Packning på schemat

2013-07-31 | 13:24:40
Samsung Galaxy S3 | Snapseed

För ungefär en timme sen kom jag hem från Charlie. Har spenderat två nätter i rad hemma hos honom nu, himla fint! Bäst är vad han är, min fina pojke! ♥

Idag måste jag packa, packa och packa. Och träna lite fotboll. För i morgon åker laget ner till Helsingborg för att spela Eskils Cupen! Astaggad, ska bli så himla kul! Kommer sakna le boyfriend något sjukt bara, men det är smällar man får ta liksom. Har varit på så ruskigt många cuper med laget under åren och man får med sig lika många minnen varje gång! Vi är borta från torsdag till söndag, så under den perioden kommer det stå ganska tomt här. Om jag inte fixar något tidsinställt inlägg med bilder eller nåt. Vi får helt enkelt se. :) Annars kommer jag uppdatera min ena Instagram en hel del, så kika in @esmeraldaedenberg ifall ni är nyfikna på vad vi håller på med. :)

Hur ser eran onsdag ut förresten? :)

Nej men nu måste jag sätta igång med packningen, så vi hörs antagligen i morgon innan vi åker! 
Hejsvejs! :)

På förstasidan

2013-07-30 | 17:45:00
 
Möttes av detta ↑ när jag skulle logga in på blogg.se imorse.
Jag har fått vara med på förstasidan några gånger förut, men det här är ju liksom bara så himla häftigt! Högst upp och allt! Ni kan ju gissa om jag blev förvånad och typ asglad när jag såg det! :3 Så himla roligt att blogg.se lyfter fram mina bilder från Island! Dom bilder som finns därifrån är ju liksom bara början - ni ska bara veta hur många fler bilder från Island som jag har att bjuda på... :)

I och med detta har statistiken skjutit i höjden, jag har fått några nya fina följare på Bloglovin' och det har bara vällt in mängder av underbara kommentarer! Jag har ingen möjlighet att svara på allihopa, men ni ska bara veta hur himla bra ni är! Alltså åh, jag blir så obeskrivligt glad av era fina och stärkande ord!
Vet inte riktigt vad jag ska säga, ni är helt enkelt bäst!! ♥

Nu har jag mycket att stå i! 
Jag ska dels redigera bilderna från EM-finalen i söndags och fixa ihop ett inlägg om det och sen måste jag redigera lite fler bilder från Island också. Idag har jag även varit iväg och fotat en superfin travare, så dom bilderna ska också fixas så att jag kan skicka iväg dom till "kunden" och även visa dom för er. :) I mellan allt detta ska jag försöka städa rummet och packa inför fotbollscupen på torsdag. Men jag ska som sagt försöka hinna med att uppdatera bloggen med bilder som ni inte har fått sett än. :)

Ha det toppen finaste ni så hörs vi! 

Tidig kväll

2013-07-27 | 22:50:48
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Ska strax dejta sängen för i morgon ska vi upp tidigt för att rulla iväg mot Stockholm.
Jag tänkte egentligen bara kika in och berätta lite vad som har hänt under det senaste dygnet och så. :)

Igår drog jag med Linnea ner på stan där det är Italiensk marknad under helgen. Det var inte så värst mycket att se om jag ska vara ärlig, men alltid kul när det händer lite här i stan om man säger så! Jag drog sen hem till Charlie en snabbis och sen åkte jag hem för att käka och träffa Geena. Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord i några timmar. Satt väldigt fint. :) 

Idag har jag för det mesta legat ute i solen (31 grader för ca. femte dagen i rad, vad händz jao?!) och nu är jag nyss hemkommen från Djulö där jag käkade och spelade kubb och lite annat sånt tillsammans med Charlie och hans familj oså. En sån där the typical svennekväll liksom. Finfint! :) Tyvärr så har jag inte fotat någonting under den här tiden, men det ska det nog bli bättring på... ;)

Som sagt, det blir till att lägga sig tidigt ikväll för imorn ska vi som sagt till Stockholm. Först ska vi hälsa på min farbror och sen drar vi vidare mot Friends Arena och EM-finalen! Det är slutsålt, vi sitter på tredje raden och svenska damlandslaget kommer och tackar av publiken i halvlek. Kan ju inte bli annat än fett! Astaggad! :)

Meeeeeen som sagt - sängen var det ja!
Ha det bra så hörs vi antingen imorn eller på måndag. Då kommer ni få se bilder från finalen. :)
Hejsvejs!

Victoria's Secret

2013-07-27 | 12:02:59
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Jag tror nog inte att någon av er har missat dessa body splashes från Victoria's Secret då dom tar upp en riktigt stor del av bilderna på t.ex Tumblr, We♥It och andra bloggar. ;)

När jag vi var på flygplatsen på Island så passade jag på att köpa den ena av dom två som ni ser på bilden ovanför. Den andra fick jag av en kompis som var i London. Pure Seducion luktar väldigt sött medans Forever Pink är lite fräschare. Båda luktar sjukt gott och det är både kul och bra att kunna ha någonting att variera med. :) Dom är dessutom väldigt billiga, dom räcker länge och det finns massor av olika att välja mellan. Jag skulle inte ha någonting alls emot att öka min lilla samilng av VS-produkter (asså är det bara jag som tycker att just ordet "produkter" låter så himla... töntigt på något sätt, haha?), men än så länge nöjer jag mig med dom här två! :)

Är det några av er som använder body splashes eller någonting annat från Victoria's Secret? :)
(Varning för värsta fancypancymodebloggtjoffinlägget, ehe..)

Semifinal

2013-07-25 | 15:52:02
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP Di VC USD

Hej polers!
Idag har jag hunnit med en fika ute på landet, lunch med Charlie, en galet svettig promenad hemmåt i dessa 30 grader och alldeles strax ska jag sätta mig och käka lite. Sen drar jag vidare på fotbollsträning (cup om en vecka, taggileraaaa!) och sen åker vi direkt till Norrköping och Nya parken för att se semifinalen i fotbolls-EM mellan Norge och Danmark.

Som jag tror att dom flesta av er redan vet så förlorade ju Sverige deras semifinal mot Tyskland igår med endast 0-1 och ett bortdömt mål från våran sida.
Om jag grät vid slutsignalen?
Japp, det kan man ju säga.

Så himla sorgligt, särskilt för tjejerna i laget som har gjort en sån sjukt bra turnering! Dom om några förtjänade verkligen att komma till final. Det hade varit så himla kul att få se dom på Friends Arena när vi ska dit och se finalen på söndag. Men nu är det som det är och oavsett vad som händer så kommer det svenska damlandslaget alltid vara vinnare för mig! 

Men som sagt så är det Norge-Danmark som gäller ikväll och jag tror nog att jag håller på Norge. Nu när inte Sverige kan ta hem guldet så får väl våra kära grannar göra det istället då.. :)

Men nu ska jag byta om till träningen, så vi hörs! :)

Ice Lagoon

2013-07-24 | 12:31:49
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP Di VC USD | Canon EF 50/1.8 II | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8

Vårat första riktiga stopp på våran roadtrip på Island blev vid Ice Lagoon. Det är som en liten sjö där alla isberg som glaciären Vatnajökul släpper ifrån sig passerar innan dom flyter vidare ut i havet som ligger bara några hundra metar därifrån. 

Vi kom fram mitt i natten och det var svinkallt med både blåst och spöregn, men vi var lika glada för det, för efter 7 timmar i en bil blir man väldigt lättad när målet var högt över förväntningarna! Det var verkligen hur häftigt som helst att se alla maffiga isberg vid den kolsvarta stranden. Efter bara en liten stund slutade det regna och molnen sprack upp och då kunde man även se massvis av gigantiska och snöklädda berg i bakgrunden. Så himla fint och mäktigt! Som sagt så måste man nästan vara där för att förstå hur häftigt det verkligen var! Efter som det var mitt i natten så hade vi dessutom hela stället för oss själva, vilket kändes lite lyxigt sådär. :) Det var riktigt coolt när man hörde ett öronbedövande brak och ett av isbergen delades på mitten och flöt vidare.

Ni kunde också se lite klipp från Ice Lagoon i filmen som jag publicerade för ett tag sen. :) Och på tal om film så har faktiskt en hel del filmer spelats in just vid Ice Lagoon. Så som två James Bond filmer, Batman  Begins och Tomb Raider. Lite coolt sådär. :)

I nästa inlägg med bilder från Island kommer ni att få se fler roadtripbilder och möjligtvis bilder från en sjukt vacker morgon på Black sand beach! :)

Lite från dom två senaste dagarna

2013-07-23 | 18:21:41
Canon EOS 600D | Samsung Galaxy S3

Det blev en kortis hos Täbyborna den här gången, men vi hann med väldigt mycket ändå! 
T.ex så har vi käkat sjukt mycket jordgubbar och körsbär, ätit asgod mat, gått på promenad i kvällssolen, käkat på TGIF och sist men inte minst åkt segway!

Jag var så äckligt nervös när vi stod där utanför och väntade på att få hämta våra seggizarrrr! Det var lite läskigt till en början, men sen behövde man knappt tänka på hur man skulle styra och man flöt egentligen bara med. Det var så sjukt himla kul! Skulle inte ha någonting emot att ha en egen, gud så roligt att glida runt med! Vi fick en riktigt fin dag och den 1 timmes långa turen runt Djurgården var hur mysig som helst. Det här är verkligen någonting som jag måste göra om och någonting som ni verkligen borde prova! :D 

Vi kom hem ganska sent igår så det var därför jag inte hann blogga någonting då.
Nu ska jag i alla fall sätta mig och redigera fler bilder från Island, so stay tuned! ;)

Packat och klart

2013-07-21 | 09:01:41
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55 | Arkivbild, heho..

Nu är väskorna packade och det är bara lite frukost som saknas innan vi åker upp till våra kära vänner i Täby. Vi stannar där en natt och kommer alltså hem i morgon någon gång, så det blir en kortis den här gången. Bättre det än inget i alla fall. :) Vi får se vad vi hittar på för någonting idag, men i morgon ska vi i alla fall in till Stockholm och köra segway. Jag. Kommer. Dö. Alltså seriöst, haha! Ja ja, det är väl bara på med samma look som Solsidan-Fredde så går det nog super! Det kommer i vilket fall bli askul, oavsett om jag överlever eller inte... :3

Ni får ha det grymt så hörs vi när vi kommer hem! :)
Hejsvejs!

När man bara smälter sådär

2013-07-20 | 11:44:40
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Alltså världens sötaste.
Den där blickan är ju så himla svår att inte falla för liksom! Han brukar inte sitta och tigga vid matbordet, men när han väl gör det så tar han alltid fram den där blicken. Självklart får han ingen mat vid bordet, men hans blick är ju som sagt väldigt svår att motstå.. Det är inte bara när han ska försöka vara så söt som möjligt som han tittar på en sådär, utan också t.ex om man är ledsen eller så. Då kommer han och lägger huvudet i knät och tittar på en sådär, som om han vet att något är fel. Världens finaste knas! ♥

Idag är det ju hur som helst lördag och än så länge har jag inte hunnit med så mycket mer än att övningsköra. Senare idag ska jag antagligen träffa Charlie och sen får vi helt enkelt se vad som händer. :) I morgon åker vi upp till Täby, men mer om det då. :)

Ha en superbra dag så hörs vi!

Women's EURO 2013 | Frankrike - England

2013-07-19 | 22:59:00
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55 | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP VC USD

Igår var vi alltså på Linköping Arena och kollade på gruppspelsmatchen mellan Frankrike och England i damfotbolls-EM. Det var en riktigt fin sommarkväll som passade perfekt för 90 minuters fotboll. Som väntat så var det en sjukt bra match! Det var slutsålt så det var verkligen tryck på läktaren. Det var dessutom riktigt kul att se några av favoritspelarna. Vi satt bra till där på tredje raden precis ovanför Englands bås. Jag var tydligen med en kortis på tv också, men det missade jag helt och fick höra först efteråt, hehe...

Frankrike vann i alla fall med 3-0 och som sagt så var det en riktigt bra match!

Mot Linköping Arena

2013-07-18 | 17:07:23
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55

Snart sätter vi oss i bilen mot Linköping och Linköping Arena där en utav gruppspelsmatcherna i fotbolls-EM spelas. Frankrike - England är det som möts ikväll. Med tanke på att det är en av dom sista gruppspelsmatcherna och att detta (enligt mig) är två riktigt bra lag så kommer det nog bli en asbra match! Vi har riktigt bra platser också - rad 3 på VIP-läktaren. Vi har dessutom biljetter till både semifinalen och finalen med riktigt fina platser där också, så det ska bli så fett! 

Är det någon av er som ska se matchen på plats ikväll? Eller i alla fall se den på tv? :)

Även fast det inte är några svenska spelare på planen ikväll så är det ju såklart att sverigetröjan är på! :)

Jag tar med mig kameran, men får se hur mycket jag fotar. :)
Vi kommer hem sent ikväll, så vi hörs väl antagligen i morgon eller så!

Ha det awesome sausome! :)

1 väg - 4 olika landskap

2013-07-17 | 20:42:19
Canon EOS 600D 

Den absolut största delen av tiden på Island spenderade vi på dom isländska vägarna. Eller ja, dom kanske är fel ordval. Snarare den. På Island har dom egentligen bara en stor väg, som liksom är deras huvudväg, och den heter något så simpelt som väg 1. Så på den vägen spenderade vi en hel del timmar.

Bilderna ovanför är från när vi var påväg till Ice Lagoon. Det tog ca. 7 timmar att åka dit, men då stannade vi en hel del på vägen också. Den första biten så regnade det något otroligt! Det var helt sjukt vilket oväder det var! Dimman låg supertät på vissa ställen och ibland blev vinden så stark att den nästan slet av bilen från vägen... Som ni ser på en utav bilderna ovanför så blåste till och med vissa vattenfall iväg, haha!

Trots att det tog väldigt lång tid att komma fram så är det sån himla häftig natur på Island så det var svårt att bli uttråkad. Dom landskapen ni ser på bilderna är bara några få av alla vi åkte igenom. Det var allt från stora Sagan om ringen-berg till fält med miljontals lupiner. I någon timme eller så åkte vi bara bland massor av mossklädda stenar.

Det sjukaste av allt var nog när vi kom till lavafälten. Det var svart lava så långt man kunde se. Vi åkte i några timmar med utsikten som ni ser på den sista bilden. Bara svart överallt, ingenting annat. Så himla häftigt, men lite creepy på samma gång... 

Så ja, våran första roadtrip på Island var fylld av sjukt fina landskap!
I nästa inlägg kommer ni få se massor av bilder från Ice Lagoon. :)

17 juli

2013-07-17 | 16:33:10
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55mm

Hej på er!
Nu var det några dagar sen sist, men verkligen allt har varit så himla upp och ner på senaste tiden. Bloggen har tyvärr fått komma lite i kläm på grund av det, men jag ber om ursäkt och hoppas att ni förstår. :)

Sen sist har jag solat en himla massa, spenderat tid med pojkvännen, badat och käkat med Jonatan och Issa och för några timmar sen kom jag hem från stranden där jag solade och badade med Linnea och Matilda. Det har varit så sjukt bra väder här dom senaste dagarna - wönderrrrfül!

Hur är vädret hos er? Lika varmt och soligt som i Katrineholm? :)

Det fina vädret har delvis bidragit till varför jag varken har redigerat eller publicerat några fler bilder från Island. Jag vill verkligen visa massor av bilder för er, men det känns inte så jättelattjo att sitta inne och redigera bilder när det är så fint väder ute. Men jag snabbar på så gott jag kan! :) 

Ha det fint så länge så hörs vi! :)

26 grader och strålande sol

2013-07-13 | 21:41:44
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Redan runt niotiden imorse låg temperaturen runt 20 grader, så familjen passade på att ta en dag i Läppe för sol och bad. Galet skönt, älskar när sommaren är såhär! Det sägs dock att det ska regna imorn, men det är lika mysigt det, fast på sitt eget sätt. :)

Nu ska jag ner och kolla på andra halvlek i fotbolls-EM. Sverige leder med 3-0, inte illa pinkat alls! 

Ha en fin kväll så hörs vi! :)

Lunnefåglar

2013-07-13 | 11:17:14
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP VC USD | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8

Det första vi gjorde när vi kom till Island (förutom att hyra bil och kolla in hotellet lite snabbt) var att sätta oss på första bästa båt som tog oss till en ö där hundratals lunnefåglar befann sig. Jag har alltid velat se och framförallt velat fota vilda lunnefåglar, så det var verkligen hur kul som helst att äntligen få göra det! :) Dom är ju bara så sjukt himla söta! Som ni kunde se i videon som jag publicerade igår så ser dom galet roliga ut när dom flyger! Små tjocka korvar som flaxar med vingarna i hundraåttio, hahaha!

Vi kunde tyvärr inte komma så nära ön med den lilla båten pga vågorna och för att inte störa lunnefåglarna så mycket, vilket man såklart förstår. Men just därför var det svårt att få till några bra närbilder på dom, men jag är glad att jag fick dom bilder jag fick ändå. :)

2:48 minuter från Island

2013-07-12 | 21:33:30
 
Jag tänkte börja bildbomben från Island med att visa en video som jag har klippt ihop från resan. Jag är väääääldigt mycket nybörjare när det kommer till film och så, men här kan ni i alla fall se ungefär vad ni har för slags bilder att vänta er. Det var så sjukt himla vackert och häftigt på Island och det är så himla svårt att visa allt det genom bara text och bild, men jag ska göra så gott jag kan! :)

Jag börjar alltså med att visa denna video så kommer jag sedan att ladda upp bilder från resan efterhand. Första bildinlägget kommer redan i morgon, och det kommer innehålla bilder på gullisarna som ni kan skymta runt 0:23 i videon... ;)

WMNS Nike Ready

2013-07-11 | 14:43:42
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Dom här löparskorna köpte jag igår. Mina förra är alldeles för stora och klumpiga, så kände att jag behövde ett par nya som är lättare och skönare att springa i. Jag hade egentligen velat ha ett annat par som jag hittade. Dom satt verkligen som en smäck och var toksnygga, men dom var tydligen inte bra att springa i för dom som har ett rakt löpsteg eller hur det nu var. Riktigt surt faktiskt, men dom här funkar super dom med! :) Nu ska man bara ta sig ut och springa också så att dom kommer till någon nytta, ehe...

Imorse så vaknade jag upp bredvid pojkvännen. En himla bra start på dagen! Resten av den här torsdagen kommer spenderas hemma med våra gäster som är här under veckan. Dom åker vidare imorn och sedan hem till Brasilien om någon vecka eller så, så det är ju bäst att passa på. ;)

Ha en fin dag hörni så hörs vi! :)

Hemma med tusentals bilder

2013-07-10 | 15:31:55
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55

Long time no see!
Men nu är jag hemma i Sverige sen två dagar tillbaka. Jag har haft ganska fullt upp sen jag kom hem, så det är därför bloggen har fått stå tom lite längre än väntat, men ni ser ut att ha klarat er bra ändå. :) 

Island var verkligen hur bra som helst och jag kommer berätta mer om resan och visa massvis av bilder i flera olika inlägg framöver. Bilderna är flera tusen till antal, men jag har varken hunnit välja ut några eller redigerat dom än, men dom kommer så fort dom är klara! Jag tänker dessutom klippa ihop en liten film från Island som ni ska få se. :) Men som sagt, det kommer när det kommer och jag ska skynda mig så mycket jag kan. :)

Hälsningar från vägarna på Island

2013-07-07 | 12:37:40
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55

Hej på er!
Jag tänkte bara kika in och hälsa lite snabbt, för vi gör bara ett snabbt litet stopp på hotellrummet innan vi drar iväg igen. Vi har varit igång i princip under hela resan och jag vet inte hur många timmar vi har spenderat på dom isländska vägarna. Det har ju inte blivit mycket söm om man säger så, men det är det helt klart värt! Det är så otroligt vackert här och vi har fått vara med om så himla mycket! Det ska bli sjukt kul att få visa er alla bilder senhar hur många som helst på lager! :)

Inatt går flyget hem, så idag är alltså sista dagen. Snart ska vi in till Reykjavik och sen ska vi ut på valsafari! Efter det så tar vi antagligen en tur till Blue Lagoon innan det bär av mot flygplatsen.

Innan jag avslutar tänkte jag bara nämna några saker som vi har konstaterat under vår tid på Island:
• Island har ca. 0,4 timmar med sol om året.
• Köttbullar heter kjötbollur.
• Allting, och verkligen allting, slutar på -ur, så ni kan ju gissa om vi har drivit med det under hela resan.
• Vägarna här är väldigt långa och väldigt raka.
• Det finns små fåglar med orangea ben som man borde sätta upp en varningsskylt för. Vi har fått väja undan från cirka miljoner stycken för att dom envisas med att  över vägarna istället för att flyga.
• Isländska dansband är sjukt mycket hetare än Lasse-Stefans och allt vad dom heter. Just sayin'...

Nu ska vi dra vidare, så vi hörs när vi har landat på svensk mark igen!
Ha det bra! :)

Hejdå Sverige - Hej Island!

2013-07-04 | 12:02:28
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Nu är det bara några få timmar kvar tills jag befinner mig på tåget upp mot Stockholm. Tidigt i morgon bitti kommer vi vara på plats på Arlanda för att ta flyget vidare mot Island. Jag tror nog ingen har missat att jag och pappa ska iväg dit på fotoresa - så mycket som jag har tjatat om det den senaste veckan, haha! 

Det ska bli hur roligt som helst och jag är toktaggad! Det ska bli så himla fett att åka runt på Island och bara fota nonstop. Åh så många bilder jag kommer ha att visa er sen!

Vi kommer hem tidigt på måndag morgon och detta är nog det sista blogginlägget tills dess. Jag kan försöka kika in med någon snabb uppdatering under helgen, men det är ingenting jag kan lova. Jag kommer uppdatera min Instagram (esmeraldaedenberg) när jag får tillgång till internet och så, så håll utkik där om ni är nyfikna. :) Men som sagt så har ni en hel del bilder att vänta när jag kommer hem! :) 

Nu ska vi inhandla det sista som behövs och sedan packa klart allt. Kameran, alla objektiven, minneskorten, batterierna och all annan kamerautrustning är packad och klar, så nu är vi fit for fight! 

Ni får ha det så sjukt bra så länge så hörs vi när vi hörs!
Hejsvejs! :)

En dag i början av juli

2013-07-03 | 18:53:56
Samsung Galaxy S3 + Snapseed

Tja snyggingar!
Idag har jag träffat min fina pojke. Vi drog en sväng genom allén till Djulö och spenderade största delen av dagen där nere i solen tillsammans med gofika. Himla bra hörni! :)

Kvällen och morgondagen kommer bestå av packning, för i morgon bär det av mot Stockholm och på fredag drar vi vidare till Island! Taggad till tusen ska ni veta! Tåget mot Stockholm går inte förrän 16:30, så jag hinner packa det sista i morgon och jag hinner också höra av mig lite snabbt till er innan vi drar vidare. Som ni kanske förstår så kommer inte bloggen uppdateras så mycket under helgen, men när jag kommer hem så har jag cirka femton stora lass med bilder att visa! 

Vi hörs alltså imorn en snabbis, så ni får ha det så bra tills dess! :)

Ett fat med frukt

2013-07-02 | 21:24:46
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Detta satt jag, Maja och Linnea och mumsade på framför två urmysiga filmer förut idag. Sjukt gott och sjukt behövligt! Jag är fortfarande alldeles mätt efter all frukt som doppades i choklad. Satt rikitigt fint helt enkelt! :) 

Nu tänkte jag slå mig ner i tvsoffan och titta på Morden i Midsomer. Bättre sommardeckare får man leta riktigt noga efter!

Hur har eran dag varit? :)

PS:// Fortsätt gärna att tipsa om fler låtar som jag kan lägga till på min road trip-lista till Island! :)

Road trip musik

2013-07-01 | 11:58:42
Canon EOS 600D 

Nu är det bara några få dagar kvar tills det bär av mot Island!
På torsdag åker vi upp till Stockholm och sover en natt hos min farfar och runt 8 på fredagsmorgonen lyfter planet. För er som har missat det så ska alltså jag och pappa iväg på fotoresa. :) Vill ni veta mer om den här lilla tjottaballongen så kan ni klicka här eller kolla in kategorin Island 2013.

När vi väl kommer fram till Island så hyr vi en egen bil som vi kommer bila runt i mest hela dagarna. Vi har bestämt lite olika riktningar och mål som vi ska till, så det hela kommer nästan bli som en enda lång road trip bland Islands alla landskap. :)

Det kommer bli väldigt många timmar i bilsätet och därför har jag laddat upp med massor av bra road trip musik! Musik i bilen är ju ett måste när man åker långt! Högsta volym ska det vara så att man kan dunka riktigt rejält.

Här är några få av alla låtar (gamla som nya) som finns med på min road trip-lista:
I don't wanna be - Gavin Degraw
Brother - Matt Corby
Under the sun (where we belong) - John De Sohn
Silhouettes - Avicii
Wake me up - Avicii
En vän med en bil - Håkan Hellström
You're the voice - John Farnham
We got the power - Loreen
This is what it feels like - Armin van Buuren

Tänk er en väg som sträcker sig så långt att man inte ser vart den tar slut och dom här låtarna som spränger sönder högtalarna. Så sjukt fett! 

Har ni några bra road trip-låtar att tipsa om?
Jag menar listan kan ju aldrig bli för lång liksom... :)