Svar på frågestunden, part one.

2011-06-25 | 16:57:28
Det blev ganska många frågor till frågestunden tillslut, så jag tar och delar upp dom med ungefär 10 frågor i varje i tre olika inlägg, så att det inte blir alldeles för mycket att läsa. :)
Ja, jag kör väl igång då... ;)

1. Vad är ditt mål med fotbollen?
Förut var det ju att bli bäst. Vill fortfarande bli proffs och allt det där, men nu försöker jag bara ha kul istället för att ställa så jäkla höga krav på mig själv att jag ska prestera bra. Älskar ju fotboll, och då ska man inte behöva må dåligt för att man spänner sig på planen och hela tiden för att man försöker vara bra. Nu ska jag istället bara ha roligt, och bli bra genom det istället. :)

2. Kommer du satsa på ridningen igen?
Just nu så har jag inge planer på det. Kommer nog heller aldrig riktigt satsa på hästar igen, utan kanske rida nångång ibland eller så. Sen kanske när man blir äldre, typ pensionär eller nåt, så kanske jag skaffar nån häst som jag kan rida och pyssla om, men inte än så länge. ;)

3. Vad gör du i framtiden?
Som sagt så vill jag ju gärna försörja mig på fotbollen. Det är grymt svårt att bli så pass bra och komma ändå dit, men jag ska i alla fall försöka och göra mitt bästa! Annars så skulle jag vilja jobba med foto eller med djur. :)

4. Vilka betyder mest för dig?
Min familj, mina vänner, och fotbollslaget, helt klart. Svårt att säga några speciella som betyder extra mycket, för alla vänner betyder lika mycket för mig. :)
Sen så betyder min sköthäst Max någor oerhört mycket! Och Benson också såklart, men han ingår ju familjen, hehe. <3

5. Vilket är det fulaste plagget du äger?


Gjorde dom här i slöjden. Kämpade as länge med dom och var jättestolt att jag lyckats göra ett par jeans shorts. Men fy fan vad gräsliga dom är! Usch säger jag bara! Och fula är dom också. Var tvungen att sy ut dom, för när jag väl sytt klart, så var dom alldeles för små. Och eftersom jeans tyget tog slut redan vud bakfickorna, så var jag ju tvungen att ta samma äckliga blomtyg... Tyckte det skulle se lite ballt ut, men nu... BLÖÖÖH!

6. Hur många förhållanden har du haft?
Haha, har aldrig haft nåt riktigt förhållande. ;) Om man räknar med dom jag haft på låg- och mellanstadiet, så är det två som varade ganska länge. Men då var man ju liksom jätteliten, haha. Sen ha jag ju varit tillsammans med killar i några dagar och sånt, när man typ gick i 2:an och skickade fråga-chans-lappar till varandra, haha. :]
Men sen dess... Nej, orkar inte hålla på med sånt. ;)

7. Vad är din favorit butik?
Svårt. Har ganska många faktiskt. När det gäller klädaffärer så måste jag nog säga Gina Tricot, Bik Bok och Lager 157 eller nåt, haha. Sen så är det ju alltid kul att gå in på Elgiganten och sånt, för där finns det massa massage stolar som man kan pröva, haha! :3 Sen så gillar jag MBK i Bangkok, för där finns det maaaassor med affärer med sjukt billiga kläder och sånt! <3 Det är ju mer som ett varuhus, men ändå. 

8. Vad lyssnar du på för musik?
Allt! Älskar nästan all musik! Om ni klickar här, så kommer ni till min Spotify lista. :)

9. Hur många marschmallows kan du få in i munnen på en gång?
Gick ner till köket och upptäckte att vi inte har några marschmallows hemma! Katastrof, jag vet! Men jag lovar att nästa gång jag är iväg och handlar ska jag köpa med mig en påse och se hur många jag får in i munnen och lägga upp det här på bloggen, haha! ;)

10. Tycker du att du har förändrats sen du var 5 år? I så fall, på vilket/vilka sätt?
Ja, det tycker jag nog, haha. Och det är väl tur det, skulle väl inte va så kul om man gick runt och betede sig som när man va 5 år? ;) Men då när man var mindre så fanns det inte lika mycket problem. Eller det kanske det gjorde, bara det att dom märks mer nu. Nu måste man liksom tänka på hur man ser ut och massa sånt, det behövde man inte då. Sen så har jag ju blivit längre sen jag var 5, haha, nähe? 8D

11. Hur upptäckte du att du verkligen gillar att fota?
Det var när mamam gick på högskola med estetisk linje. Dom fick i uppgift att fotografera som en berättelse, eller nåt. Så mamma köpte en lite digital kamera och fotade jättefina närbilder på myror ute i skogen. Tyckte det var hur coolt som helst, att man kunde komma så mära dom små djuren och få så fina bilder. Jag gick runt och fotade massor, och sen när familjen köpte sin första systemkamera så utvecklades jag ju ännu mer. Nu är jag den som fotar mest av oss i familjen, och tycker det är nåt av det roligaste som finns. :]


En av mina mest kommenterade bilder på Dayviews.

Kör på med dom andra i ett senare inlägg. :)
HANNA

sv: Det är finess jag red! :D

HAHAH, jag tänkte också på det då! XD <3

2011-06-25 @ 23:59:52
URL: http://teamcavalier.blogg.se/
Adela Karlsson

Hej! vad intressant dina inlägg är! kommer verkligen att läsa din blogg igen! (: Hoppas du har en bra helg :)

2011-06-28 @ 10:11:02
URL: http://jade.se/reseguide

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback