Victoria's Secret Homeparty

2014-08-31 | 20:38:05
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Idag var jag och en hel hög med andra tjejer bjudna till Philippa på ett Victoria's Secret Homeparty. Hela nedervåningen var fylld av massor VS-produkter som man kunde köpa på plats. Jag fick med mig tre par trosor därifrån vilka man aldrig kan få för många av. Superduper!

Nu är det inte många timmar kvar av den här helgen. Det har gått så rusktigt fort och imorn sitter vi redan i skolbänken igen. Helgen har i vilket fall som helst varit riktigt bra då jag har spenderat tiden med mina babes till vänner och tillsammans med min fina pojke. 

Nu tänker jag inte soffläge och inte göra så mycket mer utav den här söndagen.

Ha det bra så hörs vi! :)

Vad vill ni läsa om?

2014-08-26 | 19:55:16
Arkivbild.

Inspirationen till bra och givande blogginlägg är inte på topp just nu. Därför tänkte jag slänga ut en liten fråga till er - vad vill ni läsa om i bloggen?

Jag vet att det är många utav er som brukar önska fler foto- och redigeringstips vilket är jättekul att ni vill se. Däremot tar det ganska lång tid att knåpa ihop dessa och just för tillfället har jag inte riktigt den tiden, så jag kan inte lova några stora mängder av dessa inlägg. Men önska kan man alltid göra så kan jag se vad jag kan fixa fram. Ni kanske vill se fler bilder från något speciellt tillfälle, ha en frågestund eller kanske någon video av något slag?

Let me know i kommentarerna, ordet är erat. :)

Blake Lively

2014-08-26 | 18:11:42
 
Alltså denna kvinna måste vara en av dom vackraste som vandrar på denna jord. Perfektion ända ut i fingertopparna. Bilderna från photoshooten här ovanför är ju bara så galet snygga. Precis vid havet med brunbränd kropp och solblekt hår. Alltså hur vacker är hon inte liksom?

Autumn wardrobe

2014-08-25 | 17:22:03
Hello Autumn
 

Ungefär såhär kommer jag antagligen att gå klädd i höst.
Hur tråkigt det än är att sommaren börjar lida mot sitt slut så är det alltid roligt att kunna upptadera sin höstgarderob. Jag tänker mig mysiga, stickade tröjor och halsdukar av samma stuk. En snygg och stilren skjorta eller en enkel och vit tröja, bara sådär. Kanske dessa två lager på lager till och med? Ett par tighta jeans och ett par Vans till det så är det klappat och klart. Enkelt men oj så snyggt!

Kollaget har jag förövrigt gjort i Polyvore - en sida som har funnits ganska länge men som jag inte upptäckte förrän igår. Så sen dess har jag kikat runt och fått massor av fin inspiration och till och med skapat en egen profil. Klickar ni på kollaget ovanför så kommer ni dit, annars kan ni bara söka upp esmeeden där så hittar ni mig. Är det någon av er som också använder Plolyvore? :)

Ommöblering

2014-08-24 | 19:14:33
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8

Igårkväll fick jag världens ryck och kände för att möblera om i mitt rum. Så när jag kom hem idag så tog jag tag i det och flyttade runt på allt. Såhär såg mitt rum ut förut och såhär ↑ blev det efter ommöbleringen. En del saker är kvar där dom var innan men jag bytte i alla fall plats på skrivbordet (där det står en alldeles ny datorskärm!) och ställde sängen vid fönstret. Jag tycker att det blev supermysigt och det är ju alltid skönt med lite förändring. :)

Nu tänker jag hämta godisskålen och lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl för att ladda upp inför en ny vecka i morgon.

Ha det så bra så hörs vi! :)

Sommarlovet 2014

2014-08-19 | 05:57:00

Det är helt sanslöst vad tiden går fort!
Det känns som om det var alldeles nyss som vi åkte från skolan för sista gången i ettan och gick in på sommarlov. Nu är det redan över innan man ens hann blinka. Men man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt och det har jag minst sagt haft den här sommaren!

Till att börja med så har det ju varit sådant sjukt underbart väder! Det är helt galet vad varmt och härlig det har varit! Jag har gjort så mycket kul det här sommarlovet och jag har träffat och lärt känna massa nya och härliga människor. Bilderna ovanför summerar mitt sommarlov i stora drag. Vi har bl.a sommarjobbat på Summer Camp, varit på Bråvalla, grillat vid sjön, campat i skogen, badat och solat i princip varenda dag, festat så in i hellskotta, haft flilmkvällar, umgåtts med världens mest underbara pojkvän (lite för lite dock eftersom han var i USA en månad...) ätit så mycket gott att det räcker och blir över åt ett helt land, varit i sommarstugan och tagit en tripp till Stockholm. Ja, detta är bara några få av dom saker vi har gjort i sommar - listan kan göras lång! 

Jag skulle nog kunna säga att detta har varit det bästa sommarlovet någonsin. Utan tvekan. Just därför känns det lite extra tungt att kliva upp såhär tidigt för att ta tåget till skolan idag. Inte just för att vi börjar skolan utan mer för att sommaren och sommarlovet därmed är över. Men det är bara 298 dagar kvar till nästa sommarlov som också blir mitt livs sista. Jävlar vad vi ska ösa då!

Men som sagt, först ska vi klara av ett år i tvåan. Det kommer bli ett tufft men väldigt roligt år, så det är bara tuta och köra.

Hur har eran sommar varit? :)

Lite blondare än förut

2014-08-14 | 20:16:55
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

Igår så åkte 1 decimeter av mitt hår av och en hel del blonda slingor las i. Och så här blev det ↑. 
Ganska tråkiga bilder och så men jag har inte haft tålamod att ta några ordentligare, haha. Ni ser ju i alla fall hur det blev i stora drag. Det känns jättekonstigt och ovant att det är så kort, men jag antar att jag kommer vänja mig ganska snabbt. Skönt håret blev lite ljusare och fräschare i alla fall.

Idag har jag för övrigt picknickat med sköna människor innan vi var tvugna att fly från regnet och åskan. Nu ska jag alldeles strax slå mig ner i biosalongen och kolla på bio med Jonatan, så vi hörs när vi hörs! :)

Harry Potter: The Exhibition

2014-08-14 | 14:24:23
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Förra helgen var vi på Harry Potter: The Exhibition i Norrköping.
Som den stora Harry P-nörden jag är så var jag verkligen hur taggad som helst! Bara av att gå in på utställningen och fyllas av all musik från filmerna gjorde så att jag fick rysningar, haha! Det var så himla roligt att se all rekvisita och man fick även lära sig väldigt mycket om hur och varför dom har gjort som dom har gjort i filmerna och så. Dom hade verkligen fått till det jättebra! Jag skulle utan tvekan kunna åka dit igen bara för att gå runt där inne i evigheter, haha. <3

Är det någon av er som också har varit där? :)

Bilder från sista dagen på Island

2014-08-13 | 12:57:05
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP VC USD

Så här mer än ett år senare så är nu alla bilder från Island redigerade. 
Bilderna här ovan är alltså från sista dagen på våran fotoresa på Island förra sommaren. Vi gick runt en stund inne i Reykjavik innan vi gick ombord på båten som skulle ta oss ut på havet för valsafari. Det var dock väldigt dåligt väder då det blåste och regnade rejält. Vågorna var riktigt höga och det kändes som om den stora båten skulle välta både en och två gånger. Tillslut var det bara jag, pappa och guiden som vågade vara kvar uppe på däck på grund av det tuffa vädret, haha. Vi satt och pratade med guiden ett bra tag och han berättade att detta var något av det värsta vädret han hade varit ute på havet i. På grund av vädret så såg vi inte heller så många valar och dom vi väl såg var det svårt att få bild på, vilket var väldigt synd. Har väldigt få bilder från båtresan överhuvudtaget, men vi hade fullt upp med att försöka hålla oss kvar på båten, haha! Hur som helst så var det en riktigt häftig upplevelse och ett bra avslut på en toppenresa!

Så ja, detta var alltså dom allra sista bilderna från fotoresan på Island. Vill ni se resten av bilderna så kan ni kika igenom kategorin Island 2013.

Detta var utan tvekan en utav dom häftigaste resorna jag har varit på. Jag skulle inte tveka en sekund ifall jag fick chansen att åka tillbaka!

Lägesrapport

2014-08-09 | 08:46:00
Samsung Galaxy S3

God morgon finingar!
Detta blir bara ett snabbt litet inlägg för alldeles strax ska vi sätta oss i bilen och rulla ner mot Norrköping. Där möter vi upp familjen Sjöberg för att sedan gå på Harry Potter - The Exhibition tillsammans. Gud vad jag har längtat! Harry Potter-nörd som jag är känner jag att detta inte kan bli annat än lyckat!

Efter våran vistelse i Norrköping åker jag hem för att byta om och sedan vidare ut till Östra Vingåkers kyrka där jag sla fota ett bröllop. Jag har aödrig fotat bröllop förut så jag är lite nervös, men det kommer verkligen bli hur kul som helst! När bröllopet är över åker jag hem igen för att spendera resten av kvällen tillsammans med Sjöbergarna. 

I morgon så sätter vi (= jag, Charlie och massa kompisar) oss på tåget till Stockholm för en heldag med shopping osv. Kommer bli kanon tror jag!

Bilderna ovanför är förresten från igår innan vi drog vidare på fest. Det blev en riktigt rolig kväll tillslut. Gud vilken fullspäckad och rolig helg detta är! 

Vad har ni för planer i helgen!

70 dagar kvar

2014-08-07 | 12:08:49
Bildkälla

Nu är det inte långt kvar hörni! 
Om exakt 70 dagar, om nästan 2 månader, så sitter vi på ett flygplan påväg ner mot Indonesien. I det förra inlägget om Indonesien skrev jag lite om det vi kommer att ägna oss åt under dom 2½ veckorna som vi är där och jag längtar så sjukt mycket! Vi har ändrat våran rutt lite och allt är ännu inte helt spikat och klart, men vi har pratat om att eventuellt ta en liten tripp till bl.a Bali. Åh, det kommer bli en sån himla rolig resa! Man blir ju helt till sig av att titta på alla fina bilder därifrån. Kameran kommer gå varm där nere, det är en sak som är säker i alla fall. 

Som sagt, bara 70 dagar kvar nu. Snart är vi där!