Neon lights

2011-11-30 | 15:35:29

Halv outfit bild med fokus på ljusslingan.
Egentligen borde man väl kalla det ljusslinge bild och inte outfit bild, men shit the same! :)


Gutten dagen!
Sitter här med magen full av pepparkakor, deg och lussebullar. Kan också berätta för er att mitt sköp stinker saffran. Med andra ord; vi bakade idag på hemkunskapen. Och ja, ganska gott blev det väl i alla fall, haha! ;)

Alldeles strax kommer Fanny över en stund. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men nåt kul blir det nog! :) Ska i alla fall titta lite på Grey's sen vid fem, och efter det beger vi oss mot Nyhem för avslutning med laget! Blir nog as kul det! :D Hinner inte blogga nåt mer nu, men vi hörs senare!

Fast juste, måste bara berätta att jag har gjort lite julfint i mitt rum, haha! :) Som ni ser på bilden har jag b.la klätt in min spegel i ljusslingor! Ni kanske får lite fler bilder på rummet senare, hehe! ;)
Aja, ha det bra!

George O'Malley

2011-11-29 | 18:20:04

We♥It bild.

Satt just och kollade på ett avsnitt av Grey's Anatomy från säsong 5. Jösses, detta måste vara ett av dom jobbigaste avsnitten någonsin. Det här + det sista avsnittet i säsong 6 (tror att det är 6:an i alla fall?). Asså gud, har sett det några gånger, men det är ändå lika jobbigt och lika sorgligt varje gång... George, han var så fin! Han var bäst! ♥ Jag ska slå den dumma som skrev manuset! :( Men även fast det är så sorgligt så är det ju så sjukt himla bra! Det betyder ju bara att Grey's Anatomy måste vara av världsklass! ♥

Nej men om man ska babbla om någonting annat än en tv serie så kan jag ju berätta att det är tisdag idag, för er som inte visste det. Vi slutar 13:25 varje tisdag, och det känns alltid lika skönt när man har så mycket tid över till annat! Så nu har jag pluggat på lite till den muntliga engelska redovisningen och till spanskan, så alla läxor för idag är gjorda! ;)

Och just nu vet jag inte vad jag ska hitta på, haha... Ska nog ta och skriva ut några bilder. Eller ja, egentligen är det ganska många bilder, haha! Vad jag ska använda dom till får ni se när det blir klart. Om det funkar vill säga, haha! ;)

Aja, ni får ha det så bra, hejs!

Bara för att.

2011-11-27 | 19:03:24


Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Bara för att min hund är så sjukt himla fin. Bara för att jag älskar motljus och bara för att jag är lite svag för smått överredigerade bilder. Bara för att jag är kär i min hunds ögon och bara för att han gör sig så otroligt bra i svartvita bilder. Bara för att han ser så oskyldigt ut och bara för att jag älskar mitt 50mm objektiv.
Bara därför, så får ni dom här tre bilderna på min hund. Bara för att han är så sjukt himla fin! ♥

Första advent

2011-11-27 | 17:53:12

Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Hej på er! (Är det bara jag eller börjar jag alltid inläggen med just den meningen, haha?)
Ja, första advent idag då! Bara fyra veckor kvar till jul. Jisses vad jag längtar! Någonting annat jag längtar efter är den där dumma snön. Som ni ser på bilden ovanför så har det för det mesta regnat hela dagen. Just nu är det värsta stormen ute, och man blir ju lite skraj när hela fönstrena skakar, haha! Så ja, lite snö skulle inte sitta helt fel just nu! Vad är en julafton utan snö liksom? Tänk om det inte ens kommer snö till nyår? Har nog aldrig varit med om en nyårsafton utan snö! Så vi kan väl låta den här äckliga stormen dra förbi, och hoppas på att snön vill komma efter den, haha! :)

Idag har jag i alla fall kört tema träning! Det var kul som vanligt! :D Och som jag skrev igår så var ju familjen Sjöberg hos oss över natten, men dom åkte hem imorse. Synd att det blev en sån kort stund den här gången, men bättre det än inget! :)

Resten av den här första advent har firats med film, julmust och pepparkakor!
Snart blir det currygryta med ris, och den kommer nog göra min kväll! ♥ Älskar mammas currygryta, bara så ni vet!

Sen måste jag ju bar få avsluta inlägget med att klaga lite på dom glesa mellanrummen mellan kommentarerna. Hoho, vart är ni någonstans? :)
I vilket fall som helst, så hoppas jag att ni har en fortsatt trevlig advent, haha! ;)

Let's shine!

2011-11-26 | 11:18:29

Härligt objektiv i härligt motljus!

God morgon på er!
Eller ja, det börjar väl närma sig förmiddag, men vi säger god morgon bara för att det låter way much better! Idag är det en riktigt fin dag! Solen skiner och det blåser så mycket att fåglarna inte ens kan flyga rakt. Så ja, kan väl inte säga annat än att det är riktigt skönt med helg! Snart så kommer Sjöbergs intågande också. Dom stannar här tills i morgon, så det ska bli kul! :D

Har väl inte så mycket mer att berätta just nu, så ni får ha en bra lördag, så höres vi! :)

Den 24 november

2011-11-24 | 20:17:20

Bild fån 2010.

Det är alltså den 24 november idag, vilket betyder att det är endast en månad kvar till julafton! Gud vad jag längtar! Har längtat ända sen förra julen, för julafton 2010 spenderades ju i Indien, och det blev inte mycket till jul firande då. Älskar julen! ♥ Och en månad är inte speciellt lång tid. Bara 30 dagar, sen är vi där!

Men vart är det dumma snön?! Hallå, vart är du? Detta är nog första gången på riktigt länge som jag verkligen vill att snön ska komma. Vad är en julafton utan snö liksom? Och sen så har jag ju inte köpt en ända julklapp heller! Herrejösses, bäst att sätta igång snart då! :)
Har ju i alla fall 30 dagar på mig, så nånting borde jag väl få fram, haha! ;)

En sida i tidningen

2011-11-24 | 19:09:53
Hej på er!
Herregud, jag har inte bloggat sen i söndags! Hemskt ju! Men har faktiskt en bra anledning, och det är att den här veckan har alla 8:or på Nyhem en prao vecka. Jag praoar då på Katrineholms Kuriren (den lokala tidningen) och "jobbar" från 8:00-17:00, så när jag väl kommer hem så är det andra saker som går före bloggen. Men just nu kunde jag bara inte låta bli att visa er dom här bilderna:



Det var nämnligen så att när jag kom till Kuriren i morse hade jag fått en hel sida i tidningen med mina bilder fråmn Indien! Snacka om att jag blev glad! När jag började i måndags trodde jag att jag typ skulle få bära kamera väskor och stå och kolla på när dom fotade och sånt hela veckan. Kunde aldrig föreställa mig att jag skulle få ha med mina egna bilder i tidningen! Helt sjukt ju! Som sagt så är jag as glad, har liksom gott med ett leende på läpparna hela dagen, haha... :') 

Men nu är det slut på det roliga, för nu måste jag faktiskt ta tag i mitt stökiga rum! Spanska läxan skulle det ju vara bra om jag gjorde också, hoho!
Ha det bra! :D

Fotbollshelg

2011-11-20 | 18:41:01

Haha, gulligt! ;)

Har spelat fotbolls cup hela den här helgen, därav den låga uppdateringen. Igår var vi i Nyköping och körde DM i futsal. Det gick väl inte sådär jättebra, haha... Förlorade första och vann andra, men det räckte inte till en finalplats. Surt, eftersom vi vet att vi är mycket bättre än så.

Idag så bjöds det på cup på hemmaplan i Duveholms hallen, men då körde vi med nästan ett helt nytt lag. Vi mötte Hammarby, Eneby och AIK och ja, vi förlorade mot allihopa. Haha, inte sådär jättebra... Så ja, lite besviken är man väl. Eller ganska mycket egentligen. Men det är väl bara att bita ihop och komma igen, eller vad man nu säger, haha!

Resten av kvällen kommer väl ägnas åt soffan och kanske lite godis på det. Imorgon och hela veckan framåt har vi prao vecka, så runt 08:00 kommer jag befinna mig på Katrineholms Kurirens redaktion tillsammans med en fotograf. Nervös! Men det ska nog gå bra hoppas jag, haha! :)

Ah men ni får ha det så bra, hejs!

Fotomässan 2011

2011-11-18 | 19:37:19



Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5,6 SP DI VC USD

Hej på er!
Har haft en jättebra dag uppe i Stockholm tillsammans med pappa och farfar! Som jag skrev i inlägget igår så var vi på Fotomässan. Riktigt roligt var det och jag är så sjukt överöst med insperation just nu, haha! Särskilt efter att ha stått och lyssnat på Mattias Klum (han på den nedersta bilden för er som inte vet vem han är). Den killen är grym. En av dom grymmaste någonsin. Och som sagt, vilken insperations kick man får av att se hans bilder och stå och lyssna på massor av det han har varit med om! För er som inte sett hans bilder förut, så kan ni besöka hans hemsida här
Sen så var ju Carin da Silva där också. Samtidigt som hon fotade så filmade dom till ett Adam Live-avsnitt som gick på Tv3 förut ikväll, hoho! ;)

Kan ju också berätta att vi fick en ny kameraryggsäck och en hel hög med massor av fototidningar med oss hem! Inte illa pinkat, haha! ;) Men är sjukt sugen på ett Canon 500mm, så om någon har sisådär 95 tusen till övers så kan ni ju säga till. :) Ett Tamron 200-500mm skulle också sitta riktigt fint!

Men som sagt; det har varit en riktigt rolig och lärorik dag (haha, vem säger lärorik egentligen?) Så snart blir det att inta soffan och Idol tillsammans med en skål ostbågar och ett stort glas julmust! Blir nog att lägga sig tidigt idag, för imorgon spelar vi DM i futsal i Nyköping! Tagga brudar! :D

Aja, ni får ha det så bra! :)

Sötare ungar får man ju leta efter

2011-11-17 | 19:54:23



HTC Senastion

Asså ja, vad ska man säga? HAHAHAH, fy fan vad vi har garvat åt dom här bilderna idag! Helt sjukt, man vet ju knappt vart man ska ta vägen! Den här dagen har jag verkligen byggt på mitt six pack med hjälp av alla skrattattacker, ni vet sånna som man inte kan andas utav. Ja, ujujuj vad lätt road man kan vara! Om ni inte tycker dom här bilderna är roliga, då vet jag inte vad jag ska tro om er, haha! ;D

Förutom att ha flummat massor med mobilkameran idag så har vi faktiskt gott på lektioner också. Ganska så skön dag egentligen, ganska så softa lektioner på torsdagar, plus att vi hade en inställd SO lektion. Extra lång lunch är inget man tackar nej till!

Just nu sitter jag och kollar runt lite på den här sidan. För imorgon ska nämnligen jag, pappa och farfar gå på Fotomässan i Stockholm hela dagen! Ska bli jätteroligt! :D Men det finns ju ganska mycket att se och göra där, så därför kollar jag nu runt på deras hemsida för att försöka planera hur vi ska få in dom olika sakerna m.m. Detta betyder ju att jag är ledig från skolan imorn också, hoho! 
Men som sagt, kommer nog bli as nice!
Är det någon mer som ska till Fotomässan imorgon? :)



Hearts of november

2011-11-15 | 19:48:32





Här har ni några fler bilder från min We♥It. Jag laddade ju upp ett kollage av We♥It-bilder för ungefär en månad sen, och nu när jag har kollat runt där ett tag så hittade jag massor med nya fina bilder som jag bara var tvungen att visa er, haha! :3 Hade tänkt göra det till en grej faktiskt, att ladda upp ett We♥It kollage ungefär en gång i månaden, så att det blir ungefär som "månadens inspirations bilder", eller nåt sånt, hehe... :) Skulle det vara nånting? För jag gör det bara om ni vill, för jag orkar inte sitta och knåpa ihop massor med kollage som bara är åt mig själv, haha! ^^ Så är det någonting ni skulle vilja att jag börjar med? :) Och sen kanske ha något tema som passar just den månaden, typ som jul-tema i december. Just nu har jag ju bara slängt ihop några random bildet sådär. :)
Så ja, vad tycker ni? :)

Kanelbullar

2011-11-15 | 18:27:53


Ja, dom blev exalt så goda som dom ser ut att vara! ;) Så alla ni som går på Nyhemsskolan; ni har verkligen någonting att se fram emot på torsdag, mahha! :3 Dom kommer att kosta 5 kr styck i skolans cafeteria på torsdag, så det är bara komma och köpa! :D

Tisdag: 15/11

2011-11-15 | 15:47:23

Sjal - Lager 157 | Cardigan - Factory Outlet | Jeans - Lindex

Hej på er!
Ja, jag kan väl inte säga att jag bubblar över av insperation vad gäller bloggen. Ganska så glest mellan inläggen, men jag lovar, jag gör så gott jag kan och hinner, haha! :)

Idag är det i alla fall tisdag, vilket betyder en kort skoldag. Fast idag blev dagen ännu kortare för min del, för innan lunchen gick jag hem för att sedan åka vidare mot tandregleringen för att snacka om min tandställning... Kan väl inte säga att jag är sådär jättepepp på att ha massor med metall saker och gummisnoddar i munnen i ca. 2 år, men folk säger ju att det blir bättre efteråt, så man får väl hoppas på det! Måste dessutom dra ut fyra stycken tänder. Fy fan, jag kommer dö! Kom gärna på min begravning! :)
Haha, okej, så farligt är det inte, men fett läskigt! 

I vilket fall som helst så håller jag faktiskt på att baka bullar just nu. För tillfället ligger dom på plåtar under bakdukar och väntar på att få bli inskjussade i ugnen, hoho! ;) Ska nämnligen ta med mig någonting jag bakat till Cafeterian i skolan på torsdag. Vi kamratstödjare ska sälja bullar och kakor och sånt för att spara ihop pengar så att vi kan åka till någon Friends-grej på Skansen i maj. Så ja, nu bakas det förfullt här hemma!

Tror nog att dom har jäst klart nu, så ska gå ner och ställa in dom i ugnen! ;)
Ciao!

Fint från Monkeystore

2011-11-13 | 19:43:33


Kollade just runt på http://www.monkeystore.se och hittade några riktigt snygga plagg som ni kan se här ovanför. Helt kär i nästan hela sortimentet, så himla fina kläder! Om jag skulle haft mycket pengar skulle lätt klickat hem allt det ni ser på bilden för längesen, haha! :) Om ni inte redan kikat in på Monkeystores hemsida, så gör det!

Nu blir det paj, film och sånt där farsdag mys ni vet! Även fast vi egentligen inte firar farsdag här hemma så kan man ju ändå göra söndagen lite mysigare, haha! ;)
Ha det bra!

Lindö Girls Cup 2011

2011-11-13 | 16:00:50




Bilder från gårdagen.
Dom två övertsa är från Lindö Girls Cups facebook sida, och dom två understa har pappa fotat.


Halv åtta på morgonen var det avfärd till Norrköping för att köra fotbollscup. Lindö FF hade bjudit in vårat lag för att dom tycker att vi är ett av dom bästa och trevligaste lagen i Sörmland, så det va ju kul att höra! Vi mötte riktigt bra lag, från både Norrköping och Stockholm. Det var kallt och det var dimmigt. Så dimmigt att man inte såg från den ena kortsidan av planen till den andra. Riktigt blött var det också, även fast vi körde på konstgräs. Hur smart är man som lägger en utomhuscup i mitten av november, haha? I villket fall som helst så hade vi inte våran bästa dag som lag. Vi spelade inte alls som vi brukade... Men vi kämpade på så gott vi kunde och det slutade med två oavgjorda matcher och två förluster. Vi kom till kvartsfinal, men där åkte vi ut. Vi fick i alla fall inte stordäng av något lag, så det var ju skönt i alla fall! Bra kämpat DFK! :) Vi hade ju helt klart bästa hejarklacken i alla fall, haha! :D

Idag så har jag varit super trött hela dagen, haha, med massor av blåmärken och små skavanker från igår liksom. Men har i alla fall varit på Factory Outlet ett sväng där jag fick ett par jeans av mamma och så köpte en stickad cardigan till mig. Det kanske kommer bild på det jag köpte i morgon eller så. :)
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen som går på TV4, så ha det bra!

Elfte i elfte tvåtusenelva

2011-11-11 | 21:15:34

Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II
Bild från ett skolprojekt i måndags, typ. Fler bilder från då kommer när jag redigerat resten! :)


Tjenare tjenare! Jag tror nog att ingen har missat att det är den 11/11-11 idag? Ganska as coolt är det ju faktiskt, det är ju liksom 100 år kvar tills det blir exakt samma siffror i ett datum igen! Jäkla skit att jag satt inne på mattelektion när klockan var 11:11. Glömde helt bort tiden, och efter några timmar kom jag på att jag skulle ju ta en bild när klockan var 11:11, den 11/11-11. Crap bag på det... Aja, får väl ta det om nåt århundrade eller nåt sånt i stället. :)

Dagen har annars varit helt grå och helt dimmig. Skolan gick ganska snabbt, och eftermiddagen spenderades på Specce och hemma med träningsväskan som sällskap. Har nämnligen försökt tryckt ner all packning i den tills imorn. För i morgon åker vi till Lindö för att köra cup! Utamhus. På konstgräs. I typ +2°C. Som pricken över I:et, som grädden på moset, så är det samling halv åtta på morgonen! Tagga fan! :D

Så det blir att lägga sig tidigt ikväll. Hinner nog inte blogga nånting innan vi åker imorgon, och kanske inget när vi kommer hem heller. Men när jag hinner och kan ska jag uppdatera och skriva hur det gick i cupen och allt! :)
Aja, ha det bra! ;)

15 saker ni kanske inte visste om våran hund

2011-11-10 | 19:20:46


1. Benson är 8 ½ år, så vi har alltså haft honom sen jag ver 6 år gammal.
2. När han var liten så klämde han svansen i hissdörren, så nu är den alldeles böjd...
3. För ungefär 3 år sen fick vi veta att Benson har en ledsjukdom i höften som inte går att bota,
så han får medicin varje dag så att han inte ska ha ont.
4. När vi väl ska ge honom medicinen så kommer han springande när han hör att man tar fram paketet. När han sen
ska få medicinen behöver man bara räcka fram den så sväljer han den direkt. Lilla duktiga hunden. <3
5. Benson är helt galen i gurka. Han kan höra på långt håll ifall man drar ut grönsakslådan ut kylskåpet och tar fram gurkan.
Då kommer han springandes och sätter sig som ett ljus och väntar på att få smaka!
6. Alltid när han har varit och ätit så kommer han fram till en och tittar på en som för att säga "Tack för maten!".
7. Benson brukar hjälpa till att tvätta kläder. Om man ber honom så hämtar han kläderna från klädhögen till tvättmaskinen,
och sen när man väl ska tumla den blöta tvätten så drar han ut kläderna ur tvättmaskinen. :]
8. Egentligen är han ganska lydig, även om dom flesta som bara träffat honom några gånger tror att bara är en glad och galen hund, haha...
9. ... dock blir han stressad och taggad väldigt lätt. Men han har blivit sjukt mycket duktigare nu än vad han var för några år sen!
9. Han kan kommandon som sitt, ligg, hit, gå fot, snurra, tassen, high five, hämta, stanna, varsågod, låt bli, nej, var är Esmeralda?, vad säger hunden? bland annat.
10. Han har massor med olika smeknamn som Benne, Bebbe, Plutten, Fuffe, Puffe, Mupp, Bäbis, Bäbbe, Foffo, Benneluxen, Kruxen, Söte, Knas m.m.
11. Benson vet inte riktigt hur han ska bete sig med andra hundar, han vet liksom inte hur han ska göra. Särskilt med svarta hundar, då vi tror att han är
osäker mot dom för att han blev biten av en framspingande labrador när han var liten. Han går därimot jättebra ihop med Jack Russels, haha. :)
12. Han är också väldigt osäker på vissa män. Det är bara några få som han accepterar. Så om det skulle komma fram någon okänd man och klappa honom skulle han börja morra.
Men det kan ju i och för sig bra, särskilt ifall man är ute och går på kvällen och skulle möta någon skummis...
13. Benson är den mesta fina och personligaste hunden man kan tänka sig, and I löööööv him so! <3
1. Benson är 8 ½ år, så vi har alltså haft honom sen jag ver 6 år gammal.
2. När han var liten så klämde han svansen i hissdörren, så nu är den alldeles böjd...
3. För ungefär 3 år sen fick vi veta att Benson har en ledsjukdom i höften som inte går att bota,
så han får medicin varje dag så att han inte ska ha ont.
4. När vi väl ska ge honom medicinen så kommer han springande när han hör att man tar fram paketet. När han sen ska få medicinen behöver man bara räcka fram den så sväljer han den direkt. Duktiga hunden. <3
5. Benson är helt galen i gurka. Han kan höra på långt håll ifall man drar ut grönsakslådan ut kylskåpet och tar fram gurkan. Då kommer han springandes och sätter sig som ett ljus och väntar på att få smaka!
6. Alltid när han har varit och ätit så kommer han fram till en och tittar på en som för att säga "Tack för maten!".
7. Benson brukar hjälpa till att tvätta kläder. Om man ber honom så hämtar han kläderna från klädhögen till tvättmaskinen, och sen när man väl ska tumla den blöta tvätten så drar han ut kläderna ur tvättmaskinen. :]
8. Egentligen är han ganska lydig, även om dom flesta som bara träffat honom några gånger tror att bara är en glad och galen hund, haha...
9. ... dock blir han stressad och taggad väldigt lätt. Men han har blivit sjukt mycket duktigare nu än vad han var för några år sen!
10. Han kan kommandon som sitt, ligg, hit, gå fot, snurra, tassen, high five, hämta, stanna, varsågod, låt bli, nej, var är Esmeralda?, vad säger hunden? bland annat.
11. Han har massor med olika smeknamn som Benne, Bebbe, Plutten, Fuffe, Puffe, Mupp, Bäbis, Bäbbe, Foffo, Benneluxen, Kruxen, Söte, Knas, Knäppis, Snygging, osv.
12. Benson vet inte riktigt hur han ska bete sig med andra hundar, han vet liksom inte hur han ska göra. Särskilt med svarta hundar, då vi tror att han är osäker mot dom för att han blev biten av en framspingande labrador när han var liten. Han går därimot jättebra ihop med Jack Russels, haha. :)
13. Han är också väldigt osäker på vissa män. Det är bara några få som han accepterar. Så om det skulle komma fram någon okänd man och klappa honom skulle han börja morra. Men det kan ju i och för sig bra, särskilt ifall man är ute och går på kvällen och skulle möta någon skummis...
14. Han älskar verkligen att bada! När vi är i sommarstugan så springer han direkt ner till skön och hoppar i vattnet! Han brukar också hoppa från bryggan, även fast det är lite läskigt att komma med huvudet under vattnet, haha...
15. Benson är den mesta fina och personligaste hunden man kan tänka sig, and I löööööv him so! ♥

En random bild till ett random inlägg

2011-11-10 | 19:02:23



Gutten dagen på er! Eller typ gutten kvällen kanske man borde säga? Ni märker ju i alla fall att min tyska är alldeles utmärkt, haha! I alla fall så är det ju torsdag idag, för er som missat det liksom. :) Som en vanlilg svensk 8:a klassare så gick jag ju såklart till skolan idag, så som jag gör nästan varje dag. Där klarade jag av ett NO prov om värme och metrologi, för er som ville veta. Och just nu sitter jag här och väntar på att lärarna ska lägga ut våra omdömen. Nervööööööös! Får väl hoppas på det bästa. 

Annars är det väl bara tagga in för finalen av Robinson idag! Heja Hanna för fan!
Hejdå tråkigt och typ helt meningslöst inlägg!

En blick säger mer än tusen ord.

2011-11-08 | 19:01:53




Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Söta lilla fuffe! ♥ Man smälter ju av hans blick, det måste ni ju erkänna? :') Han är så mycket finare när han är kortklippt, för då ser man verkligen hans ansikte och hans fina ögon. När han är långhårig så är han ju såklart mycket lurvigare och gosigare. Han är liksom helt perfekt sådär bara, i alla fall i mina ögon! ♥

3 månader

2011-11-08 | 15:24:13




8 augusti 2011. Ett datum jag helst vill glömma men som klibbat sig fast föralltid. Känns som om du varit ifrån mig i evigheter, när det egentligen bara handlar om 3 månader. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. 
Egentligen borde man väl försökt gå vidare och allt sånt där nu. Men fuck vad det är svårt...
Jag saknar dig min fina! ♥

En hund med bruna ögon

2011-11-08 | 14:38:41

Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Sicken ur skön tisdag! Två håltimmar i skolan idag, första och sista lektionen, så ändast tre ämnen idag och efter det fick vi sluta redan vid 11:45! Hur nice är inte det liksom? Så nu har jag precis gjort klart alla läxor och pluggat lite till NO provet. Har också hunnit med ett telefon samtal till Katrineholms Kuriren för att snacka om min praoplats där (läääääskigt! Men sjukt kul!) och nu ska jag precis ta en liten sväng med den fina hunden ni ser på bilden ovanför. Gud, han är underbar! ♥ Bloggade ju nästan ingenting igår, men kan berätta nu att fina voffen var hos frisören igår, så nu är all onödig päls borta och man kan se hans vackra ögon, haha! :] Det är ju så man smälter, titta bara på honom... ♥
Hade tänkt lägga upp lite fler bilder på honom sen. Tar nog med mig kameran ut på promenaden alldeles strax, så ni kanske får några bilder därifrån också.

Nej men nu håller hunden på att kissa på sig, så vi höres senare! :)

Måndag

2011-11-07 | 07:44:53


ORKAR. INTE. SKOLAN. Varför kan det inte vara lov året om eller nåt? Fattar ni vad skönt det skulle vara eller? Har i alla fall räknat ut att det är ungefär 7 veckor kvar till jullovet, minus en prao vecka dårå! Längtar redan dit, haha! Till lovet alltså. ;) Ganska så sjukt ändå att vi slutar skolan två dagar innan julafton... Men aja, vad ska man göra liksom?

Vi börjar med en ganska så soft skoldag ändå. Den börjar med mentorstid, profil (då vi ska fota i två timmar, hoho! :3 Surt att det ska vara så tråkigt väder just idag då...) och musik. Efter lunchen sen tror jag att vi bara har två eller tre lektioner, så dagen kommer förhoppningsvis gå ganska så snabbt! :) Sen ikväll är det ju träning också.

Jag har varit klar ända sen typ kvart över sju, så här sitter jag med ingenting att göra. Får väl gå ner och slå på tvn ett tag eller nåt då, haha! 8)
Anyway, ni får ha en bra dag! ;) Hejs!

KIB-Nyfors

2011-11-06 | 12:46:06








Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5,6 SP DI VC USD

Här har ni några bilder från dagens innebandy match. Körde på svartvitt idag. Hade väldigt svårt att hitta rätt vitbalans och så, så svartvitt fick det bli! :) Brukar inte fota innebandy så jätteofta, men det gick ganska bra ändå tycker jag, även om vissa bilder blev lite brusiga och så. Men dom duger! :)
Kan ju berätta att KIB vann med 5-3 till slut! Grattis killar!

08:53

2011-11-06 | 08:53:10

Morgonpigg tjej! Eller nåt sånt...

Godmorgon på er!
Uppe med tuppen idag, för om cirka en halvtimme åker jag och pappa ner för att titta på lillebrors match. Hade tänkt plåta lite innebandybilder också, så vi får väl se om jag kommer hem med några bra som jag kan ladda upp här sen! :)
Senare idag så blir det träning. Taggar som fan inför cupen på lördag! Utomhus cup på konstgräs. Kommer bli sjukt kallt, men gud så roligt! 

Anyway... Ska göra i ordning mig det sista nu innan vi åker, så vi ses väl sen! Hejs!

Fem höstbilder

2011-11-05 | 16:40:03




Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Här har ni några nyredigerade bilder från den 29 oktober. Kan nog vara några av dom sista höstbilderna det här året, med tanke på att fler och fler träd börjar tappa alla sina löv och det blir för det meta gråa och nakna grenar kvar. Inte kul. Inte kul alls. Man blir så depp när allt bara är så grått och trist. Sjukt att det vi fortfarande har blommor kvar på tomten, haha! Men ja, så när alla löven försvunnit tycker jag snön faktiskt kan få komma, så att det i alla fall blir lite ljusare ute. :)

I alla fall... Var ju och körde laserdome idag! Jag och Fanny ägde ut Kajsa och Maja, haha! :D Pirayan och Lejonet! ♥ Fett kul var det, lika kul som förra gången. :) Efteråt käkade vi på Mc, och jag är fortfarande proppmätt, haha! Och snart blir det att trycka i sig massor med popcorn i biosalongen Cosmos. Blir nog mys det! :)

Ni får ha det så bra så länge, så kanske jag skriver nåt om bion sen när vi kommer hem! :)
Hejs!

Taggar för en tripp till Norrköping!

2011-11-05 | 09:24:40
Bildlöst inlägg.

Godmorgon! Idag åker jag, Fanny, Maja och Kajsa till Norrköping för att köra laserdome! Har ju kört det en gång förut, om ni kommer ihåg när jag skrev om det senast? :) Så idag blir det av igen, mega kul! Ska försöka att inte springa in i väggen den här gången... Sen blir det troligtvis käk på McDonalds efteråt och senare ikväll slår vi oss ner framför bioduken. Alltså jag, Fanny och mi famila. Så ja, det här blir nog en bra dag! :)

Så nu ska jag käka frukost hade jag tänk, och sen är det bara tagga för att skjuta sönder alla med laser, mohaha!
Ha det bra!

Kung Fu Panda

2011-11-03 | 18:28:44


Efter en fika i Valla (kan berätta att jag blev ganska mätt på typ nio kakor och massor av glass, haha!) så åkte vi hem med våran hyrfilm och slog oss ner framför tvn. Kung Fu Panda 2 var det vi kollade på. Som jag skrivit massor med gånger förut så älskar jag tecknad och animerad film, och den här var inte ett undantag! Haha, så sjukt bra! Älskar den första filmen om Poo och den här var minst lika bra, hihi! :3 Så ni om inte har sett det borde göra det, grymt värt! ♥

Och sen när vi kom hem och tittade i brevlådan så låg det ett Just Dance 3-spel till Wii där i. Så jag och lillebror kommer nog spendera kvällen med att dansa röven av oss, mohaha!
Ha det bra!

En grå novemberdag

2011-11-03 | 12:45:24
Den här dagen kan nog nästan inte bli värre...
Först är det så dåligt och äckligt väder så att våran tripp till Kolmården ställdes in. Ja, jag älskar Kolmården. Har allid gjort och kommer alltid göra! ♥ Åh, var så pepp på att åka dit och bara gå runt och fota massor med fina höstbilder på djuren, men samtidigt är det ju inte så kul när hela världens är inbäddad i ett grått moln... Hatar när hösten är grå! 
Sen nu när jag tittade ut genom fönstret, så ser jag att en stor jäkla gräsklippare håller på att klippa upp alla fina gula löven som ligger på marken. En stor gräsplan som är helt täckt med löv. Åh, jag som hade tänkt fota där! :(
Bajskorvars säger jag bara!

Så ja, den här dagen är typ förstörd... Men jag antar att jag får göra det bästa av den. Typ sätta mig och kolla på film eller så, nånting borde man ju kunna hitta på.

Så länge får ni några nyredigerade bilder från när vi var på Kolmården förra gången för mer än ett år sen. Eftersom att jag inte har några nya bilder att bjuda på menar jag.





Som jag skrivit förut så märker man hur mycket man utvecklas inom fotografering på bara ett år! När jag kollade igenom mappen med dom här bilderna så liksom: "Hur fan tänkte jag här?" och "Om jag bara hade gjort så och så hade den här bilden varit super!" och massa sånt. Frustrerande när man hittar bilder som skulle varit jättefina om man liksom bara ändrat inställningarna lite. Men sånt visste jag ju inte så mycket om då, och jag vet ju fortfarande inte allt nu heller. Men det är just det, man lär sig hela tiden inom foto, och man blir bara bättre och bättre hela tiden! :)

Nej men nu ska jag sluta pladdra och dra till ICA Maxi och köpta kakor och bullar som vi ska moffa här hemma sen, haha! :3 Och så ska jag passa på att köpa nya benskydd på Tema Sportia också. Ni vill inte veta hur äckligt mina nuvarande luktar, huhuhu...
Ja men vi ses! :)

Byta design?

2011-11-03 | 11:10:47
Hej på er!
Gud vilken dålig uppdatering det var här! Inte bloggat på två dagar, usch usch. Men har faktiskt en ursäkt, för det är så att jag har försökt knåpa ihop en nya design till bloggen! Är nästan helt klar, men jag vet inte om jag är riktigt nöjd... Känns som om det är någonting som fattas, men jag vet inte riktigt vad. Ta er en titt själva:



Det känns som om den kanske är lite för grå, eller? Den kanske är alldeles för rörig? Åh, jag vet inte, haha! Jag vet inte hur jag ska göra. 
VAD TYCKER NI? Ska jag byta till den här, eller ha kvar den jag har nu? Snälla hjälp mig, för jag har sån sjuk beslutsångest, haha!