What is a beast? A big hairy thing with too many legs.

2011-09-30 | 15:45:15




Canon EOS 600D | Tamron Objektiv Af 90/2,8 SP DI Macro 1:1

Kommer ni ihåg det här inlägget som jag skrev för ett tag sen? Nu är det så att ett av paketen jag beställde kom idag, och det innehöll dom tre fina böckerna som ni ser på bild ovanför! Glad tjej här, mycket glad! :3 Älskar dom! ♥
Hittade en "äkta" Fantastic beasts & where to find them, en med äkta skinn och äkta alltihop, haha. Alltså ett sånt här samlarexemplar typ. S-Å  S-J-U-K-T  K-Ä-R! Men den kostade runt 2000 kr, och riktigt så mycket pengar har jag inte... As synd, hade verkligen velat haft en riktig. ♥
Men jag är ändå super nöjd med dom här!! :)

I samma inlägg som jag länkade nyss skrev jag ju att jag beställt fyra olika saker. Den sista är från USA, och kommer troligtvis någon gång nästa vecka. :3 Det var någon utav er som kommenterade det inlägget och gissade rätt på just den saken, och jag har råkat berätta vad det är för några, haha! Men jag tänker inte avslöja för er andra förän paketet dimper ner i brevlådan, hoho! :]

By the way: har skaffat mig en ny kategori som jag kallar "Harry Potter". :) Som jag hoppas ni förstår så hamnar alla Harry Potter-inlägg i den kategorin, haha! :)

Nu ska jag faktiskt ta en paus från allt bild redigerande och bok läsande och titta på ett avsnitt av Greys.
Ha det bra så länge! :)

Update:// Böckerna finns att köpa på http://www.bokus.com/. :)

Glömde ju berätta om matchen igår!

2011-09-29 | 20:00:59
Jag vet inte riktigt hur jag ska berätta det här. Det är svårt att få fram dom rätta orden. Svårt att formulera sig, men...
VI VANN!! Hahahaha, med 2-0! :'D 
S-Å  S-J-U-K  J-Ä-K-LA  A-W-E-S-O-M-E!!! Gud så bra vi spelade, en av våra bästa matcher på hela säsongen! Riktigt skönt var det att spöa Dunkers, vi förtjänade verkligen den här segern! :D Var så himla lycklig resten av kvällen sen, satt liksom och log för mig själv för att jag var så stolt och glad över att vi är så bra, haha! :3

Så nu ligger vi delad första plats i serien tillsammans med Eskilstuna United. Dom har bättre målskillnad än oss. Tror dom ligger på 5 och vi på 3. Men om vi vinner över Assyriska på söndag, och gör mer mål en vad Eskilstuna gör mot Vingåker på lördag, (eller om dom förlorar eller spelar lika då), så vinner vi hela serien!!
GAAAAAH, TAGGA TJEJOR!!! :D

Och faktiskt, så har vi bara förlorat en enda liten match i hela serien! Så DFK 97/98 har gjort ett väldans lyft sen förra säsongen. Gud vad bra vi har blivit! :D


Bild från 2010
We fight together, we win together, we lose together, we sweat together!

29 oktober

2011-09-29 | 19:51:07

Bilden är fotade med HTC Sensation och redigerad i appen LittlePhoto, för er som är nyfikna! ;)

Där har ni en bild på dagens klädsel. Skolfoto idag, i alla fall med Kamratstödjarna. Imorn är det med klassen som gäller, direkt på morgonen. Kul att ha ett skolfoto med mörka ringar under ögonen där man ser lite halft drogad ut, men vad ska man göra?

Annars så kan jag ju berätta att jag nästan svimmade på idrotten idag. Eller svimmade vet jag inte riktigt, men när vi var ute och sprang i spåret så började jag först må jätteilla, och sen började det svartna för ögonen... Stannade till och då blev jag sjukt yr också. Försökte ändå jogga hela vägen tillbaka till skolan, men fy fan vad dåligt jag mådde! Så jag hoppade över dagens fotbollsträning, och jag mår fortfarande inte så bra... :/ Tror det berodde på att jag knappt druckit nånting idag, men det kan ju ha varit vad som helst... Aja, mår i alla fall bättre än förut, så det är väl bra antar jag.

Nu ska jag plugga in orden vi har till svenska läxa imorn, och sen ska jag kolla på Robinson.
Ha en fin kväll, hoho!

Update: Skoja bara, det är ju ingen Robinson idag, haha...

Nu gäller det!

2011-09-28 | 15:39:00

Finspång cup 2010. ♥

This is it. Om vi vinner dagens match mot Dunkers så har vi chans att vinna hela serien. Så idag är det liksom vinst som gäller, inget annat. Vinna eller försvinna. Så är det! Gud vad vi ska kötta idag, eller hur tjejer?! :D
Matchen spelas på konstgräsplanen. Hatar att spela på konstgräs, naturgräs är hundra gånger bättre! ♥ Men aja, bara vi kör vårat spel och kämpar lika mycket som vanligt (och ännu mer), så tar vi dom!
Så nu jäklar DFK!! :D

Ska snart äta, och sen ska jag packa väskan för att dra ner till Backavallen. Om jag orkar och om jag fortfarande är vid liv efter matchen så kanske jag bloggar då och skriver hur det gick. Så antingen hörs vi ikväll eller imorn!
So long!

Tänkte bara flika in med en liten bild...

2011-09-28 | 07:48:43


Family Firebug

2011-09-27 | 20:07:18




Canon EOS 600D | Tamron Objektiv Af 90/2,8 SP DI Macro 1:1

Några bilder från häromdagen. Från i söndags om man ska vara exakt. Hittade en hel jäkla flock med maaaaaassor av sånna där löss! Helt sjukt vad många dom var! Det va fett läskigt när dom typ stannade upp och glodde på en! :o Men dom var roliga att fota i alla fall! :)

Försökte plugga med min hund idag...

2011-09-27 | 15:34:58



... och ska jag vara ärlig så gick det inte så värst jättebra... Han blev bara tjurig när jag bad honom hjälpa mig med läxorna, och sen försöka han döda alla mina böcker... Ja, exakt så var det. Tillslut pallade han inte mer, så då dissade han mig och där låg jag kvar alldeles ensam på min fluffiga matta, och fick ta tag i mina dumma läxor alldeles själv... Trevlig hund man har, verkligen...
Meeeen naaajö, min söte fuffepuffe är så sööööt i alla fall! :3 Lille snuffe hunden, hoho! ♥

Asså jag är trött, okej? Haha, det märks verkligen inte va? ;) Nej men nu är jag faktiskt klar med alla mina läxor, förutom med fysiken som jag glömde i skolan.. Smart Esmeralda, smart!

Okej, det är nog inte så roligt att läsa om mina läxor, haha, så det är väl bäst att asvluta här då innan det går helt åt pipsvängen! ;)
Nej men hej med er!

Två enkla höst bilder

2011-09-25 | 21:29:55


Canon EOS 600D | Tamron Objektiv Af 90/2,8 SP DI Macro 1:1

Bara sådär.
Ni glömmer väl inte att ni kan kika in på min fotohemsida om ni vill se fler av mina foton? :) Klicka bara här för att komma dit! Jag lägger ju som vanligt upp massor med bilder på min Dayview också, så när ni ändå är igång kan ni ju lika gärna kolla in där också och kanske lämna nån kommentar eller så? :) Ni som är medlemmar där får jättegärna bli vän eller bevaka också! Skriv bara ee-photo i sökfältet på Dayviews eller klicka här för att komma till min sida.

Annars då? Jo jag funderar på om jag kanske skulle byta ut min header. Har ju haft den nuvarande ett tag, och även om jag gillar den så vill jag ändå få in lite nytt här! Får helt enkelt se hur jag gör med den saken! ;)

Funderar också på om jag skulle ta starta en ny frågestund. Det var ju ändå ett tag sen sist, men jag vet inte riktigt. Återkommer om det i sånna fall, haha! ;)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, för jag är typ... såhääääära mycket trött, även fast klockan är ganska lite. Hihi.
Så godnatt eller nåt då! :)

The Emperor's New Groove

2011-09-25 | 18:27:09




Hihi, detta är vad min söndagskväll har bestått av. En gammal VHS film från år 2000 vid namn Kejsarens nya stil. Älskar den filmen, och har alltid gjort! ♥ Som jag berättat minst hundra gånger; Disney är dom absolut bästa filmerna någonsin! Det känns så knäppt när man sitter där och kan vissa repliker och sånger, man känner sig som ett litet barn, haha! :3 Men om ni frågar mig så kan man blir aldrig för stor för tecknade filmer! :D

Nu hade jag tänkt sätta igång med att redigera lite bilder från idag, så får se om jag hinner ladda upp dom sen! :)
Ha det bra!

Fred & George Weasley

2011-09-25 | 13:24:38





We♥It bilder.

Och ja, jag började gråta när jag läste Georges brev... Jag hatar JK Rowling för att hon kom på att Fred skulle dö! Men ändå inte, för det ger sånt liv i det hela alltihopa. Egentligen är det ju konstigt att nånting som döden kan ge liv i nånting. JK skrev till och med själv att hon grät när hon skrev om när Fred dog. Fred och George var hennes favorit karaktärer i hela berättelsen. 

Det är ju sjukt att man kan gråta för nånting som egentligen inte finns. But it's real for us. ♥

Krikonbacken

2011-09-24 | 18:12:21

Grymt gammal bild, men gud så små och söta. ♥

Om ni läsar rubriken så förstår ni vart vi har varit idag. I Krikonbacken alltså, där Hargs BK har sin hemmaplan. Tredje matchen i A-slutspelet. Det blev 0-0 efter fulltid, vilket jag inte tycker är riktigt rättvist. Det var vi som rullade boll, och domarn dömde för Harg mest hela tiden. Vi var så nära flera gånger, så nåt mål tycker jag faktiskt vi förtjänade! Men ett oavgjort och en poäng är bättre än en förlust! Vi spelade riktigt bra tjejer, så vi ska va stolta ändå! :)

Nu är jag jättetrött faktiskt, så ska väl få i mig nånting att äta innan jag bänkar mig framför tvn med godisskålen som sällskap.
Ha en bra lördags kväll! ;)

Captured in a Web of drops

2011-09-24 | 08:47:09




Canon EOS 600D | Tamron Objektiv Af 90/2,8 SP DI Macro 1:1

Några bilder från i onsdags. Det hade regnat nästan hela dagen, så hela trädgården var fylld med massor av droppar. Så det var bara fram med kameran som gällde, haha! :) Har några fler bilder i just den mappen som jag har att bjuda på, så är det någon som vill se så är det bara att kommentera! ;)

Nu ska jag ner och käka frukost, hejs!

Grönt är skönt

2011-09-23 | 18:37:28


Tjenare tjenare!
Börjar dagen med en liten outfit bild. Egentligen tycker jag att ordet 'outfit' är ganska fult, men använder det ändå, haha!

Idag är det ju fredag, som jag hoppas att ingen har missat? ;) Kort skoldag, riktigt skönt! Förutom att det inte fanns någon tacos kvar i matsalen när vi hade lunch, och att vi körde intervaller på idrotten direkt efter... Ingen jättebra kombo precis, men den förlorade tacon tar vi igen nu ikväll istället! :)
Farfar är här nere över kvällen också, för er som ville veta! :)

Det verkar som att tacosen håller på att bli färdig där nere, så ska väl masa mig ner för trappan och joina dom andra vid matbordet, haha! ;)
Ni får ha en bra fredagskväll, med mycket chips, cola och Idol eller nåt sånt, haha!
Hejs!

Torsdag | Thursday | Jueves

2011-09-22 | 16:51:26

Canon EOS 600D | Tamron Objektiv Af 90/2,8 SP DI Macro 1:1

Halloj i stugan!
Idag har det varit riktigt härligt väder. Faktiskt! Ända tills man kom hem från skolan och han där uppe fick för sig att han skulle släppa ut allt sitt flytande innehåll på oss här nere på jorden. Det regnar vill säga. Sjukt mycket! Haglar har det också gjort, gubben Gud verkar ha lite njursten. Eller nåt.. Hoho så rolig man kan vara! :3

Nej men ja, det regnar helt enkelt, så det ska bli ganska skönt att vi slipper träna i det här vädret. För idag ska vi till Ekbacken och snacka lite med laget, och sen så ska nästan alla DFK lag på någon kostföreläsning. Blir nog bra det! ;)

I skolan idag så spenderade vi eftermiddagen i Stadsparken, där Gabriels Änglar hade någon sorts Friends sak. Inte så jättelyckat om jag ska vara ärlig, men det var i alla fall kul att träffa lite sånt folk man inte sett på länge! :)

Man aja, nu när man har varit duktig och läst i sin bok för en gångs skull så ska man väl ta tag i den där läsloggen som ska vara inne imorgon.
Vi hörs!

Beställt lite nya grejer...

2011-09-20 | 21:05:53


Tror ni förstått poängen redan när ni läste rubriken. Jag har alltså beställt hem lite nya grejer. Fyra olika om man ska vara exakt. Tre av dom hör ihop och en av dom är lite annorlunda. Men alla har ändå någonting att göra med Harry Potter. Jag berättar inte vad dom här grejerna är, men jag tänkte att ni skulle kunna få gissa! :) 

Den som gissar rätt på en eller flera utav grejerna kan jag ju länka i ett inlägg? Vad säger ni om det? :)
Så om ni har någon gissning, tveka inte att kommentera, haha! ;)

You are never too old for Disney

2011-09-20 | 14:56:23






Åh, jag blir så kär i dom här bilderna! Man får värsta nostalgi kicken! (haha, heter det nostalgi?) Har suttit framför We♥It och kollat igenom bilder från massor av Disney filmer, och man blir ju så glad när man ser dom! :') Haha, älskar Disney filmer! ♥
Om ni vill kika in på min We♥It så är det bara klicka här eller klicka på länken som jag skaffat i menyn. Jag vet att den ser lite cp ut just nu, men jag orkar inte fixa det nu, så så får det va. ;)

Blev jättesugen på att kolla på film bara för det! Ska se vad jag kan gräva fram för nån. :) Men först måste jag göra klart läxorna!
Ciao!

PS:/ Måste bara skryta med att jag fick ett A i betyg på det första provet nu i 8:an! Stolt tjej... :3

10 saker ni kanske inte visste om mig

2011-09-19 | 21:21:05

1. Jag är grymt mörkrädd.
2. Jag saknar faktiskt stallet och ridningen lite. Men mest av allt saknar jag att rida på Max. Saknar honom så sjukt mycket. Har fortfarande inte fattat att han är borta...
3. Jag bryr mig inte så mycket om hur jag ser ut. Sminkar mig knappt, fixar nästan aldrig håret ordentligt. Jag vet att jag inte har det finaste utseendet, men det är liksom inget jag kan göra åt. Så varför slösa energi på att försöka se bättre ut, när man inte kan göra bättre ifrån sig än att vara sig själv?
4. När jag började spela fotboll när jag var liten så var jag vänsterfotad. När jag var 8 år gjorde jag uppehåll i ett år, och när jag sen började med fotbollen igen så blev jag högerfotad. Nu kan jag för det mesta köra med både höger och vänster.
5. Jag älskar tecknade filmer! Det är något bland det mysigaste som finns att kolla på! Helst sånna där riktigt tecknade filmer, som det bara fanns när man var liten.
6. När jag var mindre hade jag nästan bara killkompisar. Nu på senare år har jag glidit ifrån nästan allihop av dom, och jag har svårare för att ta kontakt med killar nu för tiden än vad jag hade då.
7. Jag tycker det är jättejobbigt att ta kontakt med någon man inte träffat på länge. Fråga mig inte varför, det bara är så.
8. Jag blir väldigt lätt avundsjuk på folk. Liksom på allt och ingenting.
9. Istället för att bita på naglarna som vissa gör, så biter jag på insidan av mina kinder.
10. En av mina högsta drömmar är att få gå på Hogwarts.

Lager 157

2011-09-19 | 13:38:57



Det ni ser på översta bilden är vad jag fick med mig hem från Lager 157 idag. Skapligt nöjd i alla fall! :) Dom höll på att bygga om och byta ut massor med varor, så det fanns inte så mycket... Men som sagt, är nöjd med mina köp i alla fall! ;) 
Provade också en Funk overall, hoho! Och så letade jag efter Pippi tröjor, men när jag väl hittade dom fanns dom bara kvar i storlekarna L och XL... Jäkla skit, jag som ville ha en! Men aja, man kan inte få allt här i världen, haha! ;)

Från framsätet i en Peugot

2011-09-19 | 10:21:10
Sitter just nu i en väldigt blöt bil påväg till Hälleforsnäs. Lager 157 är det som gäller! :) Är ju lediga från skolan idag pga studiedag eller nåt, haha, så det är ju bäst att passa på. ;) Nu har jag äntligen fått kläm på det här med att ladda upp bilder när man mobilbloggar, härligt! ;) I alla fall; om jag får med mig nånting hem från Lager 157 så kommer det självklart upp här på bloggen sen. :) Vi hörs!

Water for Elephants

2011-09-18 | 16:56:38



Ganska så seg dag. Har inte gjort nånting egentligen. Lyckades i alla fall peta in filmen som har samma namn som rubriken i dvd-spelaren för att titta på den. Riktigt bra film, men så sjukt sorglig. Vill egentligen inte erkänna det här, men jag tror jag börjar tycka om Robert Pattinson lite efter den här filmen. Men egentligen är det ju Jacob Jankowski (Pattinsons karaktär) jag tycker om och inte Robert, så då är det inte lika illa. ;) 
Så om ni inte ha sett den här filmen, gör det! 

Imorse satt vi och kollade på några filmer som farfar spelat in när han var i Thailand i vintras.
I hela 2 månader var dom i det underbara landet, kan ni fatta hur skönt det borde vara att va pensionär och ha hur mycket tid som helst? Man längtar ju tillbaka en massor när man såg hur fint dom hade det. Snart två år sen vi var där sist, och jag hoppas verkligen vi kan åka dit snart igen! Thailand måste nog vara en av dom underbaraste platserna på jorden! ♥

Aja, eftersom jag inte har någo annat för mig tänkte jag sätta igång att redigera lite bilder. Eller nåt sånt. Vi får helt enkelt se hur det blir! ;)
Ciao!

Egentligen så är han ju ganska fin...

2011-09-17 | 19:24:29



Har aldrig fattat hur fin Harry Potter/Daniel Radcliffe egentligen är. Titta bara! ♥
Det är egentligen sjukt hur man kan älska en person, en karaktär, en film, en bok så mycket som jag älskar Harry Potter! Man blir ju hur lycklig som helst bara man tänker på allt som man varit med om när man läst böckerna och sett filmerna! Det är som att man känner karaktärerna utan och innan, som om dom vore verkliga. Låter helt sjukt säkert, men jag är på riktigt helt galet kär i Harry Potter! ♥

Dumle & choklad cupcakes

2011-09-17 | 18:15:17

Hmm... kvalitén på bilden sket sig när jag laddade upp den på bloggen, men shit the same, hoho!

Efter många om och men och efter många misslyckade försök så fick jag äntligen ihop dom här übergoda cupcakesen! Chokladmuffins med Dumle kola i och sen lite choklad frosting och hjärtströssel på det! Inte illa, inte illa... ;) Förstår ju att ni hemskt gärna skulle vilja försöka er på att göra sånna här, så därför är jag så snäll och skriver ner receptet åt er! :D Receptet till muffinsarna finns också på den här bloggen, där jag först hittade det, men som sagt så skriver jag ner det ändå.
Till muffinsarna (ca. 15 st):
75g smör
1 dl mjölk
2 ägg
2 dl socker
3½ dl vetemjöl
4 msk kakao
2  tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
15 dumlekolor

Sätt ugnen på 200°C.
Smält smöret och tillsätt mjölken.
Vispa ägg och socker pösigt.
Rör ihop alla torra ingredienser och blanda sedan ner det i äggsmeten.
Tillsätt smör- och mjölkblandningen och blanda väl.
Fyll muffinsformarna till hälften och tryck ner en dumlekola i var och en av dom.
Grädda mitt i ugnen i ca. 10-15 minuter.

Till frostingen:
4 dl florsocker
3 msk kakao
1 paket Philadelphia Original
½ dl vatten

Blanda alla ingredienser i en skål.
Spritsa eller klicka ut frostingen över dina muffins när dom svalnat.
Toppa sen med valfritt strössel eller liknande.

Jag lovar er att ni inte kommer bli besvikna, för dom är riktigt goda! :)
Förresten; har ni lagt märke till den nya kategorin jag skaffat? Bakat heter den, och där hittar ni från och med nu alla olika recept jag lägger ut här på bloggen! ;)

Dagen då det 1000:e inlägget kom...

2011-09-17 | 17:22:50


Jajamänsan, då var det här! Det 1000:e inlägget! Hade ju egentligen lovat er en videoblogg för att hylla denna milstolpe, och jag jag höll faktiskt på med en. Tills jag hörde min röst på filmen och det lät som skit, så jag bangade ur, haha! Så feg är jag alltså, hehe... :3 Men någon dag, någon gång... Då ska ni få den. Den efterlängtade videobloggen, mahha! Men så länge bjuder jag er på en riktigt höjdar bild istället, haha! :D 

Så grattis fina bloggen till ditt 1000:e inlägg!! :D
Kom på att det är ju den 17 september idag. Alltså bara fyra månader kvar tills jag fyller femton! Så bloggens tusende-inläggs-dagen kunde väl inte firats på en bättre dag, haha! ;)

Sen så har jag ju faktiskt bakat cupcakes också, dagen till ära. Så bilder och recept på dom kommer upp här lite senare, så helt tomhänta går ni ju inte! ;)

Kanske inte det roligaste inlägget man hade förväntat sig för att vara det 1000:e, men så här får det bli!
Hoppas ni har en fortsatt bra lördag, för det ska jag ha! :)

Titta sicken sötnos jag träffade på!

2011-09-16 | 16:46:04


Här har ni honom. Tage är hans namn, och han har en snorkråka i näsan. Skallig är han också, men ujujuj så stilig! Det måste ni nog hålla med om ändå? Hittade honom ute i trädgården under äppelträdet. Nu är jag och Tage bästa kompisar. Bara så ni vet!

Todays outfit and stuff

2011-09-16 | 16:39:43


Sjal - Lager157 | Tröja - Lager157 | Jeans - Lindex | Röda Converse - Thailand

Där har ni den. Dagens outfit.
Hmm... Vad knasiga färger det blev på första bilden nu då... Aja, ingen idé att lägga ner tid på det!

Alldeles nyss när jag loggade in på blogg.se så såg jag att min inläggräknare ligger på 998 inlägg!! Hallå, då är det ju bara 2 inlägg kvar tills jag har samlat på mig 1000!
Kommer ni ihåg det här inlägget jag skrev för några veckor sen? Där bad jag er kommentera hur ni tyckte att vi skulle "fira" detta så omtalade 1000:e inlägget. Dom flesta tyckte att jag skulle lägga upp bloggens första videoblogg, och så får det nog bli också!

Så ja, det är bara för er att hålla utkik, så ska ni nog se att det 1000:e inlägg kommer inom en snar framtid, hoho!

Min söta hund

2011-09-16 | 16:17:04



Ledsen för den sega uppdateringen. Men den här veckan har varit allt annat än lugn! Har nästan inte haft en lugn stund på hela veckan, med skolcup, träningar, friluftsdagar med mera, och därför har jag inte haft tid att blogga. Men nu är det äntligen fredag, och den lilla bloggtorkan gottgör jag med några dags färska bilder på min fina hund! ♥ Bilderna kanske inte har det perfekta ljuset eller är speciellt skarpa, men jag tycker dom finner sin charm ändå. Min hund är så otroligt underbar. ♥ Man förstår inte hur fin och go han är förän man lär känna honom på riktigt. Älskade vännen! 

Hade i alla fall tänkt lägga ut nån outfit bild sen också. Sen vid kl. 17 någon gång så börjar ju Greys Anatomy, vilket man absolut inte får missa! Sen ikväll blir det taco paj och chips och cola och allt sånt där. Härligt med fredag! Sen så är vi ju lediga på måndag också, vilket betyder att helgen blir en dag längre! Göööööött! ♥

Som sagt, laddar upp en outfit bild sen också! :)
Hej med er!

Skolcup

2011-09-13 | 18:39:52
Bildlöst och ganska tråkig inlägg egentligen, men jag är helt slut efter en dag med massor av fotbollsmatcher. Piss väder, massor med skadade, en oavgjord och två förluster. Men vi kämpade på så gott vi kunde! Killarna kom till final och vann på straffar, så det va ju grymt! :)
Men som sagt, vi hade inte lika bra flyt idag... Men roligt var det väl, även fast jag är sjukt trött just nu!

Så nu blir det nog att inta soffan och ligga där och sega resten av dagen. Vädret är ju ändå så dåligt som det kan bli typ, så vad kan man annars hitta på, haha? Det blåser och regnar så innåta hellsike! Det var till och med ett helt träd som blåst omkull precis mittimot vårat hus!

Så jaaaaaa, ska väl ner och fortsätta dega vid tv:n, hoho!
Ha det så bra!

Den här veckan

2011-09-12 | 15:41:16


Så här ser min vecka ut i stora drag. Ganska så fullt upp i alla fall. 
Hinner inte skriva så mycket mer nu. Måste ner i källaren och packa träningsväskan. För er som vill veta så luktar det sjuuuuuukt gott nere i min källare. ♥

Får se om jag hinner blogga nånting när jag kommer hem, eller om den tiden måste ägnas åt ännu mera läxor. Vi får helt enkelt se vad som hinns med! ;)
Vi hörs!

Ett-Ett

2011-09-11 | 15:04:35

Bild från 2006.
Haha, då var vi inte gammla inte! Titta bara så söta vi va! ♥
För er som inte känner igen mig, så står jag trea från höger, haha!


Andra slutspelsmatchen idag. Vi mötte Eskilstuna United, och det blev 1-1. Egentligen så vann vi med 1-0, eftersom deras mål egentligen skulle varit ogilltigt, pågrund av en straff som skytten tog retur på. Vilket man inte får göra dårå. Men aja, vi ska vara riktigt nöjda, för jag tycker vi spelade as bra, och vi gav dom verkligen en match! :) Riktigt bra brudar!

Kom nyss hem från Backavallen för andra gången idag. Hann med och kolla på A-lagets andra halvlek, och dom vann tillslut med 1-0. För er som vill veta!

Det är trist väder och jag är helt slut, så jag tror nog att jag ska peta in The Sims skivan och nörda lite. Blir nog bra det.
Ha det gött!

Från min vattenkran

2011-09-09 | 18:33:25



Canon EOS 600D | Tamron Objektiv Af 90/2,8 SP DI Macro 1:1

Härligt med fredag! Den här skoldagen gick riktigt fort, särskilt när vi fick sluta tidigare från idrotten och vi kunde cykla hem redan vid halv två!

Så när jag kom hem bestämde jag mig för att fota vattendroppar! Det var ett tag sen nu kände jag, så jag plockade fram kameran och stativet och satte mig i köket framför vattenkranen! Men den här gången blev bilderna inte så jättelyckade. Lite besviken faktiskt, men jag fick i alla fall tre ganska så bra bilder jag kunde förgylla inlägget med idag, haha! ;)

Nu luktar det som om ugnspannkakan håller på att bli färdig där nere i köket, och jag börjar bli grymt hungrig! Så jag tar väl och pallrar mig neråt!
Hej så länge!

Gissa

2011-09-07 | 18:58:41
Shaa sha! Det här är inte Esmeralda.... Nu ska vi köra en lek. Ni ska helt enkelt gissa vem jag är, ni ska få några ledtrådar!
1. Jag spelar fotboll
2. Jag har tyyyyp blont hår, det är liiite brunt faktiskt
3. Jag tycker skelettet i Greveholm är läskigt!!!!!!
4. Jag är en hemlig beundrare av Esmeralda...
5. Jag går på en skola som börjar på T och slutar på allås.

Haha, där har ni något att klura på... ;)

You took a part of me with you

2011-09-07 | 17:05:50



Jag saknar dig. Fy fan vad jag saknar dig. 
Det gör så ont i mig. Bokstavligt talat, så gör det verkligen ont. Du var allt.
Fina häst. ♥

And it goes like this

2011-09-07 | 16:59:47

Bild från i sommras.

Hej på er!
Känner mig jättetråkig som inte bloggar så mycket längre! Men jag tror inte det är så intressant att läsa om mina dagar nu när skolan är igång? Liksom hur kul är det att läsa om skola, läxor, träning, skola, läxor, träning... Haha! Men jag ska försöka göra mitt bästa och hålla bloggen uppdaterad så mycket som det går! :)

Annars då? Jo, jag kan ju säga att vädret inte har varit det bästa idag. Ganska så likt det på bilden faktiskt. Blött med andra ord! Gud vad det har regnat, haha! Förmiddagen spenderades i alla fall nere på Backavallen där det var uttagning till skolans fotbollslag. Kunde inte vara med och köra själv, eftersom jag fortfarande är förkyld... Men som sagt så satt jag och kollade. Kallt och blött var det, men det var nog värre för dom som sprang omkring på plan i bara t-shirt och shorts, haha!

Nu har det i alla fall slutat regna, så snart ska jag äta lite innan jag drar ner till Backavallen för andra gången idag och tittar på min egna träning.

Det var väl allt för nu, ciaaaaaaao!

Nya skor

2011-09-06 | 14:43:54

En mindre vacker mobilbild.

Hihi, ni måste ju erkänna att mina nya innohusskor är ganska så fräna? :] Själv gillar jag dom jättemycket, hoho! Blir bra sen när vi går in och tränar fotboll innomhus i vinter! :)

Förutom att jag var och hämtade ut skorna efter skolan så har jag inte gjort något speciellt. Slutade kvart över ett idag, riktigt skönt att sluta tidigt på tisdagar! Har nästan gjort klart alla läxor, så just nu har jag inte så mycket för mig.

Ska nog ta något att äta, börjar känna mig riktigt hunrig, haha... Sjukt nödig information, så nu vet ni! ;)
Ciao!

Badring

2011-09-04 | 17:30:29










I väntan på att skogs bilderna ska bli klara (dom jag skrev om i förra inlägget) så bjuder jag er på några härliga bilder från i sommras. Några av dom har jag fotat och några pappa. Älskar att åka badring, så sjukt kul! Synd bara att det inte blev så mycket åk just den där gången...
Heheheh, efter att jag och Mathilda hade åkt tillsammans (översta bilden), så gick båten mycket trögare än vanligt. Efter att vi åkt en stund en och en så hör vi värsta braket, och vi hissar upp motorn. Då har tre av proppellerns fyra blad lossnat! HAHA, måste har varit för att jag och Mathilda va så tunga, hehehe... Har kanske berättat det här förut? Aja, då fick ni i alla fall höra det en gång till! :) 

Man blir ju så sjukt vacker på sånna här bilder, eller vad tycker ni? ;)

Seger mot Vingåker!

2011-09-04 | 17:16:02

Lovisa, Belli och Jag.
Foto: Pontus Edenberg


Tycker nog att rubriken berättar det mesta! Seger i första A-slutsspelsmacthen! Sjuuuuuukt härligt med vinst, särskilt mot Vingåker som tog våran första placering i gruppen med en ynkaste poäng i sista matchen... Men som sagt, vidare till A-slutspel är vi, och riktigt gött var det när Belli tryckte dit 1-0 som gjorde att vi vann!
En av våra bästa matcher vi spelat tycker jag nog, vi var sjukt bra idag! Bara skotten som inte är helt hundra, men spelet var ju så vackert ibland asså!
Riktigt bra jobbat tjejer! :D ♥

Nu har jag världens huvudvärk och min näsa känns tung som en potatis, haha! Är fortfarande inte helt frisk, så matchen tog musten ur en kan man säga... Men vi var i alla fall ute och gick en sväng i Forrsjö skogarna för ett tag sen, och då fotade jag massor! Mest söta små svampar, hihi! :3 Så när jag väl redigerat dom bilderna så laddar jag upp några här på bloggen! :)

Tills dess så får ni inte glömma att kommentera inlägget under! :)
Ha det gött!

Närmar oss tusen...

2011-09-03 | 18:20:13

Nu är det så här att jag har haft den här bloggen i ungefär 2 år, och på den tiden har jag vid det här laget skrapat ihop hela 986 inlägg! Haha, fatta vad mycket! Eller ja, jag tycker det är sjukt mycket, nästan 1000 inlägg!

Så jag tänkte att vi måste ju "fira" det 1000:e inlägg som såsmoningom kommer, men jag vet inte riktigt hur. Har några idéer, men skulle vilja höra vad ni tycker också!
Kanske ska jag lägga upp bloggens första videoblogg? Starta en frågestund och svara på era frågor i en videoblogg? Ladda upp mina personliga favoritbilder? Eller kanske något helt annat?

VAD TYCKER NI ATT DET 1000:E INLÄGGET SKA HANDLA OM?
Kom med massor av roliga och knasiga idéer! Vill veta vad ni tycker! :D

Vid det här laget borde ni har lärt er att kommentarknappen befinner sig i slutet av detta inlägg, i det högra hörnet. Så det är bara kommentera på! :D

En badglad hund

2011-09-03 | 17:11:43






Bilder från Väddö och Singö i sommras.

Benson älskar att bada, så är det bara. När man väl släpper ner honom till vattnet så blir det svårt att få upp honom igen! Han älskar att bara simma runt, hämta pinnar och skvätta ner alla andra som är runt omkring honom. Han är också super duktig när man badar med honom. Vi brukar simma ut en bit på sjön innan vi vänder, och bara genom några enkla kommandon så gör han som man säger. Så duktig så! ♥

Sen älskar han att hoppa i från bryggan också! Först blir han lite tveksam; springer fram till kanten men tvärstannar och står där och väger och gnyr, ska han verkligen våga? Men när han väl tagit mod till sig för det första hoppet så blir han svår att stoppa, haha! 

Han är så söt våran underbara hund! ♥

Tredje september

2011-09-03 | 11:05:22

Bild från häromdagen.

Som jag skrev igår så är jag fortfarande sjukt. Mår bättre än igår, men fortfarande sjuk... Sitter här ensam hemma och tittar på film. Fast helt ensam är jag ju inte, jag har ju fina hunden som sällskap. ♥ Filmen jag tittar på just nu är Harry Potter och Fenixorden. Hade egentligen tänkt hyra några filmer från Tempo, men alla bra och nya filmer har redan uthyrda! Surt, men Harry funkar toppen ändå. :)

Så ja, kommer väl inte hända så jättemycket mer idag. Har ju hur mycket tid som helst på mig att redigera bilder, så det kommer jag nog sätta igång med sen när filmen är slut.

Ni får ha det så bra så länge, hejs!

Shoot for the stars

2011-09-02 | 16:55:18
Moves Like Jagger - Maroon 5 feat. Christina Aguilera


Riktigt härlig musik. Precis i min smak. Älskar den, haha! ♥ Kollade runt lite på Agnes blogg, och då hade hon laddat upp den här låten. Så fort man hörde introt så visste man att det här var en ny favorit låt! Så nu har jag den på min mobil och jag sitter och lyssnar på den mest hela tiden! Man blir så grymt glad av den! Eller i alla fall jag. :)
Så skönt låt, eller vad tycker ni? :)

Blommor, blader, knoppar och sånt.

2011-09-02 | 16:47:04





Canon EOS 600D | Tamron Objektiv Af 90/2,8 SP DI Macro 1:1 | Manfrotto MODO 790B

Det känns som om det var ganska längesen jag laddade upp några foton här på bloggen, så här har ni några bilder jag fotade igår. :) Om ni inte redan har lagt märke till det, så har det tillkommit en del i kamerainfon under bilderna. Manfrotto MODO 790B, alltså mitt nya enbensstativ som jag nämnde igår! :) Provade att fota med det på skruvat igår, och än så länge är jag jättenöjd med det. ;)

Annars så är det väl bara en sån här vanlig fredag idag. Kort skoldag och allt sånt där. Sitter här och lyssnar på musik samtidigt som jag redigerar lite bilder. 

Har gått och blivit förkyld också... Har ont i halsen och nyser hela tiden. Asså jag orkar inte! Ska se till att bli frisk tills på söndag, måste kunna va med på matchen mot Vingåker! Får väl ladda med massa halstabletter och sånt så ska det nog släppa tillslut! :)

Har inte så mycket mer att säga just nu, men vi hörs! ;)

Rösta på min bild?

2011-09-01 | 20:34:59
Kommer ni ihåg den där tävlingen jag skev om häromdagen? Den som Tvspelswebb annordnade? Det är så att jag har kommit till final! :) Med bilden här brevid. Skulle bli riktigt glad om ni tycker min bild är värd eran röst!! För att rösta måste man gilla Tvspelwebbs facebook sida. Det är inte förän då man kan kommentera bilderna. För det är bara att kommentera "Jag röstar på denna bild" eller nåt liknande på den bilden ni tycker är finast. Som sagt, skulle bli riktigt glad om ni röstar på min bild, haha! :]
För att komma direkt till bilden är det bara att klicka på länken exakt här -» http://www.facebook.com/photo.php?fbid=252495891448099&set=a.252495828114772.69873.170310116333344&type=1&theater



Uppdatering utan bilder

2011-09-01 | 20:17:18
Hej på er!
Blir mindre och mindre tid åt bloggen nu när skolan är i gång och med all träningen och sånt. Men jag gör mitt bästa och försöker uppdatera så ofta ändå! :)

Dagarna rullar väl på som vanligt. Fick avsluta fotbollsträningen tidigare idag eftersom det började åska och blixtra massor, och man vill ju inte precis bli grillad eller nåt, haha! När man kom hem så lättade det upp och blev jättesoligt och fint, så då passade jag på att fota lite med det nya enbensstativet som kom igår! :)
Kan tyvärr inte föra över bilderna till datorn just nu, för kameran står uppmonterad och redo på stativet. Himlen är nästintill svart, så om det inte börjar åska nu blir jag arg, för jag vill fota blixtar! Mwihihi! :3

I väntan på åskan sitter jag här och tittar på Robinson. Finns väl bättre saker att göra, men just nu orkar jag inget annat än att sitta här och sega.

Men nej, tråkigt med massa text utan några bilder, så det passar väl bra att sätta punkt här! :)
Hejs!