Om mindre än 4 timmar...

2014-02-28 | 10:13:03
Bildkälla.

... så kommer jag befinna mig på tåget upp till Stockholm tillsammans med 4 andra brudar. Ikväll kommer vi kliva in på Tele2 Arena och sätta oss på 4:e raden framför scenen där Avicii kommer stå. Gud vad jag har längtat efter den här dagen alltså! Det kommer bli så obeskrivligt mäktigt!

Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska våga chansa och ta med kameran eller bara ta med mobilen eller t.o.m både och. Hur det än blir så lovar jag att ni kommer få se massvis med bilder när vi kommer hem på lördagkväll. För på lördag så stannar vi i Stockholm ungefär hela dagen för att shoppa och gå runt och mysa. Jisses vilken bra helg det här kommer blir! Är taggad till tusen!

Är det någon av er som också ska se Aviciis konsert ikväll? Eller någon som kanske ska gå på hans extrakonsert i morgon? :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa osv innan det är dags att ge sig av mot Geena och sedan vidare till tågstationen. 

Jag hoppas att ni får en grym helg så hörs vi! :)
Taggaaaaaaaaaaa!!

Tidig helg

2014-02-27 | 14:58:39
Arkivbild

Efter en väldigt kort skoldag på grund av ett besök hos osteopaten så ligger jag nu bland mina fluffiga kuddar och lyssnar på den här härliga listan. Jag är ledig i morgon så jag har alltså tagit helg redan nu. Inte mig emot direkt. :) Anledningen till att jag är ledig i morgon är för att då drar jag upp till Stockholm tillsammans med ett härlig gäng för att gå på Aviciis konstert! Jag är så obeskrivligt taggad så det finns inte!! Återkommer mer om detta under morgondagen... :)

Nu ligger jag som sagt i sängen med myskläderna på och tänkte stanna här ett bra tag. Jag ska läsa igenom ett par bloggar som jag inte har kikat in på på ett tag och sen tänkte jag dra igång någon serie. En riktigt skön torsdagseftermiddag helt enkelt. :)

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi! :)

Onsdag 26 februari

2014-02-26 | 06:25:20

Idag är det onsdag.
Men inte vilken onsdag som helst, utan det är världens finaste pojkes 17-årsdag idag! Massor av grattis till dig Charlie! <3 Nu kan jag inte skryta om att jag är äldre än honom länge, vilket suger ganska hårt... Men det är smällar man får ta, haha. ;) Idag efter skolan så stannar jag i alla fall förbi hos honom för att fira in hans 17-årsdag tillsammans med hans släkt och familj. Himla mysigt. :)

Nu måste jag röra på mig och trampa ner till tågstationen. 
Jag hoppas att ni får en superfin onsdag så hörs vi när vi hörs! :)

Semlor

2014-02-25 | 17:09:16
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Hej på er!
Idag fick vi sluta tidigare på grund av en inställd lektion i slutet av dagen. Hur skönt? Megaskönt!
Jag missade dock mitt tåg med typ en halv sekund så jag fick ändå sitta och vänta en timme på nästa, men jag kom i alla fall inte hem 17 som jag brukar göra vilket alltid är ett plus. :) På vägen hem hann jag även träffa Charlie en kortis vilket helt klart gjorde denna tisdag något bättre!

Någonting annat som förgyller dagen lite extra är godingen på bilden ovanför.
Mamma har laddat kylskåpet med varsin semla som familjen ska mumsa på senare ikväll. Semlor är ju ca något av det godaste som finns, särskilt vaniljsemlor! Semeldagen är inte förrän den 4 mars (rätta mig om jag har fel) men affärerna och konditorierna har ju sålt semlor i flera månader nu. Är det bara jag eller är semlorna sjukt hypade i år? Inte mig emot i och för sig då jag mer än gärna skulle kunna äta en semla om dagen om det skulle vara så! Sen så hoppas jag att ni inte har missat att man kan skicka Semlogram till varandra? Det går alltså ut på att man klickar sig in på semlogram.se och därifrån skickar ett Semlogram till någon utav sina Facebookvänner som då får en gratis semla på utvalt konditori. Hur bra? Megabra!

Men vet ni vad som nästan är det bästa med denna tisdag?
Jo, att bilden ovanför fotades när jag kom hem runt halv fem och att det alltså då fortfarande var ljust ute! Så obeskrivligt underbart! Det har till och med börjat blivit ljust om mornarna när jag cyklar till tågstationen runt halv sju. Tänk att lite ljus kan göra så otroligt mycket med humöret. Åh!

Nu ska jag skriva en bokrecension om en av världens finaste böcker och sen tänker jag ta det lugnt resten av kvällen.

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi! :)

Vårkänslor

2014-02-24 | 07:33:48
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Måndag och sportlovet är över.
Det kändes riktigt segt att dra sig upp ur sängen imorse kan jag tala om. Vi börjar inte förrän 10 på måndagar, men eftersom jag pendlar så måste jag ändå gå upp 06:30.. Men jag ska väl inte klaga eftersom jag går upp en timme tidigare alla andra dagar i veckan, haha!

Någonting som gör det lite lättare att ta sig upp om mornarna är att det äntligen börjar bli ljust ute! Det gör så himla mycket skillnad när det inte är bäcksvart ute när man åker till skolan och när man kommer hem från skolan. Ljuset gör det verkligen lättare att orka liksom. Dessutom så hittade jag dessa ↑ snödroppar i rabatten igår. Hur sjukt är det inte med vårtecken redan i fabruari? Inte mig emot dock då det mer än gärna får bli vår och sommar nu på en gång för min del. :)

Hur är det där ni bor - har ni fortfarande massa snö eller har vårtecknen börjat kika fram hos er också? :)

Hur som helst så måste jag avrunda här. Jag ska göra mig i ordning för att sen ta tåget till Norrköping och skolan. När jag kommer hem runt 17 ikväll så ska jag antagligen träffa min pojke en stund. Fint som snus! :)

Hoppas att ni får en fin måndag så hörs vi! :)

Snö of Sweden

2014-02-23 | 15:48:00
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Det här armbandet fick jag av Charlie på våran 1 årsdag i fredags. 
Så himla gulligt och hur fint som helst! :') Enkelt och stilrent att använda till lite vad som helst sådär. En ny favorit, helt klart!

Nu ska jag alldeles strax ner och kolla på min fotbollsträning. Sitter på bänken idag pga mina revben som fortfarande inte har gett sig. Efter träningen har jag inga som helst planer utan tänker helt enkelt låta söndagen ta ut sin rätt. Det blir antagligen någon bra film eller serie som får göra mig sällskap ikväll. :)

Ha det fint så ses vi! :)

4 sorters reptiler

2014-02-23 | 11:29:12
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Några dagar innan sportlovet så passade jag på att ta med mig kameran till skolan när vi hade en tre timmars lång lektion i Djurhuset. Ovanför ser ni en grön vattenagamsbebis, en kungspyton, en blåtungad skink och en ögonfransgecko. Jag har nästan aldrig sett ögonfransgeckon förut så det var kul att lyckas knäppa en bild på den också. Den är så himla häftiga med sina långa ögonfransar. Jag ska försöka få en bättre bild på den någon gång så att ni får se hur den ser ut ordentligt. Annars så är vattenagamsbebisarna fortfarande mina favoriter, hihi. :)

Även fast jag är jätteotaggad inför sportlovets slut och skola i morgon så ska det ändå bli ganska kul att komma tillbaka till alla djurlektioner. Helt klart dom bästa lektionerna på schemat. :)

1 år tillsammans

2014-02-21 | 17:08:34
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Idag har jag och den här störda pojken varit tillsammans i 1 helt år.
Det är helt sjukt vad tiden går fort. Det känns som det var ca igår som jag skrev det här inlägget, men det är faktiskt hela 365 dagar sen. Och jag kan tala om att jag är minst lika kär som jag var då den 21 februari för ett år sedan.

Världens bästa du, jag älskar dig massvis! <3

Islandshästar - II

2014-02-20 | 22:28:49
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP VC USD

Nu var det ett himla bra tag sen jag laddade upp bilder från Islandsarkivet.
Även fast det har gått mer än ett halvår sen jag och pappa var på fotoresa på Island så har jag fortfarande inte hunnit redigera klart alla bilder därifrån. Dom kommer liksom lite i skymundan, även fast det är dessa bilder som jag vill visa för er mest av allt.

I vilket fall som helst så är dessa bilder fotade när vi påbörjade resans andra road trip.
Ut med vägen stannade vi vid ett av dom många bergen som man passerar längst med Islands vägar. Precis nedanför berget gick det massor av fina Islandshästar. Vi stannade där och fotade och bara njöt av stunden ända tills solen gick ner över bergskanten. Ljuset var helt magiskt i just det ögonblicket. Som vanligt så gör sig bilderna inte rättvisa - man måste nästan vara där och se det med egna ögon för att förstå hur vackert det var. Det vackra landskapet, ljuset och alla Islandshästar som gick och betade runt omkring oss. Fina och underbart vackra Island. <3

Om Marabou Oreo och ett besök på akuten

2014-02-20 | 16:12:57
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Jag har letat efter Marabous nya smak hur länge som helst, men den har alltid varit slut i affären. Jag älskar choklad och jag älskar Oreo, så detta måste ju helt klart vara den ultimata Marabou smaken. Idag hade jag i alla fall turen att hinna köpa en Marabou Oreo och den levde verkligen upp till mina förväntningar! Så galet god! Första men absolut inte sista gången jag köpte med mig den här hem!

Sen så måste jag bara tala om att jag var på akuten igår kväll. Som några av er kanske redan vet så har jag haft problem med mina revben och min bröstkorg under en längre period. Det har blivit bättre och jag hade inte känt av det på ett tag förrän igår. Då slog smärtan till som aldrig förr och jag hade så ont att jag knappt kunde stå och det gjorde ont att andas ordentligt. Jag kommer inte ihåg senaste gången jag hade så ont förrut. Jag låg i sängen några timmar för att se ifall det skulle gå över, men det gjorde det inte. Så vi åkte in till akuten för att kolla upp vad det var. Dom trodde först att det skulle kunnat vara en propp i lungan eller liknande, men efter en rad olika undersökningar så var alla värden precis som dom skulle och allt såg bra ut. Fick besked om att det antagligen var någonting muskulärt och att det kommer gå över om några dagar med smärtstillande.

Nu har det snart gått ett dygn men smärtan har inte avtagit. Det gör ont att röra på sig och att ta djupa andetag. När jag ligger ner så gör det inte lika ont, men det är ett rent helvete när man ska resa sig upp igen. Men jag hoppas att det går över snart precis som dom på akuten sa. Det viktigaste är ju att det inte var någonting allvarligare. 

Nu tänker jag lägga mig i sängen och ta det lugnt (vilket jag har gjort ungefär hela dagen men ändå) och läsa en fin bok och äta Marabou Oreo. :)

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi! :)

No makeup

2014-02-18 | 16:37:33
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Det blev en ganska spontan tur till sallongen tidigare idag där jag fick mina ögonbryn och fransar färgade. Väldigt behövligt känner jag. På bilderna har jag alltså inget smink på mig överhuvudtaget. Så himla skönt att inte behöva kleta på mascara eller använda ögonbrynspennan på ett tag.

Jag ska alldeles strax iväg och jobba med fotbollslaget igen för att få ihop pengar till ett träningsläger längre fram i vår. Efter det åker jag hem och duschar en snabbis innan jag tar med mig pizza till Linnea. Där kommer kvällen spenderas tillsammans med henne, Geena och Maja. Himla fint. :)

Ha det bra så hörs vi! :)

Sportlovsfrukost

2014-02-17 | 11:33:44
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Så obeskrivligt skönt att slippa rätta sig efter alarmet i en hel veckas tid! Det här sportlovet kunde nog inte komma mer lägligt. Jag passade på att göra en jordgubbssmoothie till frukost när jag väl hade all tid i världen. Lite flingor på det så blev det är riktig höjdarfrukost!

Jag är fortfarande helt slut efter fotbollscupen igår. Det var i alla fall hur kul som helst att spela med det gamla laget. Även fast vi inte hade befunnit oss på samma fotbollsplan på ca 3 måndare så lyckades vi ändå att ta oss till kvartsfinal. Hur grymt som helst! Som sagt så blev det en riktigt rolig men otrolig lång dag.

Idag är det som sagt måndag och sportlov i alla fall. Solen skiner för första gången på länge och våren hänger verkligen i luften. Hur skönt är inte det? Lite senare idag ska jag möta upp tjejerna på stan för en fika och sen får vi se vart denna dag slutar.

Hur ser eran måndag ut? Har ni också sportlov? :)
I vilket fall som helst så hoppas jag att ni får en superfin dag!

3 nya skal

2014-02-15 | 18:59:23
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Dom här tre mobilskalen hamnade i brevlådan för några dagar sen. Jag köpte dom från etsy.com för en ganska billig peng. Det tog mer än två veckor innan jag dom kom fram som dom skulle, men det gör inte så mycket för åh vad nöjd jag är! Sån himla beslutsångest vilket jag ska använda bara, haha. Nu har jag ju några att variera med i alla fall. :)

Gårdagens alla hjärtans dag blev hur mysig som helst! Helt klart den bästa någonsin. 
Någonting som var mindre mysigt var att kliva upp runt halv sju imorse för jobb med fotbollslaget. Det blir en ännu tidigare uppstigning i morgon då jag och mitt gamla lag drar iväg på fotbollscup. Vi har inte varit på samma fotbollsplan på flera månader nu så vi gör detta mest som en kul grej bara för att liksom. Kommer bli asroligt!

Så det blir som sagt en tidig dejt med sängen ikväll, men innan det lite traditionellt lördagsmys!

Ha det fint så hörs vi! :)

Alla hjärtans dag

2014-02-14 | 10:23:10
Canon EOS 600D | Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1

Glad alla hjärtans dag alla små gullefjun!
Jag har alltid tyckt om den här dagen. Även fast man såklart ska ge massvis av kärlek till dom man tycker om året runt så är det ju himla mysigt med en speciell dag som man kan visa lite extra kärlek och uppskattning på. Jag är dessutom ledig idag (en dag längre sportlov, woop woop!) så senare under dagen ska jag träffa Charlie för att äta på restaurang och sedan spendera kvällen och natten hemma hos honom. Himla mysigt!

Sen så vill jag bara ta upp en lite grej om alla hjärtans dag som jag nämnde på min Twitter här om dagen. Överallt på internet och från personer runt omkring den senaste veckan har man fått höra att dom är ensamma och inte har någon pojk/flickvän att fira alla hjärtans dag med. Att dom kommer ligga i sängen alldeles ensam och köpa sin egen choklad och deppa över att dom inte har någon partner att mysa med. Ärligt talat så blir jag så trött på sånt, för ni är inte ensamma. Alla hjärtans dag handlar inte om att ha en partner. Det handlar om att ge kärlek åt alla dom man har i sitt hjärta - sin familj, sina vänner, sin släkt, sitt husdjur, alla som man älskar på ett eller annat sätt. Det heter alla HJÄRTANS dag och inte alla "måstehaenpojk/flickväns" dag av en anledning. Alla hjärtans dag går ut på att man ska ge kärlek åt dom man älskar, alla dom som man har i sitt hjärtan. Så klaga inte på att ni inte har någon att fira alla hjärtans dag med och att ni är ensamma, för det är ni inte!

Så jag hoppas att ni får en jättefin alla hjärtans dag och att ni visar lite extra mycket kärlek till dom ni tycker om!
Puss och kram finaste ni! <3

Dagen före den 14 februari

2014-02-13 | 20:44:27
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

I morgon på alla hjärtans dag så har hela skolan studiedag, så vi tjuvstartade firandet en dag i förväg istället.
Det fanns ett stort pysselbord i entrén där man kunde göra alla hjärtans dag-kort till någon man tycker om. Det fanns även ett litet photo booth där man kunde bli fotograferad om man ville. Hela skolan var tillslut pyntad med massor av hjärtan och fina ord. Det fanns till och med gratis kondomer till dom som behövde, morgondagen till ära!

Jag och Eli gick runt med en "Free Hugs!"-lapp på magen hela dagen för att sprida lite extra glädje genom värmande kramar. Tror aldrig jag har kramat så här många på en och samma dag, haha!

Nu är vi helt klart redo inför alla hjärtans dag i morgon! :)

Sovmorgon

2014-02-10 | 09:51:00
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

God morgon kompanjoner!
Idag är det måndag och veckan inleds med en rejäl sovmorgon till 12:30. Inte mig emot direkt - känns som att det var precis vad jag behövde! Har i och för sig en engelskarapport som jag måste skriva nu på morgonen, men hellre sovmorgon och arbeta med den hemma än att ta det tidiga tåget ner till Norrköping.

Idag tar jag inte tåget som går förrän 11 och då tänker jag sitta och läsa boken ovanför under dom 24 minuterna som det tar från Katrineholm till Norrköping. Jag har precis börjat med boken och har bara hunnit läsa några få kapitel, men gud vad bra den är! Blev fast redan efter dom första sidorna, vilket var väldigt längesen jag blev av en bok. Det är liksom en sån där bok som man knappt kan släppa taget om. Som sagt så har jag inte läst mer än kanske 50 sidor, men jag tycker ändå att detta är en bok som ni borde läsa (om ni inte redan har gjort det vill säga?) för oj så fin den är!

Nej, nu måste jag sätta mig med plugget så att jag kommer någon vart innan jag drar mig mot skolan.
Ha en fin måndag så hörs vi! :)

Från dom senaste varven kring jordaxeln

2014-02-09 | 13:29:56
Samsung Galaxy S3 | Snapseed

Några utvalda bilder från helgen som gått.
Det har verkligen varit ett par sjukt bra dagar det här! I fredags stod det som sagt fest på schemat och det blev riktigt lyckat. Galet rolig kväll med stört sköna personer, grym musik och allt som hör till. På natten efter festen drog jag mig hem till Charlie för att sova där. Hela lördagen myste jag runt i pojkvännens tröja och dagen bestod sedan av massor med mys, semlor, Game of Thrones, tv-spel och allt där i mellan. Somnade bredvid honom även den natten och fick alltså vakna upp till samma fina utsikt två morgnar i rad. Älskade du. <3

Nu har jag alltså precis kommit hem och förutom en fotbollsträning ikväll så har jag ingenting speciellt planerat. Tänker nog lägga mig i soffan och titta på OS eller slå på någon bra serie. Låter bra tillsvidare.

Ha en fin dag så hörs vi! :)
 
 

Over and out

2014-02-07 | 17:03:15
 Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Hej på er!
Här regnar det förfullt vilket inte känns sådär jättelatjo. Enligt mig så får snön gärna ligga kvar ett tag till. Hellre ett tjockt lager med snö än massa regn, slask och modd. Deppigt är vad det är. Men nog snackat om vädret, haha..

Fredag idag och hur skönt som helst med helg! Ikväll vankas det festligheter då jag drar mig mot Jonatan och grabbarna om en stund för att starta upp det hela lite innan vi drar vidare. Ser ut som om detta kommer bli en riktigt bra kväll, så det kör vi på tycker jag!

Hur ser eran fredagskväll ut? Det kanske blir en supermysig hemmakväll med massa chips och film, middag med några fina personer eller värsta partyfredagen? Tell me! :)

World Nutella Day

2014-02-05 | 19:32:17

Mina damer och herrar.
Långa och korta.
Smala och tjocka.
Och alla ni där mittemallan.
Idag är det en stor dag. En dag som alla på denna planet borde prisa högt. En dag som hyllar guds gåva till mänskligheten. 
Idag... är det World Nutella day.

Ska jag vara helt ärlig så hade jag ingen aning om att Nutellan hade en egen dag förrän någon påpekade det på Facebook. Men jeeeezuzzz, detta är det mest brilianta någon har åstakommit (förutom Nutellans skapelse själv vill säga). Hur nice är det inte att världens godaste burkinnehåll har en alldeles egen dag?!

Jag har i alla fall firat med att äta rostade majskorn doppade i Nutella. Tipset deluxe - hur galet gott som helst! Någonting annat som ni borde testa (vilken ni antagligen redan har gjort om ni är lika trogna Nutellanhängare som jag) är Nutella med annanas, Nutella och marshmallows mellan två Mariekex eller bara stoppa ner handen rätt ner i Nutellaburken. Det sistnämnda kan dock vara lite kladdigt för den känslige, men det är sånt man får ta.

Dagen till ära (eller nåt) så har jag varit ledig från skolan. Hur skönt som helst! 
Så efter lite plugg här hemma så gick jag en sväng på stan innan jag mötte upp Charlie för att äta lunch tillsammans. Vi begav oss sedan hem till honom där vi spelade tv-spel och hade det mysigt. Standard helt enkelt. Världens finaste pojke, no doubt about that! <3

Nu måste jag sätta mig och plugga lite mer inför svenskaprover i morgon och sen intar jag soffläge.

Ha en fortsatt fin Nutella Day så hörs vi! :)

Påfyllning i garderoben

2014-02-04 | 21:15:00
Vit basictröja - JC | T-shirt - Hollister | Franklin Marshall t-shirt - W2 | Underkläder - Twilfit | Träningslinne - Stadium | Löpartights - Stadium

I helgen så var vi som sagt i Täby och på söndagen hann vi med en liten sväng inne på Täby Centrum.
Dom har byggt om och lagt till en ny del i köpcentrumet vilket betyder att det har kommit dit en mängd nya olika butiker. Så himla roligt att bara gå omkring och kolla i alla affärer och framförallt shoppa upp dess innehåll, hehe. Jag hade egentligen inte planerat att köpa någonting förutom träningskläderna, så det andra slank liksom bara med mer eller mindre. Jag är hur nöjd som helst nu när jag har lyckats fylla på garderoben en smula samtidigt som plånboken inte blev blev snustorr. Himla nice. :)

Idag är det tisdag och vi fick sluta tidigare från skolan idag. Sjukt välbehövligt! Charlie drog nyss efter att ha spenderat kvällen här. I morgon är jag ledig, så efter lite pluggande så är tanken att jag och Charlie ska luncha på stan innan vi drar vidare mot honom. Kommer nog bli en superskön morgondag, för att inte tala om sovmorgonen. Jisses amalia vad jag behöver den kan jag säga er!

Nej men det blir nog läggdags ganska snart. Jag känner att jag är i stort behov av så mycket sömn som möjligt just nu.

Ha det finfint så hörs vi! :)

Om en helg

2014-02-02 | 18:04:23
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Helgen i Täby blev supermysig!
Lördagen bestod av massor av god mat och en hel hög utav trevliga personer, följt av pizza och Melodifestivalen senare på kvällen. Idag tog vi en runda inne på Täby Centrum och jag fick med mig en del del påsar hem. Hade inte planerat att shoppa speciellt mycket utan det bara blev så, haha. Jag tänkte visa vad jag fick med mig hem i ett senare inlägg ifall det är någon som skulle vilja se eller så. :) Vi avslutade våran lilla tripp med thaimat innan vi styrde hem mot Katrineholm igen. Precis som jag skrev på min Twitter tidigare idag så skulle jag bra gärna vilja ta med mig allt jag har här och hela mitt liv och flytta till Täby, för oj vad jag tycker om den staden! Det känns lite mer som hemma där eftersom jag föddes just i Täby. Det kanske rent av är någon av er som bor där? :) 

Jag hann inte hem till min fotbollsträning idag så jag tänkte köra ett litet styrkepass här hemma istället. Efter det tänker jag nog ligga i sängen resten av kvällen och kolla på serier eller liknande. Sjuk behövligt om man säger så. 

Ha en fins söndagskväll så hörs vi! :)

1 februari

2014-02-01 | 09:53:43
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

God morgon på er!
Jag tänkte bara kika in lite snabbt för att säga hejdå för helgen. Alldeles strax sätter vi oss i bilen för att rulla upp mot Täby där vi spenderar dom kommande två dagarna hos våra barndomsvänner. Avskedsfest, pizza och shopping står på schemat - himla trevligt om ni frågar mig!

Vill också bara passa på att tacka för dom fina kommentarerna till gårdagens inlägg. Ni är bra fina ni!

Nej nu måste jag skynda mig, vi åker om några minuter.
Ha en fin helg så hörs vi!