Min fotohemsida

2011-08-30 | 21:09:04




Nu har jag suttit nästan hela kvällen och rensat och uppdaterat mina album på min fotohemsida! Det tog ett tag, och det var många gamla och tråkiga bilder som behövdes sållas bort, men nu så tror jag att allt är ganska så klart! :) Bilderna ovanför är såklart några av dom som ni kan hitta på hemsidan.
För er som inte visste det så heter min fotohemsida http://edenberg.com/foto, och för ni som är smarta har nog redan listat ut att man kommer till hemsidan om man klickar på länken! ;)

Efter allt datorsittande så tänkte jag bli ännu fyrkantigare om ögonen. Tänkte byta upp mig till nånting större, det vill säga tvn. Säsongs premiär av House, går ju bara inte att missa! ♥
Shit, har redan missat 8 minuter, måste dra!
Ha det så bra!

Utanför mitt fönster

2011-08-30 | 16:35:32


Såhär ser det ut om jag tittar ut genom mitt fönster. Riktigt mörka moln. Får hoppas på att det betyder att ett riktigt årkväder är påväg, för jag är verkligen as pepp på att försöka fota åska nu!
Så hej du söta snälla rara gamla gubbe där uppe, du kan väl skicka ner några blixtrar eller så åt mig?

Måste bara säga att jag tycker moln är typ as coolt! Dom är så fina och fluffiga och coola! :3 Som på bilden till höger; titta bara så häftiga moln!
Och nu när jag tittade ut genom fönstret efter att jag tog dom här bilderna så har molnen ändrats så att det ser ut som om någon har släppt värsta bomben där. As coolt!
Hihi, bara jag som tycker det? :]

Kladdkaksmuffins

2011-08-30 | 16:21:22




Canon EOS 600D

Ja, det står Sega Chokladmuffins på receptet, men jag har alltid kallat dom kladdkaksmuffins och så heter dom så! :) Ni ser ju själva på bilderna hur underbart goda dom blev! Eller ja, jag har ju inte smakat någon än, men vad kan man annars förvänta sig från en mästerkock som jag? ;)
Så fort dom har svalnat ordentligt så ska jag ner och provsmaka en, tillsammans med en klick sprutgrädde på, hoho!

Jag vet ju att ni blir riktigt sugna på att göra era egna nu, det är inget ni behöver hålla inom er! Så ut med bunkar, plåtar och vispar och börja baka du också! :D

Mickey Mouse

2011-08-29 | 20:06:20

MussePigg tröja - H&M | Jeans shorts - H&M

Godagens på er! Eller ja, dag och dag vet jag inte om man kan säga, men godmiddag eller nåt dårå!
Måste bara upplysa alla om att jag hade utsläppt hår i skolan idag och att jag borde få nåt slags pris eller nåt bara för det! För er som inte känner mig och för er som inte redan visste det; jag typ lever med en toffs i håret. Så att ha utsläppt en heeeeeel dag, det måste ju vara typ världsrekord för att vara jag, haha!

I vilket fall som helst så har dagen rullat på som vanligt idag. Skola och sånt där, med ändrade scheman och profil och lite sånt. Det nya schemat verkar riktigt bra faktiskt, vi slutar som tidigas 13:30 och senast 15:05! Inte allt för sent det inte!

Kom hem från fotbollsträningen för ett tag sen. Riktigt rolig var den faktiskt! Är as taggad inför söndag, då första matchen i A-sluspelet spelas borta mot Vingåker! Fan vad det ska köttas! :D

Nej men nu är det så här att jag hade tänkt bänka mig framför tvn, ikväll igen. Nån som är förvånad? Ja inte jag i alla fall, hoho!
Ja men hej med er!

Hundrafemtioåtta!

2011-08-29 | 06:57:27


Från ingenstans, så ökar statistiken från runt 80 unika besökare till 158! Vart fan kom ni ifrån liksom? Riktigt glad är jag i alla fall, för även om det är som en droppe i havet för andra, så är det mycket för min lilla blogg, haha! Så tack så jättemycket ni alla som läser min blogg, och fortsätt med det! :D


Idag är det ju måndag, ny dag, ny vecka. Ska precis gå ner och slänga i sig lite frukost innan jag byter om inför skolan och sånt. Ser ut att bli en riktigt fin och solig dag idag, så man kanske vågar ha på sig sina chinosshorts för sista gången i år? ;)
Ha det gött!

Tvspelswebb - Tävling!

2011-08-28 | 13:21:55


Är med i Tvspelswebbs fototävling där man kan vinna en valfri kameraväska från http://www.tvspelsweb.se/vaskor-remmar-ryggsack-c-145_121_157.html
Temat är självporträtt.

Om jag vann skulle jag vilja ha den här väskan: http://www.tvspelsweb.se/fancier-kameraryggsack-kong-35x22x46cm-p-2889.html

Thunderstorm

2011-08-28 | 11:27:09

Google bild.

Gud vad det åskade i natt! Och blixtrade. Och regnade. Det bara forsade vatten över hela gatorna! Hela himlen lystes upp var och varannan sekund av nya blixtrar. Fy fan vad häftigt det var! Haha, älskar åska... :]

Skulle så sjukt gärna vilja fota åska och blixtrar. Sånna bilder som den ovanför. Fatta vad awesome att fånga nåt sånt där på bild! Vet hur man gör, vet alla inställningar och sånt, men har aldrig kommit till skott. Igår var det jättenära att jag tog fram stativet och kameran och ställde upp det på ballkongen, men jag fattar inte varför jag inte gjorde det?! Åh, vill att det ska åska igen så att jag kan fota, haha!

Sjukt mysigt att ligga och lyssna på allt regn och åskan sen mitt i natten. :] Rummet lystes upp som om det var någon som fotade med blixt utanför, och det va feeeeet coolt!
Bara jag som älskar åska? :)

Fast lite läskigt är det ju när det åskar sådär mycket... Så jag sprang omkring och drog ut massor med sladdar i mitt rum, i fall blixten skulle slå ner här eller nåt, haha!
Just nu är det soligt ute, men det blåser en massor och det ser ut att komma riktigt mörka moln där borta, så vem vet, det kanske blir några åsk bilder sen i alla fall? ;)

Idag så ska jag i alla fall ner till Värmbols dagen eller vad det nu heter. Ska hjälpa Alice och Annelie med att leda deras hästar på ponnyridningen, haha! Så om det är nån som är sugen på att rida så är det bara komma ner till Backavallen vid tre nån gång. ;)

Men nej, längre inlägg än så här orkar jag faktiskt inte skriva, så nu avslutar jag med ett hejdå!
HEJDÅ! :)

Näst bäst i Sörmland

2011-08-27 | 19:47:17


DM-final i Oxelösund är väl det som tagit upp mesta delen av dagen! Vi mötte IFK Nyköping, ett as bra lag. Vi förlorade med 3-1, men dom var värdiga vinnare och vi kämpade på riktigt bra i andra halvlek. Linnea lyckades ju också sätta dit en straff som ledde till 3-1 målet, härligt! :)

Men som sagt, vi förlorade ett guld, men samtidigt vann vi ett silver, och det ska vi vara sjukt glada över, för fy fan vad vi förtjänarde att vara i final, efter hur bra vi har spelat den här tuneringen! Sjukt bra tjejer! ♥
Så det betyder ju att vi är det näst bästa laget i Sörmland av alla F14! Grymt! :D

Nu är jag helt slut, så resten av kvälle tänker jag ligga i soffan med min godisskål! Så agerar en riktigt fotbollsspelare, moaha! ;)
Ciao!

Fredag/Friday/Viernes

2011-08-26 | 16:39:54
Fredag, så sjukt skönt! Har haft Friday-låten i huvudet hela dagen och gått och små sjungit på den, haha! Trodde aldrig att jag skulle sjunka så lågt, men vaaaaaad? Den fastnar på hjärnan, hehe...

Greys börja om lite mindre än en timme, så om typ 45 minuter sitter jag som klistrad framför tvn! Måste ju se fortsättningen från igår, så sjukt jäkla spännande! Burke som blev skjuten, Izzie som stänger av Dennys hjärta... Asså gud, klarar typ inte mer! Men jo, jag måste se hur det går!

Men det är ju trotsallt jättefint väder ute, så innan Greys kanske man ska ta och lägga sig i solen och läsa lite? Ja, så får det nog bli. :)
Ha det!

Vattendroppar

2011-08-25 | 19:59:49








Canon EOS 600D | Tamron Objektiv Af 90/2,8 SP DI Macro 1:1

En liten mini bildbomb från när jag var ute och fotade i regnet uppe i sommarstugan. Regnet bara öste ner, men jag ville så gärna få några bra bilder på dropparna, så jag tog med mig kameran och paraplyet och satte på mig ett par gummistövlar och traskade ut, haha!

Kom på att jag inte hade redigerat bilderna från sommarstugan på Väddö från i sommras, så nu sitter jag här med Photoshop i full rulle. Om ni vill se några fler vattendropps bilder eller några andra bilder från Väddö så är det bara att säga till! :)

Update: När jag publicerat inlägget såg jag att blogg.se typ tar död på allt som heter bildkvalité. :( För i datorn ser bilderna mycket bättre ut än här på bloggen... Men aja, finns väl inget att göra åt!

Dagens outfit och lite sånt

2011-08-25 | 15:56:11

Tröja - BikBok | Jeans - Lindex

Halloj i stugan!
Andra dagen i skolan idag då, och även fast man tar det lite lugnt på lektioner och sånt nu i början så är jag helt slut! Haha, tänk sen hur man kommer må när det drar igång ordentligt!
Nej men som sagt så drog lektionerna igång idag, men för det mesta så gick vi bara igenom massa saker och fick nya böcker och sånt. Inget mer med det.

Sjukt trött var det ja, så idag ska jag bara vara hemma och göra... ingenting. När träningen är inställd idag också så är det väl bäst att passa på att vila upp sig lite. Så ja, ska ner och bänka mig i soffan hade jag tänkt!

Ha det bra!

Inpulsköp

2011-08-24 | 21:23:22

Manfrotto MODO 790B

Har tänkt på att skaffa ett enbensstativ ganska länge nu, och nu ikväll fick jag värsta rycket och beställde hem det som ni ser på bilden ovanför! Från http://www.webbshoppen.se/ för endast 252 kr, inte illa pinkat det inte! :) Maxhöjd 145,5 cm och hopfälld 39 cm. Så vi får väl hoppas att det fungerar bra! :) Tror det borde funka ganska bra att fota macro bilder med det här, när man inte orkar släpa med det stora stativet.
Så ja, det blir nog riktigt nice det! :) Kommer om 2-5 dagar, så då ska det fotas! :)

Den här kom på posten idag!

2011-08-24 | 19:42:26


En tavla som jag betällt från Fujidirekt! Eller ja, det var väl egentligen inte själva tavlan jag beställde, utan förstoringen av bilden som sitter i. Kostade 29 kr för en 30x förstoring, ganska så värt ändå. :) Så den här tavlan kommer hänga på en av mina än så länge tomma väggar tillsammans med några andra mindre tavlor. Blir nog fint sen när jag väl fått i ordning allt! 
Längtar till slutet av september, för då så kommer vi beställa min nya säng + lite fler nya möbler till mitt rum, så äntligen kan jag börja göra i ordning här inne på riktigt! :D

Det var nog allt jag hade att komma med just nu, så ha det bra!

Första skoldagen

2011-08-24 | 15:47:41
Mobilbilder

Första dagen i skolan, första dagen som 8b1:are. Känns väl helt okej och så. Ny stencool mentor, nytt schema som verkar lite sådär men det duger, nytt skåp (läs: ÖVERSKÅP! ♥) nya klasskamrater (haha, fett töntigt det låter med klasskamrater!) och mycket mer. Kommer nog bli ett ganska bra år i alla fall. Eller det är väl det man får hoppas på antar jag.

Bilderna ovanför är från idag när vi var ute och gjorde massor med "uppdrag" som vi var tuvnga att göra. Som b.la hoppa studsmatta och krama en pensionär. Vi var tvunga att ta med oss ett hårdkokt ägg också, så det va bara knalla hem till Alice för att koka några, haha! Nej men vi fick i alla fall ihop mest poäng, så pris väntar oss imorgon! Woho!

Nej men snart ska jag ner till Backavallen och kolla på träningen. Själv hoppar jag över den idag, har ont i halsen och vill inte bli sjuk i två veckor som jag blev sist när jag tränade med halsont... Vill inte missa finalen på lördag heller, så aah...

Ska dra om en kvart, och innan dess måste jag hinna gå på toa, för jag är så jäkla kissnödig! Massor med för mycket information där, men seriöst, nu måste jag rusa! 
Hejs!

Canon Zoom Lens EF 35-80mm

2011-08-23 | 19:18:35




Haha, titta vad jag hittade längst innuti skåpet bland alla fotogrejer! Ett helt fungerande Canon Zoom Lens EF 35-80mm objektiv som jag hade glömt bort totalt, haha! Tror jag tappade det i golvet för ganska längesen, haha, och då dampade det jättemycket när den försökte fokusera. Hittade det som sagt nu idag när jag skulle städa, och provade det på kameran, och nu funkade det ju alldeles utmärkt! Det kanske bara behövde sig en väldigt lång vila, haha! ;)

Men det är ändå inte helt super. Fokuseringen är lite sådär ibland, och märkte att närgränsen inte är den bästa. Sen så är det ju lite kantstött och dammigt, men det gör inget, för allt annat funkar ju ganska bra ändå! :)
Så vips hade man ett till objektiv att skjuta bilder med! Härligt! ;)

Sista dagen på sommarlovet

2011-08-23 | 11:58:23

Singö 2011

Känns helt knäppt att det här är den sista dagen av sommarlovet. Det har gått sjukt snabbt, alldeles för snabbt. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har man knappt hunnit med nånting den här sommaren! Längtar redan till nästa sommarlov! Har lärt mig nu att man inte ska ha för höga förväntningar, men jag tror faktiskt att sommaren 2012 kommer bli riktigt grym! Gothia, London, OS osvosv... Så som sagt, längtar dit redan. ♥

Men ska jag vara ärlig så känns det inte helt fel att börja skolan igen. Vill egentligen inte erkänna det, men det ska faktiskt bli lite roligt... Men det kommer jag säkert bara tycka dom första dagarna, sen går man där som en zombie och bara väntar på nästa lov. Men aja, det blir nog bra! 

Min sista dag på sommarlovet kommer jag nog bara spendera hemma om inte annat. Kanske inte så jättekul, men måste fixa massor här, b.la städa mitt tredje världskrig till rum...
Så det är väl bara att sätta igång antar jag.
Hej så länge!

2011-08-23 | 11:11:01


Kan fortfarande inte förstå det. Det känns helt overkligt att du är borta. Även fast det gått ett tag nu, så har det inte sjunkit in än.
Du är underbar min fina kille.

Jag älskar dig Max. ♥

Under the coconut tree

2011-08-22 | 20:04:55


Bilder från dagen.

Som jag skrev imorse så var jag nere på stan med brudarna på bilden ovanför. Vi gick för det mesta runt i olika affärer och bara glodde, men sen blev vi fika sugna och gick till ICA för att inhandla en kladdkaka, lite sprutgrädde och en flaska socker dricka! Vi satte oss under ett träd i stadsparken och hade det mysigt och jag kan lova er att vi blev kind of proppmätta av den där kladdkakan, haha! 

Kom hem från träningen för ett tag sen, där jag gjorde illa handen, så nu sitter jag här och skriver med bara den högra. Haha, känns hel knäppt, men har så ont i den andra... :(

I alla fall så lyckades jag (eller okej, det va pappa som lyckades med det om jag ska vara ärlig, haha!) äntligen ovandla mina MP4 filer till MP3, så nu är mobilen fullrpoppad med massa ny musik! :) Passar riktigt bra inför skolan som börjar snart tycker jag. :)

Anyway, nu är jag törstig, så ska ta nåt gott att dricka. Kanske lite av socker drickan som blev över från idag? ;) 
Ha det bra!

Bara sådär

2011-08-22 | 11:05:58
Hej på er!
Lite glest här på bloggen för tillfället, men i och med att skolan börjar på onsdag så vill man ju ta vara på dom få dagar av sommarlovet som är kvar! :)
Så igår kväll spenderades tiden med Maja och Fanny + ett Wii + ett Mario spel, haha! Vi lanade kan man säga. :]

Idag så ska jag ner på stan med Fanny och Belli. Vet inte om jag ska köpa nånting, kanske en kalender till skolan eller så... Fast i och för sig har jag ju min kalender i mobilen som jag kan använda, haha!
Men aja, det visar sig väl vad vi hittar på. :) Efter stan blir det träning.

Bildlöst inlägg, men så får det bli den här gången! :)
Hej med er!

Kind of crazy

2011-08-21 | 10:28:34

Det är lugnt, jag vet ju att ni älskar den här bilden och typ bara avgudar den, så det är inget ni behöver hålla inom er... Jag förstår er precis!

I'm really sorry for the bad uppdatering igår. Men som sagt; Backavallen hela dagen! Vi spelade ju match mot IFK Nyköping på förmiddagen, och vann med 2-1! Vi hade inte lika bra spel som vi brukade, men två mål lyckades vi sätta dit i alla fall. Fick reda på att Vingåker slog Trosa/Vagnhärad med 7-2 också, vilket inte är så jättebra för våran del... Det betyder, efter att vi har legat etta i serien hela säsongen, att dom petade ner oss till en andra plats med bara en poängs skillnad... Så jäkla surt! Men aja, vi är i alla fall i A-slutspel, så än är det inte över! :)

Resten av dagen stod vi för det mesta i regnet och kollade på andra DFK matcher. Det var ju ganska skönt sen när man fick sätta sig under taket på den stora läktaren när A-lags matchen började, för fy satan vad det regnade!

I alla fall så blev det bara mer fotboll sen när vi kom hem, för då var det Chelsea-West Bromwich som visades på tv, och man kan ju inte missa en match med käraste Chelsea! ♥ Dom vann för övrigt med 2-1, gött!

Idag blir det mera fotboll, för snart ska jag till Valla för att se lillebror spela.
Men innan det måste jag kratta upp alla äpplen under trädet enligt pappa, så det är väl bästa jag sätter igång!
Ciao!

20 augusti

2011-08-20 | 08:21:10
Tjejfotbollensdag är det som gäller nere på Backavallen denna lördag! Så det är väl där som jag kommer befinna mig största delen av dagen. Vi har match mot IFK Nyköping 11:00 på B-plan, ifall någon skulle vilja komma och kolla. ;) Sen så stannar jag nog och kollar på A-lagsmatchen också, om det är några andra från laget som också ska det?

Så som ni kanske förstår, så kommer bloggen stå ganska tom under dagen. Bloggar nog nånting i eftermiddag/ i kväll, så vi hörs väl då! :)
Tjingeling!



PS: Bara så ni vet, så är ni inte så jättebra på det här med att kommentera... ;) Men puss på er, hoho! ♥

It's a rainy day

2011-08-19 | 22:21:01

Canon EOS 600D | Tamron Objektiv Af 90/2,8 SP DI Macro 1:1

Det har regnat mest hela dagen idag. Och som fortsättning av inlägget jag skrev tidigare idag, så känns det ju lite sådär att det började bli mörkt redan runt åtta idag... Vilket betyder ännu närmare hösten...

Men aja, ska inte hålla på och klaga hela tiden, utan leva livet som det är. ;) Låter som värsta... jag vet inte vad, men shit the same, hoho!

Den här dagen har väl inte så mycket mer att erbjuda antar jag. Match i morgon, så det är bara börja tagga igång inför den redan nu, haha! ;) Så därför hade jag tänkt lägga mig och läsa till ljudet av regnet som vräker ner, och där kommer jag ligga kvar tills jag somnar.

Jajamän, så är det! Vi hörs imorgon, bye med er!

Ugnspannkaka

2011-08-19 | 19:52:48

Mobilbild

Ugnspannkaka med glass, jordgubbsylt och ett glas med Pepsi Max till middag är inte helt fel det heller!
Ska snart inta soffan, och på vägen dit hämtar jag upp min trogna vän Mr. Chipsskål. Vi två har bestämmt träff med mannicken som oftast kallas för tvapparaten, så det är antagligen där jag och Mr. Chipsskål kommer att befinna oss resten av kvällen.

Om ni vill nåntng speciellt så vet ni vart ni hittar oss!
Have a nice fredagnight allihopa!

Blogg tips

2011-08-19 | 19:26:02
Med brist på nånting att göra så tänkte jag länka och skriva om några utav dom bloggar jag följer. :) Följer ganska så många faktiskt, men det här är fyra av mina favoriter:

Foki
http://fokis.se
Haha, jag menar, vem kan inte låta bli att läsa hennes blogg? Hon är ju så otroligt söt och kommer alltid med så roliga inlägg med massor av fina bilder från Bangkok där hon bor. :) Ska bli spännande att se vad hennes kläd kollektion har att erbjuda sen när hennes egna webshop öppnar. :) 

Fatima
http://fatimaplace.com/
Den här tjejen inspirerar mig så sjukt mycket! Hennes klädstil, hennes bilder, hennes texter, hennes allt! Hon är en som verkligen vågar stå för vad hon tycker, oavsett vad andra säger. Någon som vågar vara sig själv. Som sagt så älskar jag hennes klädstil, och man vill bara ut och fota massor när man ser alla hennes outfit bilder! :) En riktigt läsvärd blogg!

http://megapixlar.blogg.se/
Stört skön blogg driven av två störtsköna personer! Skulle vara sjukt roligt att vara vän med Mikaela och Marcus alltså, för gud vad man får sig ett gott skratt av deras roliga inlägg! Samtidigt är dom riktigt duktiga på att fota, och har några riktigt bra foto- och photoshoptips m.m. Det här är en fotoblogg som man både skrattar åt och får inspiration ifrån! :)


Elin Kero
http://nevnarien.se/
Den här bloggen har jag följt i minst ett år snart, och jag kommer nog aldrig tröttna. För Elin, eller Navnarien som hon kallar sig, är en sjukt duktigt fotograf som tar helt underbara bilder! Man blir sjukt inspirerad av henne och hennes klädstil. Sen så är ju själva inläggen intressanta att läsa också. :) Ett stort plus i kanten är ju hennes sjukt roliga video bloggar hon laddar upp lite då och då! Haha, så grymt skön hon är! Älskar hennes pip-video bloggar, dom måste ni verkligen se om ni vill få er ett gott skratt! :)

Så ja, nu har ni några bloggar att läsa igenom ifall ni har det lika tråkigt som jag här hemma. :)

Extreme blog makeover?

2011-08-19 | 16:58:55
Känner mig as sugen på att göra om bloggen! Typ värsta makeovern, bara skrota alla gamla stil- och kodmallar och liksom börja om från början! Göra så att hela bloggen blir som ny!
Men tänk sen om jag ångrar mig? Tänk om det går super dåligt, och allt bara kraschar? Skulle bli fett ledsen då, jag som har kämpat med att få bloggen att se ut som den gör idag. Men jag vill ändå göra om den, haha...

Vilket dilemma hörni. Hur tycker ni jag ska göra? En kommentar som en liten hjälp på traven vora snällt, för jag kan inte bestämma mig, och jag vet inte om jag vågar göra om bloggen helt, haha. :3

Man kan ju i och för sig spara både stil- och kodmallen som jag har nu. Så ifall jag skulle ångra mig eller om allt bara blir skit så kan man ju bara klistra dit allt som det är nu? Haha, eller?

Ställer frågan igen; Hur tycker ni att jag ska göra?



Satt och kollade igenom mina gamla headers och sånt för någon dag sen, och man kan ju säga att jag i alla fall har utvecklats lite sen jag började blogga, haha!



Men det är ändå bara två år i mellan, så man kan ju säga att man lär sig ganska så snabbt i alla fall! :)
Och man slutar ju aldrig utvecklas, så bättre kommer det bli! :)

Glöm inte att kommentera vad ni tycker om den eventuella blogg makeovern, haha! 
Ha det bra!

Actually... It really sucks

2011-08-19 | 13:30:58

Ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag att den här sommaren suger. Jag tycker faktiskt det. Vädret har för det mesta bara varit skit, och tack vare det har man knappt kunnat sola och bada så mycket som man egentligen ska på en sommar. Nästan inga varma sommarnätter. Inte tillräckligt med kompisar. Inte hunnit med allt man velat gjort.

Men det värsta av allt: att sommaren redan är över. Det känns som det i alla fall. När det är så här kallt i augusti, då kan man väl inte säga att det finns mycket till sommar kvar? När det är så pass kallt att man måste ha både jeans och tjocktröja på sig, så blir jag fan deppad. Låter sjukt, men jag får typ... panik av att sommaren bara försvann!

Och som om det inte vore nog så börjar skolan redan på onsdag...
Känns som om man nyss lämnade den där byggnaden. När man kände på sig att det här skulle bli den bästa sommaren på länge, men att allt bara sket sig.
Visst, det är ganska roligt att komma tillbaka till skolan, faktiskt. Men bara dom tre första dagarna, när man får nytt klassrum, nytt skåp, träffa några av  vännerna man inte hunnit se under sommaren... Men när dom tre dagarna gått så längtar man sjukt mycket till nästa sommarlov. Men nej, då måste man gå där i nästan ett helt år. Vilket liv asså.

Så ja, jag tycker den här sommaren har sugit.
Värsta onödig deppo text eller nåt, men nu vet ni. Hej!

Skärholmen Centrum

2011-08-18 | 20:11:42

Mussepigg tröja | H&M | 249:- 
Haha, min näsa blev stor på den här bilden...



Långärmad tröja | BikBok | 199:-
Lyckos er, en bild på mig i utsläppt hår är inte varje dag man ser, mahha!


Tjenare tjenare!
Det ni ser på bilderna ovanför är det som jag fick med mig hem från dagens shopping i Skärholmen. Inte så mycket med andra ord, "bara" två tröjor. Hade hoppas på lite mer faktiskt, men jag är inge bra på det där med kläder, haha! Men är i alla fall nöjd med dom här två köpen. :) Förutom att jag köpte en storlek större än den som visas på den översta bilden, och den passade inte så bra visade det sig sen när jag väl kom hem, haha... Men ska se om det finns en sån i stan också, så jag kan byta till en mindre storlek. :)

Men som jag skrev igår så var jag alltså där med Fanny. :) Vi åkte först tåg + bil till hennes pappas jobb och fikade och lite sånt där. Sen blev vi skjussade till SKHLM, där vi kom i tid precis till alla affärerna öppnade, haha. ;) Ja, så vi gick runt där i alla olika affärer, och jag kan lova er att vi var inne i samma affärer minst 3 gånger eller nåt sånt, haha!

Nej men sen vid halv fyra tog vi tåget hem till Katrineholm och hann precis i tid till träningen!

Och så måste jag bara berätta att Fanny föredrar att gå genom glasrutor istället för genom ingången, HAHA! Nej men du är söt du Fanny! ♥ Tack för en bra dag! ;)

Nej men oj, nu blev inlägget ganska långt här. Men det passar ganska bra med en avslutning här faktiskt, för nu ska jag ner och lägga mig i soffan och kolla på tv. Sjukt trött är jag, så kommer säkert somna där också, haha!

Nej men hej på er!

Oavgjort

2011-08-17 | 21:17:09
Matchen mot Trosa/Vagnhärad slutade 4-4. Fan, vi kunde ha tagit dom... Men skönt att jag fick trycka in det där 4-4 målet, så att vi i alla fall fick med oss en poäng. Bättre oavgjort än förlust, så jag tycker vi kämpade på bra ändå. :)

Ska strax gå och lägga mig faktiskt. För imorgon blir det att gå upp vid 06:15, för runt halv åtta nån gång så kommer Fanny och hennes pappa och hämtar upp mig, för att sen rulla vidare mot tågstationen. Vi ska följa med till Manges jobb, men den största delen av dagen kommer vi befinna oss i Skärholmen Centrum och shoppa! Härligt det! :)



Sen tar vi tåget hem så att vi precis hinner i tid till träningen. Så ja, vi satsar på en toppen dag tycker jag! :)
Så det blir som sagt tidigt i säng idag, så att man orkar med imorgon, haha! ;)
Så god natt med er så länge! :)

It's leviosa, not leviosaa!

2011-08-17 | 12:25:11


Kom nyss hem från bruden till vänster på bild. Som sagt så sov jag hos henne i natt, och vi hann med ett litet Harry Potter maraton också! :) Fast det blev inte så mycket till maraton, då vi bara hann se två av filmerna innan vi somnade, haha! Men aja, vi får kolla på fortsättningen nån annan gång. :)
Imorse vaknade vi runt nio för att kolla på ett avsnitt av Grey's, innan jag var tvungen att åka hem.

Så nu sitter jag här och ska gå ner och värma mig en pizza, haha! :) Sen ska jag packa upp väskan, gå ut med hunden, packa match väskan (match ikväll mot Trosa/Vagnhärad, TAGGA!) och sen tänkte jag sätta mig och sola, nu när det är så fint väder! :)

Men ja, pizzan var det ja... Hejs!

Glass i stora lass

2011-08-16 | 13:38:55


Min specialare på bild; jordgubb/vanilj/päron glass med müsli på! Det ända som saknas är kola såsen, men den var slut! :( Men men, det smakade bra i alla fall, haha! 

Till den här skålen med glass skulle vi egentligen ha kollat på Kung Fu Panda (älskar den filmen, haha! ♥), men den funkade inte! Skivan va typ jätterepig... Dumma! :(
Men det gick att äta upp glassen utan film också, haha! :]

Fast ikväll kommer jag ta igen den missade filmen, för då blir det Harry Potter maraton hos Fanny! Stannar kvar och sover hos henne sen också, mysigt! :3 Ska iväg till Tempo snart och köpa lite gott som vi ska ha ikväll!

Annars så händer det inte så jättemycket fram tills dess. Måste verkligen ner och göra mina knäövningar nu, hat inte gjort dom på jättelänge... Usch usch! Det är väl bäst jag sätter igång! ;)
Tuudelou! ;)

U-lags match

2011-08-15 | 21:59:21


As I told you: Första U-lags matchen för min del spelades nyss i sällskap med Sara. :) Vi mötte IK Tun, och gud vilka biffar, haha! Nej men man kände sig ganska liten när man går in i närkamp med en 45 åring, haha... Men vi vann i alla fall med 10-0, hoho, och jag fick trycka dit ett mål! :)
Det var sjukt roligt att spela med dom! :D Och så lär man sig ju massor samtidigt! :)

Nu har jag nästan precis kommit hem från Backavallen och käkade nyss en macka. Inte så intressant kanske, men så vare! ;)
Händer väl inte inte så värst mycket mer idag, så vi hörs väl imorn antar jag!
Tjingeling!

110815, 16:19

2011-08-15 | 16:19:10


Hallå på er!
Känner mig värsta bloggsugen, men det finns liksom inget speciellt att skriva om. Dagen har varit lika grå som den svartvita bilden ovanför, så alltså har det inte hänt ett dugg här. I alla fall inget som är intressant nog att skriva om...

Men i alla fall så ska jag snart äta lite innan jag åker ner till Backavallen. Som jag skrev någon gång igår så ska jag och Sara köra match med U-laget idag. Fanny skulle ju också varit med, men hon behövdes hos 96/95:orna, så det blir bara Sara och jag. Första gången för mig, så det ska bli jättekul! :) Fast nervöst, haha... Men dom är nog snälla, så det ska nog gå bra, haha! 

Nej men jag tror att jag bloggar lite snabbt när jag kommer hem också, men det visar sig väl!
So long!

That look in your eyes

2011-08-15 | 16:12:31

När en vecka känns som ett år...
Jag saknar dig finaste. ♥


Textstilar

2011-08-15 | 09:04:08
Igår kväll satt jag och laddade ner några nya textstilar från dafont.com. Här nedan för ser ni några av dom + några av mina andra favoriter! :)



Om du också vill ladda ner nya textstilar till din datorn, så gör du såhär:
(Funkar i alla fall såhär på Windows 7)

♦1. Gå in på http://www.dafont.com/ och leta fram den text som du vill ladda ner.
Tryck på Download knappen som syns till höger om texten, den ni ser på bilden under.

♦2. När du klickat på Download så kommer det komma upp en fil längst ner på sidan, den som du ser är inringad på bilden under. När den har laddat klart, klicka på den filen.


♦3. När ni klickat på filen kommer det upp en ruta, den som är inringad med blått på bilden under.
Där ser ni eran fil. (1) Dubbelklicka på den, så kommer den andra rutan upp, den till vänster i bild. Där ser ni en knapp där det står Installera (2), klicka på den och installera textstilen.


♦4. Sen är det bara öppna Photoshop, Word, Gimp or whatever you have och börja skriva!

Svårare än så är det inte. :) Hoppas ni förstod allt, annars är det bara att fråga!
Alla textstilar på Dafont är gratis, så nu är det bara ladda ner för fulla muggar!

Ett litet tips så där på morgonkvisten. Nu är jag vrål hungrig, så nu ska jag ner och äta frukost!
Hejs!

Östertälje IP

2011-08-14 | 17:14:50

Bild från förra matchen mot Tun.

Tidigt imorse rullade vi möt Södertälje för att möra Pershagen. Vi vann med 9-1, haha! Vi spelade riktigt bra idag tycker jag. :) Och med den segern så är vi vidare till A-slutspel, eftersom vi leder serien! Grymt!

När vi kom hem så bar det av ner till Värmbol för att titta på brorsans match, som dom vann med 8-1. Så ja, dagen har bestått av fotboll och massor med mål, haha! ;)

Imorn ska jag, Fanny och Sara köra match med U-laget också! Ska blir jätteroligt! :D

Nej men nu är jag hungrig, så ska ner och ta nåt att käka.
Hej så länge!

Svalbard

2011-08-13 | 21:47:19


När vi var uppe i sommarstugan för några veckor sen så hittade vi ett fotoalbum med massor av gamla fotografier och sjörapporter och dagböcker och sånt från när min farfars far var typ amiral för en flotta. Bilderna ovanför är ifrån när dom var på Grönland 19... Till höger på den översta bilden ser ni Willy, min farfars far alltså.
Tycker det är as coolt med sånna här gamla svartvita bilder! Sen att det har med ens släkt att göra är ju bara ännu häftigare, haha. :]
Som sagt hittade vi typ nån slags dagbok också, där dom på skeppet hade skrivit om varje dag, vad som händevarje klockslag och sånt. Typ att 14:23 krockade dom med ett isberg och sånna saker. Haha, fatta vad häftigt! :3
Willy var också lärare åt kungen, och var som sagt amiral för en hel flotta. Ganska coolt ändå tycker jag, haha! ^^
När vi var uppe i sommarstugan för några veckor sen så hittade vi ett fotoalbum med massor av gamla fotografier, loggböcker, sjökort och sånt från när min farfars far var kommendör kapten över ett helt fartyg. Bilderna ovanför är ifrån när dom var på Svalbard 1956. Dom var där på typ forskningsresa, för att ta isprover och massa sånt. Till höger på den översta bilden ser ni Willy, min farfars far alltså.
Tycker det är as coolt med sånna här gamla svartvita bilder! Sen att det har med ens släkt att göra är ju bara ännu häftigare, haha. :]
Som sagt hittade vi typ nån slags loggbok också, där dom på skeppet hade skrivit om varje dag, vad som hände varje klockslag och sånt. Typ att 14:23: kolliderar med ett isberg och sånna saker. Haha, fatta vad häftigt! :3
Willy var också chef över sjöfartssskolan, eller vad det hette, och där var han b.la lärare åt kungen. Och så var ha ju som sagt kapten för hela expeditionen på Svalbard m.m. Ganska coolt ändå tycker jag, haha! ^^

Men tänk er vad coolt det vore att åka och fota på Svalbard! Med isbjörnar som går fria på hela ön, en endaste stad, glaciärerna... Wow säger jag bara, skulle va grymt ju! :D Förutom att genomsnitts temperaturen ligger på -10 °C och att man måste ha vapen med sig om man går utanför byn... Men annars så!
Verkligen en ö som ligger i topp på min vill-åka-och-fota-lista, haha! :)



Google bilder

Är det bara jag som tycker sånt här är coolt eller, haha? :)

Trettonde augusti

2011-08-13 | 18:01:32



Dagen i bilder.

Riktigt härligt väder idag! Nu när solen väl har varit framme nästan hela dagen så har jag såklart passat på att sola. Det är inte många dagar kvar nu av sommarlovet, så ta vara på den solen som finns säger jag bara! Och lite brun har jag ju blivit i sommar i alla fall? :] Är i alla fall inte lika blek som i början av sommarlovet, haha!
Men usch, pallar inte att det är en och en halv vecka kvar till skolan... O_R_K_A!
Meeeeen dom första dagarna i skolan brukar faktiskt vara ganska roliga, men sen när allt drar igång som det brukar... Det är då man önskar att man hade sommarlov året om...
Tänk sen när augusti är slut, och vi går in på september. Usch, vill inte ens tänka på den kalla hösten!


Men som sagt, det är bara njuta av det som är kvar av sommaren! :)
Har alltså inte gjort nåt annat idag än att solat, läst, lyssnat på musik och käkat godis, haha! Kvällen bjuder på tacopaj och lördagsmys, eftersom pappa kommer hem idag! :)

Ha det gött!

Katrineholm City, om man nu kan kalla det så.

2011-08-12 | 19:17:08

Halva jag idag.

Begav mig ner till staden idag tillsammans med Geena, Fanny och Isabelle. :) Gick väl för det mesta runt på marknaden, käkade McFlurry, moffade remmar, köpte godis, satt i Stadsparken, hängde vi Tallås gungan.. Ja, typ sånt. :)
Träffade Tilda en stund på slutet där, trevlans det!

Nu har jag precis käkat hemma gjorda hamburgare, och ska senare bänka mig framför tv:n med ett fat morötter och en skål med dipp!
Mer fredags mys än så kan det ju knappast inte bli! :)

Finns inte så mycket mer att skriva nu, så ni får ha det så bra, hej!

Dag 22 – En låt som får mig att gråta.

2011-08-12 | 09:00:56
A river flows in you - Yiruma


Jag gråter väldigt lätt till musik. Jag gråter väldigt lätt till nästan allt egentligen, men för det mesta till musik.
Svårt att bara välja en låt, men till den här kan jag nästan aldrig hålla tillbaka tårarna. Brukar aldrig lyssna på piano musik annars, aldrig aldrig. Men den här låten... den är så sjukt fin. ♥
Den får mig att tänka på Max, och då blir det ju ännu svårare att inte gråta... Älskling. ♥

Gårdagen på Djulö

2011-08-12 | 08:50:18







Canon EOS 600D | EFS 18-55mm

Igår bjöds det på en heldag nere på Djulö tillsammans med brudarna på bilderna ovanför! Sjukt trevligt det faktiskt! ;)
Det började med att jag utklassade allihopa i minigolf! Vi blev så hungriga efter den hårda kampen, så vi gick och köpte glass, hihi!
När vi inte hade nånting att göra så hoppade vi upp på våra ädla springare (cyklarna), och tog sikte mot Djulö Alé. På vägen stötte vi på våra kusiner kossorna, så dom var vi ju tvunga att stanna och kolla på! Det ända kossorna gjorde var att stirra lika dumt som vi gjorde på dom...

Sen kom vi fram till denna alé dårå, och då klättrade vi på alla dinosaurie ägg! :3 Efter vi hade fått några über schnügga bilder och fått massor av rivsår på benen av dom där jäkla hö/halm/vete grejerna som stack upp, så styrde vi cyklarna hemmåt.
Haha, det var nära på att jag inte hittade hem, men tillslut så! Då var det bara packa väskan och cykla ner till träningen. Ett jäkla massa cyklande blev det igår asså, puh!

Men anyway, tack för dagen flickor, vi får åka tillbaka dit och fota mer nån annan dag! :D

Fem-Två

2011-08-11 | 11:08:53


Rubriken får tala. För igår vann vi matchen mot IK Tun med 5-2! As härligt jobbat tjejer, vi fick till ett grymt spel i andra halvlek! :) Raita va grym i mål också! Och sen så fick jag ju sätta dit matchens första mål också, gött! ;)

Anledningen till att vi hissade Märta på bilden ovanför var att igår så spelade hon sin sista match tillsammans med oss... Hon flyttar till Örebro, vilket är jättetråkigt tycker jag, för jag kommer sakna henne... :( Men du kommer få det jättebra Märta, hoppas vi möts i någon match eller nåt nån gång! :)

Nej men snart ska jag stoppa i mig nånting att äta, innan jag rullar vidare på mammas cykel ner till Djulö. Där blir det minigolf med skönt folk! :)
Tror nog att jag tar med mig kameran, så att jag kan bjuda er på lite sköna bilder sen när jag kommer hem. :)
Ni får ha det så bra, så höres vi! 

Pictureless and pointless

2011-08-10 | 15:10:47
Det regnar en massor ute. Fast det ser ut att spricka upp, för man kan se lite av den blåa himlen långt borta. Hoppas bara inte det börjar åska sunt klockan sex idag. Jag vill verkligen inte att matchen ska bli inställd, för jag är sjukt taggad!

Men ser man på, nu kom till och med solen fram, haha! :D
Funderar på om jag ska ner och sätta på en film innan matchen, har ändå ingenting annat för mig. Fast den kanske jag inte hinner kolla klart på i och för sig, eftersom vi ska samlas om ca. en timme... Aja, får väl se hur det blir...
Ska i alla fall käka snart och sen packa matchväskan. 

Haha, måste vara sjukt kul att läsa när jag resonerar med mig själv? ;)
Nej men om det är någon som vill komma och kolla på matchen så börjar den 17:45, spelas på B-plan.

Och sen så har jag ju skaffat mig en ny signatur grej, för er som missat det. ;)

Aah, men nu är det bara massa babbel här, så hej med er!

It was us

2011-08-10 | 13:05:42




Min älskade vän, jag saknar dig. ♥

KK-joggen

2011-08-10 | 11:34:35






Bilder från KK-joggen igår.

Istället för att stå och flagga med mamma så gick jag runt tillsammans med Linnea, Maja, Kajsa, Belli, Sara, Wilmah och Agnes. Stod väl för det mesta och hejade på alla som sprang, haha! Sjukt varmt och fint väder var det, men sen...

Fy fan vad det regnade! Och åskade. Och blixtrade! Seriöst, man såg verkligen blixtarna på himlen, och hela stan lystes upp! :o Jag, Maja och Emrick satte oss i bilen och käkade riskakor när det regnade och haglade som mest (man såg inte ut för att det var så mycket vatten som forsade ner för rutorna) och när vi sen skulle gå ut och öppnar bil dörren så har trottoarkanten försvunnit under typ 5 cm djupt vatten, så tänk vad djupt det var på vägen! Asså shit, det var helt sjukt! Om jag hade halva Östersjön i skorna på cupen när det regnade, då hade jag typ hela Atlanten nu, haha! Converse är inte dom bästa skorna i sånt väder. ;)

I alla fall, när det inte regnade lika mycket, (men det åskade fortfarande sjukt mycket!) så gick vi tillbaka för att kolla när Stefan Holm sprang förbi! :D Vet egentligen inte vad han har att göra i en liten by som Katrineholm, haha, men vi gjorde i alla fall high five med honom efter loppet, så lite coola är vi ju! :3

Och åskar och regnar, det gör det idag också. Men jag är ändå as taggad inför matchen mot Tun ikväll! 
Vet inte vad jag ska hitta på tills dess, men det visar sig nog.
Hejs!

My life goes on, just like the moon

2011-08-09 | 13:31:38

Jag är typ.. tom. Försöker att tänka på annat. Fina häst. ♥
Har egentligen inte fattat det riktigt än.
Men man
My life goes on
Just like the moon
måste ju släppa det förr eller senare. Men det är svårt.

Idag ska jag i alla fall ner på stan. Laget har typ ansvar för flaggningen på KK-joggen, eller vad man ska kalla det.
Så jag kommer stå några timmar i Tallås backen tillsammans med mamma, bara för att hon inte vill stå själv, haha! Så om det är nåt så är det bara titta förbi, hoho.
Ser ut som om det kommer börja spöregna när som helst, så det är på med varma kläder som gäller!

Aja, hej så länge!

You can always make me smile

2011-08-08 | 20:18:59


Någon som alltid får mig att le, oavsett hur dåligt jag mår, är den här vackra hunden. ♥
Det är som om han förstår att det är nånting som inte stämmer, nånting som inte känns rätt. Nästan vart jag än går, så kommer han och lägger sig brevid mig, som om han vill att jag ska veta att han finns där, att åtminstone han finns kvar. Tittar på en med den där blicken som jag alltid smälter av. 
Min älskade hund, du är för underbar. ♥

I'm hollow without you

2011-08-08 | 10:16:28




Jag är helt tom. Kan inte fatta det. Det gör bokstavligt talat ont i mig, mår illa bara av att tänka på det.
Att du aldrig kommer finnas där mer. Aldrig kommer möta mig i hagen igen, aldrig lägga ditt huvud i ens famn.
Du är den enda häst jag någonsin litat på, den som jag alltid känt mig trygg hos. Du har lärt mig så mycket, och med dig har jag blivit starkare. Jag kan inte förstå att du snart är borta...

Försöker intala mig själv att du kommer få det bättre, där uppe någonstans. Men att det ska vara så himla svårt. Du kommer i alla fall slippa ha ont.
Jag tror jag älskar dig för mycket.

Redan från första dagen visste jag att du var något speciellt. Även om kanske ingen annan ser det, så vet jag att du inte är som alla andra.

Det känns helt overkligt, som om en del av mig slits bort. Men du har slagit rot i mitt hjärta, och där kommer du alltid stanna kvar. ♥

Åren med dig har jag varit en av dom lyckligaste någonsin. Jag saknar dig redan...

Jag vet inte vad jag ska säga mer. Allt går bara inte att uttrycka i ord. Jag bara gråter och gråter, känns som om det aldrig kommer ta slut.

Max, min fina. Jag älskar dig. Jag kommer aldrig sluta att göra det. Glöm inte det. Jag hoppas vi ses någon dag...

1996-2011. ♥
Vila i frid, min älskade häst. ♥

Forward Cup 2011

2011-08-08 | 09:19:03






Några av bilderna från helgen som pappa fotat.

Sjukt bra helg! Har varit grymt roligt, och vi lyckades ta oss till B-semifinal där vi fick stryk av TPS Black från Finland efter en väldigt blöt match! Notera att jag hade halva Östersjön samlad i mina skor. Fy fan vad det regnade!
Men det var en riktigt sur förlust det dära, vi spelade sjukt bra och 2-1 är det ju inte sådär jättekul att förlora en semifinal med...

Men som sagt; cupen var riktigt rolig! Med disco, Gustavsvik, massor med roligt folk, match klockan åtta på morgonen, sköna sörmlänningar, goa finländare, härliga hejaramsor, sura förluster, sköna segrar... Ja, listan kan göras lång, men jag hoppas jag varit tydlig nog med att den här helgen har varit awesome!

DFK 97/98 är helt klart det grymmaste laget någonsin, jag älskar er! ♥

Vi drar på cup!

2011-08-05 | 06:51:36

Laget när vi är som snyggast! Typ... :]

Tidigt idag. Klockan åtta ska vi vara samlade i våra kära WE♥DFK tröjor och bege oss mot Örebro för att kötta gärnet i Forward Cup! Kommer bli sjukt roligt, har längtat efter det här hela sommaren, haha! :D
Kommer antagligen hem på söndag, så som ni förstår så kommer bloggen stå ganska tom här över helgen. Förhoppningsvis kanske jag har någon bild att visa er sen när vi kommer hem. :)

Nu ska jag ner och käka frukost, och sen är det bara tagga som gäller, haha! :D
Hej så länge!

Spongebob Squarepants

2011-08-04 | 13:19:52



Ni måste ju hålla med om att min söta Svampbob tröja är av världsklass?
Svampbob är gullig, haha! ♥
Köpt på nån övergiven marknad i Indien för kanske 30 kr, för er som ville veta. ;) Typ det ända i klädväg som jag fick med mig hem fråm den resan. Fanns nästan ingenting att köpa där! Bara massa långa saris och andra Indiska "dräkter", eller vad man ska kalla det. Men Svampbob tröjan är jag i alla fall nöjd med. :]

I alla fall så har jag nyss varit ute med duktiga hunden, och ska snart iväg till Ica Maxi för att köpa med mig lite grejer till imorn. :)
So I'll se yah letah, haha! ;)

Pack your bags

2011-08-04 | 09:02:51


Najmen gooooodmorning sunshines! Pigg och glad kexchoklad är det som gäller här! Fast egentligen är jag typ hur trött som helst, höhö... Men ändå as taggad! För idag ska det packas massor och inhandlas lite smått och gott, för imorgon bär det av till Forward Cup med laget! Så hela helgen kommer vi alltså befinna oss i Örebro och spela massa fussball, mahha! :D Riktigt nice faktiskt, kommer bli hur kul som helst! :D
Första matchen spelar vi runt 12 imorgon, och då möter vi ett lag från Finland! Haha, hur coolt är inte det? ;3 Nej men ja, det ska i alla fall bli sjukt kul!

Så som sagt; idag är det packning som gäller!
Ska ner och äta lite frukost innan jag drar fram väskorna och letar fram allt som ska med.
Hej! :)

Taste just like crap

2011-08-02 | 20:25:32

Två flum pics från sommarstugan som jag bjuder mucho mucho på, höhöhö.

Ganska så händelselös dag. Legat och solat för det mesta, so ma stomack es la little brunare nu, hihi! :3 Vettifan vad det där ska föreställa för språk, men då har ni ju något att klura på! ;)

Annars så kan jag ju berätta att jag utövat mina superkrafter genom en sockerkaka, som blev sjukt god, mahha! Fast ska jag vara ärlig så var smeten faktiskt lite godare än själva kakan! :3

Nej men ja, icke intressant inlägg precis som resten av dagen som sagt, men nu blir det andra bullar!
Eller andra popcorn kanske man ska säga, för det är just sådana som jag ska ner och poppa nu, haha!
Pusshej!

Brusig men söt hund

2011-08-01 | 21:44:41

Han är ju bra söt ibland asså! Lille fuppe. ♥
Så surt att jag råkat sätta ISOt på auto, så ett det blev ISO2000 på den här... Mysigt! Men nej, hatar brusiga bilder! :(
Aja, Benson är i alla fall den söstaste hunden i världen, oavsett om det är en brusig bild eller inte!
Fuffehunden. ♥

First of august

2011-08-01 | 12:03:39

Älskade. ♥
Känns helt sjukt, vill inte tänka på det...

Varit iväg till stallet en sväng för att hämta hem hästarna från Jordvaltstorp. Max och dom andra tjockis hästarna som redan stog uppe vid stallet blev så glada när dera kompisar kom hem, haha. :)
Pussade massor på Maxi också, och riktigt skitig var han efter en hel sommar. ;) 
Fina hästen. ♥

Sen så har mamma varit och lämnat Mr. Lurvas (läs: Benson) hos frissören. Nu ska han äntligen få bli av med den tjocka pälsen! Skönt för honom. ;) Så vi åker och hämtar honom sen nån gång vid två, så då kommer det säkert upp nån bild på en nyklipp Beardis. :)

Och shit, det är redan augusti! whatta fack tog sommaren vägen?! Gud så fort det har gått, får ju typ värsta panik när man tänker på att sommaren snart är slut och man ska tillbaka till skolan och allt det där... Längtar redan tills nästa sommar, haha! :3

Anyway, ska ner och käka nu, hej så länge!