullar vi vidare mot Stockholm för att kolla på EM-kvalet mellan Sveriga-Finland på Råsunda!!
Kommer bli tok nice, längter en massor! Kameran hänger självklart med, men får se om jag hinner ta några bilder, haha. :)
Innan matchen blir det troligtvis lite shopping i Solna centrum också. Sjukt nice det också!

Nu ska jag i alla fall ner och käka frukost, så vi kanske hörs imorn eller nåt. :)
Ciao!

Update:// Såg på Råsundas hemsida att man inte fick ha med sig kameror med objektiv?! Vad fan är det lixom?! D: , Så nu får jag ju inte ta med mig kameran i alla fall... :( , Jävla skit... Men aja, det blir nog bra ändå!

Säg det med en glass

2011-06-05 | 22:16:53

Ellen & Mathilda

Nu dom senaste dagarna har dom två på bilden + deras päron varit hemma hos oss. För det mesta har vi bara varit ute och chillat i det härliga vädret, med kubb och massa annat sånt, haha. ;)
Mycket kortspel har det också blivit, och en tripp ner till marknaden hann vi med igår också. Idag var jag, Mathilda, Pappa och Lasse nere vid nåt gammalt industriområde och fotade, så bilderna kommer väl senare antar jag. :)
Annars så har det inte hänt nåt speciellt i helgen. ;)

Förutom att jag var nere och kollade på våran match idag också. :) , Vinst med 5-2 mot Vingåker, sjukt skönt seger som vi verkligen behövde! :D

Nu ska jag i alla fall gå och vara lite mera social med dom andra vid tv:n, så vi höres! ;)

Digital Foto

2011-06-03 | 18:06:26
Jamen annars då?
Jo, idag har jag knappt gjort nånting. Har städat en massa tills imorn när Sjöbergs kommer. Har varit iväg och köpt tidningen ni ser här nedanför, Digital Foto. Riktigt bra, särskilt det här nummret. :) Funderar på att börja prenumerera på den faktiskt. Den är i alla fall värd att läsa för er som inte gjort det. ;)



Annars så har jag fotat lite, som nästan varje dag, haha. :] Blev nästan inga bra bilder, va väl helt enkelt inte min fotodag idag, haha. 

Har såklart legat och solat en massa också, eftersom det är sånt sjukt underbart väder!
Nästan så man skulle kunna hoppa över dom sista dagarna i skolan och köra på sommarlov direkt, eller vad tycker ni? ;)
Riktigt varmt ute är det, har inte kollat exakt hur varmt, men över 25° måste det ju i alla fall vara?
Men i vilket fall som helst, så är det riktigt nice!

Ska ner och moffa tacos nu, och njuta av en av dom första riktiga sommarkvällarna. 
Vi höres!

Nature in Focus

2011-06-03 | 17:46:36

För ganska så längesen så anmälde jag mig till en fototävling vid namn Nature in Focus, som Elmia Mässan annordnade. Temat var såklart djur och natur, och så anmälde jag mig med min bild här ovanför.
Fick ett mejl för nån månad sen att jag hade kommit med bland dom 50 bästa.

Idag fick jag ett telefonsamtal där dom sa att min bild blivit en av dom 5 bästa i min åldersgrupp, och har tryckts upp på en canvas tavla och kommer sitta uppe på Elmia Mässan i Jönköping imorn, där dom kommer utse vinnaren.
Dom ringde och frågade om jag kunde komma ner till Jönköping och ta i mot priset, OM jag skulle vinna. Tyvärr kan jag ju inte det, men kommer ändå få reda på vilken plats jag kom och så genom telefon eller mejl.


Min bidrag är den som är inringad.
Bilden är från Nature in Focus's facebook sida.

Fett kul ju! :D , Trodde aldrig att jag skulle komma så här långt, anmälde mig lixom bara för skojs skull, haha! Så jag blev sjukt förvånad när dom ringde förut idag!
Som vinst får man 1500:- , och det skulle ju inte sitta helt fel... :]
Kommer sitta som på nålar i morgon, haha! :3

The Sims 3, Leva livet

2011-06-03 | 17:19:53

Åh, det här spelet vill jag ha såhääääär mycket! Verkar riktigt kul, och skulle sitta fint i min och brorsans lilla The Sims 3 samling... :]
Det har fått väldigt bra recensioner och allt också, så det kan ju bara inte vara fel? ;)
Kostar 299:- på CDON, men just nu har jag inte så jättemycket pengar, och det är andra saker som jag behöver använda dom till först och främst. Men det här spelet ligger i alla fall i nära toppen på inköpslistan, haha! :]
Hörde att det ska komma ut ett husdjurs expansionspaket till trean i höst också... :3

Tävling

2011-06-03 | 16:56:28


Är med i en tävling hos http://thingsyouremember.blogg.se, där hon lottar ut en alldeles personlig kamera rem från Straps by Cochise, till ett värde av ca. 299:-!

Har alltid tyckt att Canon-remmen till min kamera (eftersom jag har Canon, haha) ser så sjukt tråkig ut! Såg på en annan blogg för ett tag sen att hon sytt en egen kamera rem, och jag tänkte att det skulle jag ju kunna göra när jag väl beställt min nya kamera! Men nu när jag fått den så har det aldrig blivit av, och jag är för den delen ingen höjdare på att sy direkt, haha, så att vinna en sån här skulle va hur toppen som helst! :D

För att vara med och tävla du också, klicka här.

Två lika

2011-06-02 | 17:50:21







Bilder från matchen idag.

Som rubriken lyder; det blev 2-2 mellan oss och Trosa/Vagnhärad i borta matchen förut idag. Vi kunde ha spelat mycket bättre från början, men i slutet fick vi kläm på det! :)
Lyckades ju tåa dit två assnygga mål också, gjorda av Lelle och Geena, men det lyckades ju Trosa/Vagnhärad också, så det blev alltså 2-2.

Hemma match på söndag också, mot Vingåker. Ska bara vara med och sitta på bänken, får fortfarande inte köra egentligen för knät. Men är i alla fall där ombytt ifall, ifall lixom... ;]

Nu ska vi snart käka grillad lax med klyftpotatis och tzatziki i det ur härliga sommarvädret, så ska väl börja ladda för det, haha! ;)

Trosa

2011-06-02 | 10:01:03
Snart rullar vi iväg mot Trosa för match. Inte så konstigt att vi möter just Trosa/Vagnhärad kanske, hehe.
Själv ska man inte vara med och spela på grund av knät, men det är klart att man följer med ändå för att heja fram b-rudarna till ännu en seger! :D
Men vi ska inte ta ut nåt i förskott, bollen är rund, så allt kan hända, haha! ;)

Tar med kameran också, men får se om det blir några bilder... Kommer väl inte kunna hålla mig, så nån enstaka bild kanske ni får sen när vi kommer hem.

Ni får ha det så bra så länge! ;)
Ciao!

Upgrade #2

2011-06-01 | 16:05:37


Som ni ser har jag gjort en ny header. Satt och knopade massor på den igår kväll, men kunde inte riktigt bestämma mig om jag ville ha den eller inte. 
Efter lite velande fram och tillbaka så bestämde jag att i alla fall prova den ett tag. :)

Vad tycker ni om den?

Som vanligt är det bara trycka på F5 om ni inte ser headern.

Första juni

2011-06-01 | 15:30:07

Bild från igår kväll.

Idag har vi verkligen inte gjort nånting i skolan. Vi tittade på film på tre av lektionerna, hade frågesport på spanskan och håltimme från musiken. Plus att cafét bjöd på festit och bulle. Och vädret är på topp. Dagen kan väl knappast bli bättre, eller? ;)
Nu är vi ju dessutom lediga tills på måndag, vilket är sjukt skönt! Sen är det bara några få dagar kvar till sommarlovet, och det är knappt så att man tror på det, haha!

I alla fall så kommer Sjöbergs hit i helgen, trevlans det! ;)

Ska dra ner till träningen sen och köra lite smått, för att se hur mycket knät klarar av. Kan ju absolut inte va med på matchen imorn... Men om jag har tur, och om knät vill som jag vill, så kanske jag kan spela på söndag. :)

Aja, vi ses väl eller nåt. ;)

Outfit 1/6-11

2011-06-01 | 15:10:28

Ja hej, jag har en knasig näsa! 8)
Vit tröja med bruna läderlappar: Lager 157
Beiget linne: Lager 157 , (haha WTF, stavar man beiget?)
Halsband: BikBok
Shorts: H&M