Tävling

2011-05-31 | 17:56:16


Jag är med i en tävling där man kan vinna en vit iPhone 4. 
För att vara med du också, klicka här.

Plus degrees

2011-05-31 | 17:35:37



Jag säger bara en sak; sjukt underbart väder!
Hela dagen har varit stekhet, och till och med vinden blåser vamt! Hur härligt är inte det?
Härligt är det också att årets första dopp blev avklarat idag! Bättre sent än aldrig, haha... För vi var nere med den nya klassen till Duveholmssjön idag, (även fast det nästan är samma klass + några nya bara), och då kunde man ju inte låta bli att hoppa i! Eller ja, just hoppade gjorde vi väl inte, hehe... Vi gick mera i, eftesom det var gaaaanska kallt, haha! Men skönt var det, och det tyckte nog kläderna också, som blev alldeles genomblöta haha! ;)

Så den här dagen har varit riktigt skön! Hade bara slöjd innan det där nere vid Duve, och resten av dagen har jag bara legat här hemma och stekt tillsammans med min Harry Potter bok. Reeeeeeeally nice om ni frågar mig!

Nej men nu ska jag ut och ta vara på den sista solen innan dagen är över, haha! ;)
See yah!

Training

2011-05-30 | 20:34:01





Bilder från tränigen idag.

Fick sitta vid sidan av planen idag, eftersom jag inte får träna med mitt knä. Får se om jag kan börja jogga lite på träningen på onsdag, men skol DM i Eskilstuna är ju helt borta i alla fall... Men i vilket fall som helst så passade jag på att ta med mig kameran idag så jag kunde fota lite. ;)

Förutom att jag varit nere och kollat på träningen så har dagen varit som vanligt, med skola och allt. Så sjukt skönt att det bara är några dagar kvar nu! Riktigt skön vecka det här också, eftersom vi är lediga torsdag-måndag! Och på tisdag åker vi och kollar på EM-kval på Råsunda... :]

Aja, fotade ännu mer när jag kom hem från Backavallen, så dom bilderna håller jag på att redigera nu. ;)
Kanske lägger upp dom här, annars kommer dom på min dayview. :)

Aah, men det var väl allt för now!
Hejs!

Det som inte dödar en gör en starkare

2011-05-29 | 17:33:59

Bild från matchen idag.

Match mot Oxelösund förut idag. Var sjukt taggad och uppvärmningens kändes as bra. Men efter att ha fått börjat på bänken och sen kommit in och spelat i inte ens en minut, så får jag en hård smäll av bollen på foten, vilken ledde till ont i knät som vred sig. Ledbandet som kör till det för mig igen, jävla skit säger jag bara! Så va den matchen borta för mig, och antagligen hela nästa vecka också... Fan. Någon som vill byta knä med mig? Eller vet vart man kan få tag på ett som fungerar? Call me i sånna fall...
Men i vilket fall som helst, så vann vi med 4-0, vilket var as bra! Fortfarande obesegrade, men serien är inte slut än på ett tag... ;)
Men bra, det är vad vi är! :)

Nu har jag spenderat eftermiddagen i soffan framför reprisen av Off the Map och Grey's Anatomy. Riktigt bra program det dära! Hörde att Off the Map ska sluta sändas i USA, så då kommer det antagligen göra det här också... :/

Men aja, nu håller jag på att redigera bilder från imorse när jag var ute och fotade. Så ska väl fortsätta med det... ;)
CIAO!

Aquí vamos

2011-05-28 | 19:03:21
Varit och kört match med 96/95. Vi vann med 3-1 mot Viljan borta, så det var väl bra! :)

Nu blir det massor med godis och Champions League final, Barcelona-Manchester United.
Barca kommer ta dom, så är det bara! :)

Upgrade

2011-05-28 | 09:47:13
Fick värsta kicken och började rota bland alla kodmallar och stilmallar här på bloggen, så nu är det så att jag håller på att göra om lite, haha! :)
Det är fortfarande massa små saker som måste fixas, + en ny header såklart. Som ni ser så har jag en tillfällig header just nu, bara för att jag tycker min tejpboll Ragnar är sööööt. :]

Om det är nånting som inte syns, klicka på F5.

Så ja, en ny och finare header kommer såsmåning om, men nu måste jag faktiskt ta en paus känner jag. Har hållt på med det här hela morgonen, så mina ögon är typ så fyrkantiga som dom kan bli, haha!

Fortsätter senare! ^^

Star Filter

2011-05-27 | 19:24:02


Inte så jättebra kvalité, men här är i alla fall ett exempel på hur det kan se ut när man fotar med stjärnfilter. :)
And I love my new camera, fast jag har inte riktigt fått kläm på den än, haha... ;)

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

2011-05-27 | 17:47:11

Not the most wonderful picture in the world, I know... Men så får det bli! ;)

Addidas jacka: Thailand
T-shirt med peacetecken och Engelska flaggan: Lager 157
Jeans: London (?) , inte helt säker, haha...

So freaking adorable!

2011-05-27 | 17:36:44




Jag vet ju att ni tycker bilderna är sjukt med snygga! Det är ju bara att inse! ;)
Vet också att ni älskar mitt close up filter lika mycket som jag gör, eller hur? ;D Fast jag har inte riktigt fått kläm på det än, men med stjärnfiltret går det dessto bättre skulle jag nog kunna säga! ^^
Håller på att tanka över bilderna som jag fotade nyss med den nya kameran, så när dom är klara så kommer några av dom upp här. ;)

Men så länge får ni nöja er med dom ur snygga bilderna här ovanför! ;]

Heureux

2011-05-27 | 15:35:51
JAG ÄR GLAD!!
För nu har vi fått kameran + dom två filtren + varit och köpt ett nytt minneskort, för det följde inte med nåt till kameran.
Är glad för att det regnar, och är glad för att jag ser massor med blå himmel långt borta utanför mitt fönster, vilket betyder grymt fotoväder sen när regnat väl lagt sig!!

Mindre glad är jag ju över att det inte går at föra över bilderna till datorn... Inte än i alla fall, men det får vi ta i tu med sen, för nu ska jag ut och fota! :D

CIAO!

No appetite for delusion

2011-05-27 | 07:41:24
Sjukt gött med vinst igår! 3-2 blev det, efter att vi ledde med 2-0 efter första halvlek... Tappade massor i början på andra, men sen i slutet va vi lika grymma som alltid! :D

Så det betyder att vi är obesegrade än så länge, och alltså ligger i topp i serien! Nu gäller det bara att köra lika bra som alltid, så vi får stanna kvar där upp också! ;)


DFK Värmbol 97/98. ♥
Bild från Finspång Cup förra året.

I alla fall, så är det ju fredag idag. Mycket skönt faktiskt! :) Mindre skönt är det att det regnar ute just nu... Men vi får väl hoppas att solen kommer fram sen på eftermiddagen, för då kommer nämnligen våran nya kamera, så då måste man ju ut och fota! :D Har varit skit svårt att vara utan kamera i snart en vecka, haha! Men idag så! :] <3
Sen så kanske mina filter kommer idag också, vilket gör det hela ännu bättre!

Aja, nu ska jag göra i ordning mig det sista innan jag bajkar iväg till skolan.
Hejs!

Out in the woods

2011-05-26 | 14:13:59

nån gammal och random bild. 

Kan ju börja med att säga att jag verkligen inte är någon höjdare på att orientera, haha! Vi hade friluftsdag i skolan idag, så vi orienterade borta i Krämbol, och jag kan ju berätta att jag och Vickan tappade bort oss några gånger, haha! Sjukt mycket mygg var det också, ni ska bara veta vad det kliar i mitt huvud!
Men som tur va så hade vi Alice och Alice som sällskap, så efter ett tag fick vi kläm på det, och hittade alla utom 2 kontroller! Sjukt bra tycker jag faktiskt, haha! ;)
Sen körde vi brännboll ett tag, och runt ett fick vi sluta.

Nu är det bara tagga inför matchen ikväll! Möter Hargs BK, och som jag skrev igår, så spelas matchen på Backavallens B-plan, 19:00.
Nu kör vi b-rudar! ;D <3

'Cause you're only two steps from there

2011-05-25 | 16:32:20

rAndom picture.

Som ni märker, och som jag har sagt flera gånger tidigare, så blir det inte lika mycket bloggande för tillfället... Orkar helt enkelt inte, och har inte så värst mycket tid till det heller. Men så är det. :)

Igår i alla fall så var vi och körde match mot IK Tun, igen. Kvartsfinalen i Sörmlandscupen var det som gällde, så alltså var vi tvunga att vinna för att gå vidare. Och det gjorde vi! Med 5-0 dessutom, vilket jag tycker är riktigt grymt! ;) Så nu väntar semifinalen mot Harg om några veckor. :)
Harg möter vi dessutom imorgon också, fast i serien. 19:00 på Backavallens B-plan, you should be there! :D

Idag i alla fall så har skoldagen varit R-I-K-T-I-G-T soft! Kollade på film på två utav lektionerna, där en av filmerna var Asterix och Obelix, som var så sjukt dåligt dubbad, haha! Men gud så rolig den var, haha! 
Sen håltimme från spanskan, och efter det bara två riktiga lektioner! Det kallar jag nice!

Och nu är jag typ jättetrött och jätteseg, så jag tänker bara vara hemma idag.
Kanske inte speciellt underhållande, men behöver ändå det här känner jag! ;)
Tjingeling!

Nytt till kameraväskan

2011-05-23 | 20:47:07
Nu när den förra kameran blivit sålt, så har vi beställt en Canon EOS 600D + två stycken filter idag!
Sjukt glad, haha, ska bli så skönt med en lite nyare kamera, som förhoppningsvis inte är lika seg som den förra, haha... :]
Dom två filtren är ju också nånting som jag verkligen vill ha, ett close up filter och ett stjärn filter.
Längtar tills det kommer om ca. två dagar, för nu är jag sjukt fotosugen, haha! :D


Bilder på kameran och filtren, om nån vill se. ^^

Som sagt, längtar massor! :]

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

2011-05-22 | 08:11:39









Ska jag vara ärlig så har jag ingen bästistbästis, som jag hänger ihop med vart jag än går. Har egentligen ingen bästbästa vän, utan är bästa vän med många. :)
I alla fall så som jag ser det! ^^

Umgås ju mest med dom i laget, och eftersom vi spenderar så mycket tid tillsammans och har så otroligt många roliga minnen, så är ju dom några av dom bästa. <3
Sen är några av tjejorna i stallet riktigt sköna också, haha! <3

Sen så har jag ju några vänner utanför stallet och fotbollen, och dom vet vilka dom är. :)
Men ja, skulle nog säga att dom på bilderna här ovanför är några utav mina bästa vänner... :]

Little darling, the smiles returning to the faces

2011-05-22 | 07:59:45

Canon EOS 400D | Tamron 90/2,8 SP DI Macro 1:1 | F/2.8 , 1/4000 sek , ISO-200

Ser ut att bli minst lika fint väder som det var igår! Härligt det! Får hoppas på att det inte blåser lika mycket bara, haha, för igår var det ju så att man nästan blåste bort så fort man satte foten utanför dörren!

Men i alla fall; idag ska vi fixa med det sista här i rummet. Nångång ska vi åka till IKEA också för att köpa lite nya möbler och annat stuff, men så länge får det vara bra som det är! :)

Annars så får vi se vad som händer.
Ciao. ;)

Like 1, 2, 3

2011-05-21 | 14:12:57

Canon EOS 400D | Tamron AF 70-300/4-5,6 | F/5.6, 1/2000 sek, ISO-400
Bild från praodagen.

Hej på er!
Har varit en sväng till stallet för att hälsa på Maxi Paxi nu på förmiddagen. Saknar honom verkligen jättemycket. <3
Har nyss kommit upp från duschen, och vid tre nångång åker vi till Valla för att käka hos nåra vänner som vi inte träffat på ett tag! Mycket travlans, haha. ^^
Surt att vi sålde kameran, och att vi inte hunnit köpa någon ny än, för då kan jag ju inte fota nånting där...
Men aah, får väl ta med den lilla digitalkameran eller nåt, haha! 8D , Bättre det än ingenting... ;)

Ska göra mig i ordning lite mera nu, så kanske vi hörs ikväll or something!
Hejs!

Och juste, nu kan ni följa min blogg med bloglovin! Bara så ni vet... :]

And light it up

2011-05-20 | 16:56:44


Tagga Backavallen och bollkalle, bollflicka, bollisa eller vad du nu vill kalla det, haha!
Får väl hoppas på gratis korv som alla andra gånger, hehehe... ;]

+ att våran system nu är såld, så vi blir utan kamera ett tag, i väntan på den som ska beställas ikväll! Sjuuuukt nice med en Canon EOS 600D! ♥

Aja, ska ner och ladda med lite käk innan matchen, så ciao!

Ps:// aaaahmen juste! måste ju säga att bilden är riktigt söt, tycker ni inte? :3 , HAHAHA, okej då, där ljög jag lite granna... ;)

Fototävling

2011-05-20 | 14:09:51


Jag är med i en fototävling hos http://beattriicee.blogg.se/ där man kan vinna en reflexskärm 5 i 1 80cm från http://johanpixels.se/webbshop/
Temat är vårtecken.
För att vara med och tävla du också, klicka här.

La paix

2011-05-20 | 06:55:28


Har inte bloggat på ett tag nu, men det kanske ni har märkt, haha? ;)
Men just nu är det gamska mycket med fotbollen och så, så jag hinner helt enkelt inte med datorn lika mycket. Och det är väl i och för sig bra, för hellre att man är ute o kör fotboll typ 4-5 ggr i veckan än att sitta här och uggla, haha. ^^
Men det dåliga med det är ju att bloggen får stå här och dra till sig damm då...
Men snart så är det ju sommarlov, så då blir det nog lite mera fart här! :)

För det är exakt 22 dagar kvar, och ungefär 16 av dom är skoldagar. Plus att några dagar går bort, efter som vi har lov någon tosdag-måndag där, friluftsdagar osv. Sjukt skönt om ni frågar mig!

Aja, nu ska jag i alla fall ner o käka frukost, innan jag går till skolan och stannar där till 13:55, då vi slutar för dagen och för hela veckan! ;)
Sen är det bollflicka på Backavallen som gäller, haha!

Men vi hörs. :)

Like a rainy and stormy day

2011-05-17 | 19:57:57
As kul att ha orientering i skogen när det spöregnar och att man glömde sina joggingbyxor så att man sprang i bara shorts!
Haha, typ inte va? Men som tur var slutade det regna efter ett tag, och vi hittade alla kontroller, så ganska grymma var vi ju ändå. :3

Anledningen till att jag inte har bloggat nånting förän nu, är att jag har hållt på att fixa i mitt nya rum hela dagen! :D Så nu är alla möbler och småsaker på plats. Ska bara hänga upp lite tavlor och sånt, och byta ut några av möblerna, sen så är allt klart!
Riktigt skönt med nytt rum faktiskt, hehe. :]
Men ni får inte se några bilder förän det är heeelt färdigt, hehe. ;)

Nu ska jag faktiskt ta en paus från allt fixande och kolla 90201! Gud så jag har längtat efter det asså! ♥



Vi hörs!

Wallpaper

2011-05-15 | 19:20:48
Nu har pappa varit så grymt snäll att han har målat klart och tapetsera mitt nya rum! :D
Nu ska bara tapetklistret (haha, heter det så?) torka, så kan jag börja flytta in där nu i veckan. :]
Längtar tills vi kan börja köpa lite nya möbler och andra stuff, så att man kan börja inreda ordentligt! (Haha, inreda, vilket fult ord egentligen... ^^)
Så när allt är klart så ska ni självklart få se bilder på det nya rummet! Här har ni i alla fall en bild på tapeten som jag har på fondväggen:


Svårt att få med dom rätta färgerna på bild, men typ så här i alla fall.
Resten av rummet är by the way vitt.


Haha, aa, bara så ni vet. ;)

New in from Norrping

2011-05-15 | 19:02:39


Bikini, Stadium 149:-/del.


Trekvartsärmad tröja, Lindew 149:-

Var iväg till Norrköping med mamma idag, och det här var det jag fick med mig hem.
Hittade och provade hur mycket kläder som helst, men hade inte så mycket flyt idag, för antingen så satt det jättedåligt eller så fanns det inte i min storlek... Superkul! Inte... Men aja, får hoppas på bättre lycka nån annan gång, och jag är ändå ganska nöjd över bikinin och tröjan. ;)

Men seriöst, hur kunde Azerbaijan vinna ESC igår?! Helt sjukt asså, dom var inte ens bra, haha! Eller jo, låten var väl helt okej, men det var verkligen ingen vinnarlåt. :s
Sverige ledde ju ett bra tag, men kom tillslut 3:a, som är as bra det också! :)
Men som jag skrev förut, så skulle Jedward från Irland ha vunnit. ♥ Så sjukt söta och så grymt bra! :]

Nånting som var bra med att Azerbaijan vann, var ju att det var svenskar som gjort låten och koreografin och alltihopa, haha. ;)

Men aja, nu ska det laddas upp inför hockey VM final här, så see yah!

She’s got her lipstick on

2011-05-14 | 22:04:00



Dom här två ska helt klart vinna Eurovision Song Contest! Haha, älskar dom och deras låt Lipstick, så himla skön!
Jedward måste nog vara några av mina nya favoriter, haha. :]
Fattar inte hur dom orkar springa omkring så mycket på scenen haha, men bra är dom! :D

Hejar ju såklart på Sverige också, bara för att det är Sverige lixom, men jag gillar varken Eric eller hans låt...
Så Irlands bidrag Lipstick med Jedward får gärna ta och vinna om dom vill! ;)

14/5

2011-05-14 | 20:40:25



Bilder från matchen idag.

Var ju och kollade på fotbollsmatch förut idag. Det andra laget, Kvickssund alltså, var as duktiga, så VFC förlorade med ganska mycket... Men dom var duktiga ändå. :)

Efter matchen åkte jag till Maja, där Fanny och Linnea var med. Viggo, Majas syster barn, var där också, och han är så sjukt söt, haha! :]
Glömde kameran, så fick inga bilder på varken Viggo eller dom andra, men det får bli någon annan gång. ;)

Var ute och fotade nyss också, för det va sjukt fint ljus ute. :3 Håller på att redigera bilderna nu, så ni kanske får några sen. Annars får ni checka in min Dayviews, ee-photo, för där finns nästan alla bilder. ^^

Kvicksund

2011-05-14 | 07:40:17

//VFC mot KAIK, i sommras förra året nån gång\\

Följer med till Kvicksund idag för att kolla på lillbrorsans fotbollsmatch. Tänkte ta och plåta lite nya fotbolls bilder också. ;)
Benson följer med också, han måste träna på att va bland folk och andra hundar och sånt, hehe. Men det gick ju super bra förra gången, så det ska nog inte bli några problem! ^^
Kommer hem nån gång på eftermiddagen, så då får ni se lite bilder. :)

Ciao!

Ps://Hela 6 inlägg igår, och inte en ända kommentar? Var dom alla verkligen tråkiga? :o , ;) Säg vad ni vill ha skrivet i sånna fall! :D

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

2011-05-13 | 20:01:11
Asså jag vet inte om man kan kalla det här en vana, men det skulle väl va då att jag har så höga krav på mig själv.
Det var värre förut, då dög knappt nånting som inte var perfekt.
Har blivit bättre på det nu, haha, men det är fortfarande så att jag vill prestera bra och sånt, i typ allt jag gör, så som i fotboll och i skolan.
Skulle väl va skönt att inte ha så höga krav på sig själv, men som sagt så har jag blivit bättre på det, så tillslut borde det väl försvinna, haha! ^^

Annars så kommer jag faktiskt inte på någon dålig vana som jag har. ;)

Scale

2011-05-13 | 19:50:44
Det är nästan så att man skulle ta och köpa en Iphone, bara för att det finns så grymt snygga och gulliga skal att köpa till, haha! ;) 





Dom här och många fler Iphone skal hittar ni här!

Whats down

2011-05-13 | 18:12:19
Det här linnet från Gina Tricot är grymt fint! Älskar texten, hihi, fett tuff! Färgen är det ju inte heller nåt fel på, tänk lixom det här linnet till några fina jeansshorts eller nåt. :]
Men det är det att jag vet inte om jag ska beställa det eller inte, haha... Får alltid sån beslutsångest när det gäller kläder från internet, haha! Det finns ju så grymt mycket fint, men tyvärr har man ju inte så mycket pengar som man skulle önska, hehe...
Men det här linnet är jag som sagt väldigt sugen på, så om jag inte beställer det så får jag väl åka till Norrköping eller nåt liknande och köpa det. ;)


Fredagen den trettonde

2011-05-13 | 17:58:25
Samma rubrik som alla andra den här dagen. ;)


Min fina tejpboll från förra säsongen. Ragnar heter han.. :]

Det är nog inget som har missat att det är den dagen man brukar kalla för otursdagen idag. Men som ni kanske läste för nåt inlägg sen, så är det också min lillebrors födelsedag, haha! ^^
Så här hemma blir det massa god mat och god efterrätt och allt sånt som hör till! 
I födelsedagspresent fick han b.la biljetter till EM-kvalet mellan Sverige-Finland på Råsunda den 7 juni! Så då drar vi till Stockholm över dagen för att kolla på fotboll! :D Sjukt nice!

Var ute och fotade förut också, som vanligt, haha! Så nu sitter jag och redigerar bilder, samtidigt som jag halvkollar på semifinalen i hockey VM, Sverige-Tjeckien. Sverige leder med 2-1, för er som inte kollar, haha! ;]

Allt för nu antar jag! ;)
Tjenis!

Mysteriet på Greveholm 2!

2011-05-13 | 15:20:34

Hörde för ett tag sen att julkalendern 2012 kommer att bli Mysteriet på Greveholm 2!!
Med samma skådespelare och allt, kommer bli grymt!
Greveholm är den bästa julkalendern som någonsin funnits, älskar det! ♥ Så sjukt rolig, haha! Den gick ju som julkalender 1996, och då var ju inte jag född, haha! Men har för mig att den gick som julkalender nåt år när jag var liten också, eller om det va typ sånt här vinterlovsmorgon, eller vad det hette?
Sjukt bra är det i alla fall, och snacka om att jag längtar till julen 2012, haha! :D

Här kan ni läsa mer om Mysteriet på Greveholm 2. :)



Grattis bror!

2011-05-13 | 06:39:10

Råtuff bild på mig (ja, jag bjuder på bilden, hahah!) och min blivda 11 åring till lillebror! ;)
Grattis! :)

20:10

2011-05-11 | 20:10:38
As skönt väder, tror vi har hoppar över våren och kör direkt på sommaren eller? ;) 
Igår var det dessutom endast en månad kvar till skolavslutningen, och det är ju lixom ingenting! :D
Riktigt skönt var det ju att sitta ute på mattelektionen och sola tillsammans med matteboken, haha! ;)

Nånting som var mindre bra att vi fick reda på klasserna idag... Som tur var så splittrades inte våran klass, men det gjorde 7Y, så några från dom kommer till oss. Men den nya klassen blir nog ganska bra ändå tror jag, det är väl vad man får hoppas på i alla fall. :)
Men jag tycker synd och tjejerna i 8A som splittras efter alla år tillsammans! :( , Jag började grina när jag såg dom stå där o gråta. <3

Hade btw utvecklingssamtal idag också, vilket gick bra tycker jag. :)

Fick äntlligen tid att åka ut till stallet idag, gud så jag har saknat Max! <3



Han var så söt när man kom in där i hans spilta, lilla gubben. <3
Du är sjukt älskad fina häst!

Ska i alla fall fortsätta kolla lite på Glee, men sen blir det kvartsfinal i hocket VM, Sverige-Tyskland!
Och så får man ju inte missa Grey's idag heller. :)

Så aah, hejdå!

För vi har bara varandra

2011-05-11 | 06:54:21
Iväg till Enstaberg igår för att köra match mot IK Tun. Det va sjukt varmt hela dagen, och så också framåt kvällen. Planen var gropig och bollarna ganska hårda, men det är inget att klaga på, för med lite (okej, ganska mycket) musik i omklädningsrummet som uppladdning vann vi med 5-1! :D
As nice var det, sjukt bra vi spelade! Riktigt snygga var målen också, + att vi ska få tårta av Micke, eftersom Lelle gjorde det första nick målet. ;)
Min första match sen jag gjorde illa knät också, äntligen säger jag bara!
Fick typ köra forward och mittback! (:o) , så det känndes as knäppt, haha! Men aja, vi spelade riktigt fint i alla fall! :)


We♥DFK!

Nu är det i alla fall en ny dag, och den ser ut att bli minst lika varm och fin som igår! Ska ner och käka frukost, och sen knalla vidare till skolan i mina shorts. :3
Kommer hem senare från skolan idag också, eftersom jag har utvecklingssamtal direkt efter.
Bara så ni vet, haha... ;)
Hej så länge!

9 maj

2011-05-09 | 19:25:51
Asså gud vad blogg.se har dampat, både nu idag och igår!
Dom inlägg jag skrev igår försvann, as kul! Fast egentligen inte...
Men aja, så är det.

Igår kollade jag ju i alla fall på när laget körde match mot Pershagen, och vi vann med 4-0! Skiiiit bra spelat, så jäkla snyggt var det! Tagga tills imorn nu då, då vi åker till Nyköping eller vad det nu är, och kör match mot IK Tun. Min första match sen jag skadade mig, känns as skönt! Grymt taggad, ska bli sjukt kul! :)

Sjukt kul är det ju också att det har varit grymt varmt idag! Över 20 grader, mega skönt ju! Att bara gå i shorts och tröja till skolan är det ju inget fel på. ;)
Dessto jobbigare blev det ju på träningen, på en stekhet konstgräsplan utan skugga...
Men kul var det i vilket fall som helst. :)

Aah, men som ni kanske redan har märkt, så lutar det här mot ett bildlöst inlägg, haha.. ;)
Och en till sak som ni kanske märker, är att jag bara snackar strunt just nu, så nu tar vi och avslutar!
Hejs!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

2011-05-08 | 08:12:33
Skulle börja med att spara kanske hälften, så man har lite när man flyttar hemifrån, haha! ;)
Sen skulle jag såklart shoppa massor! :] , Inte bara kläder och sånt, utan massor med kamera grejer och kanske en ny mobil och annat skit! (a)
Sen skulle jag ge lite till mina föräldrar så vi kunde åka ut o resa mera! :D

Det högsta jag har vunnit på en sån här skraplott är typ 75 spänn, så skulle va hur ballt som helst att vinna en miljon ju! 8D 
Jag menar, vem vill inte ha lite extra pengar lixom..? :}

Self Portrait

2011-05-07 | 18:07:16

Bild på jag idag.

Ganska så livlös lördag, men nu blir det grillat, så det får bli dagens plus!
Beställt tapeter till mitt nya rum har vi också hunnit med idag, och det kommer nog bli riktigt fint tillslut!
Imorn blir det Backavallen, för att titta på när laget kör match mot Pershagen. Dom ska tydligen vara as stora, men dom tar vi i vilket fall som helst, haha! :D

End of the inlägget, good bye!

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

2011-05-07 | 12:44:11
Det första man ser hos en kille man inte känner är ju hur han ser ut, eller hur?
Så självklart är det ju okej om han är snygg och så, haha! ;) Ögonfärg och hårfärg skiter jag i totalt, spelar ingen roll alls på den fronten.
Sen så ska ju killar våga vara sig själva, våga bjuda på sig själva och ha bra humor! Ska bry sig om en, och alltid finnas där och allt sånt.
Tycker mest om killar som typ sportar och sånt, haha. :] Och sen om dom kan sjunga är det hur gullig som helst. :d
En bra kille ska va som ens bästa vän, och till och med ännu bättre.

Dom här till exempel, är grymt snygga:


Jackson Rathbone


Fernando Torres


Bill Skarsgård


David Villa


Orlando Bloom


Matt Lanter


Johnny Depp

Fast utseendet är ju såklart inte allt, men som sagt så det skadar ju inte om man är snygg, haha. :)
Meeeeeen, jag pallar egentligen inte med killar, för dom flesta in min ålder är inget att ha, haha. ;) 
Men det är ju så, dom flesta killar tittar bara efter tjejer med massa smink och annat skit, och sån är ju inte jag dårå. Jag säger inte att alla killar är så, men dom flesta.
Och ta inte illa upp. ^^
Aja, så var det med dä. ;)

And I was stuck in the middle

2011-05-07 | 10:29:34

Att det ska vara så sjukt svårt. Älskar dig något enormt, och jag är helt överfylld av saknad. 
Vet inte hur jag ska göra, skulle aldrig kunna lämna dig, men samtidigt blir det allt svårare att stanna kvar.
Det känns som om jag sitter fast någonstans i mitten, men du är något av det bästa jag har.
Minns det som igår. Första gången jag såg dig, och jag lixom snubblade pladask och bara dog. 
Jag var högt över molnen, men allt som flyger upp måste landa tillslut. Inget är för bra för att vara sant.

Jag älskar dig så mycket! ♥
fan vad det ska vara svårt...

Anywhere you go, I'll be there.

2011-05-06 | 21:55:51

Älskade. ♥

Tjenare! Fredag idag, för er som missat. En av dom skönaste dagarna i veckan, om man inte räknar med helgerna såklart. ;)
Har i alla fall varit nere i Duve nästan hela eftermiddan för att titta på brorsans föräldrarmatch. Det bjöds på hamburgare och glass också, vilket var gott, haha! ;)
Det var så fint ljus när jag kom hem, så kameran hänkade ut till träsgården, där jag fick några ganska så bra bilder på våra kära vänner plommonblommorna, haha! Det blev några bilder på finaste hunden också. :)

I vilket fall som helst, så hade jag faktiskt tänkt åka till stallet en sväng imorgon, för det var huuuuur längesen som helst jag träffade Max, och jag saknar honom något enormt! ♥

Aja, ska kolla visare på hockeyn. Ciao!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.

2011-05-05 | 19:48:42
Förutom fred på jorden, en massa prylar och annat skit, så är det som jag mest av allt vill ha just nu ett HELT KNÄ.
Hatar det här piss knät, är det nån som vill byta eller har något till övers? Får inte spela match och kan knappt träna ordentligt heller, så skulle mer än gärna byta ut det mot vad som helst. Blir helt galen av att inte kunna köra fotboll ordentligt!

Så ja, så är det.

5 maj

2011-05-05 | 19:39:41
Ja hej, och jag vet att bloggen är grymt sjukt tråkig just nu, eftersom jag knappt uppdaterar längre.
Men så får det bli nu faktiskt, för jag får mindre och mindre tid vid datorn, för just nu är det lixom annat som går före. :)
Men jag hoppas att ni inte dör eller nånting, för det vore ju lite tråkigt, typ... :]

Det har i alla fall inte hänt så mycket sen senast. Har börjar träna igen, för er som ville veta, men mitt knä är fortfarande inte helt bra. Ibland typ knäcks det till och gör ont, men när man sen vilar en stund så släpper det, som tur är. ^^
Ingen som vill veta egentligen, men det kanske är någon där ute som tycker det är kul att sitta o anteckna onödiga saker, så varför inte babbla på? ;)

Aah, har egentligen ingenting att skriva om, så ni får ännu en bild från fågel sjön som vi va och fotade vid.


Bara för att fågeln är cp.

Aja, pusshejs!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

2011-05-03 | 21:46:23


Som ni säkert fått läsa här flera gånger, så är ju mina mål och drömmar att bli fotbollsproffs, eller i alla fall kunna försörja sig på fotboll, om man säger så. :b
Kommer bli svårt, och det kommer ta en jäkla massa tid, och jag kanske inte ens kommer dit. Men jag ska i alla fall göra mitt bästa, för fotboll är verkligen allt, och det är verkligen nånting som jag skulle vilja hålla på med. :)

At the frontpage

2011-05-03 | 17:52:50


Ganska kul att se en av sina bilder på framsidan av BDB! :) , Eller numera DV, eftersom Bilddagboken nyss har bytt namn till Dayviews.

Om ni inte redan gör det, så varför inte bevaka eller bli vän med ee-photo på Dayviews? :D

Moder Nature get damp.

2011-05-03 | 16:40:34
Idag är vädret verkligen helt cp! Det har varit allt möjligt, från strålande sol till snö, regn och hagel. Åska och blixtrat har det också gjort, + att det blåste så in i helsike förut, haha!
Det är ju tur att det är så pass "varmt" att snön inte lägger sig i alla fall. ;)

I vilket fall som helst, så hade jag tänkt fråga er om det skulle vara kul om jag körde igång med en frågestund igen? :)
Kanske med nåt speciellt tema, typ foto eller något sånt? Eller bara en helt vanlig, hederlig frågestund? :)
Är det nåt som ni skulle vilja ha eller? :D K-O-M-M-E-N-T-E-R-A


Bild från igår.

Ja, finns väl inte så mycket mer att berätta för stunden.
Ciao!

Canon EOS 400D till salu!

2011-05-03 | 08:15:47


Säljer vår kamera Canon EOS 400D då vi ska uppgradera. Den är på 10 megapixel och är i gott skick.
Nypris för kameran var 6.800:-.
Det som följer med kameran är:
Objektiv Canon EF-S 18-55 mm
Batteriladdare
Batteri
Minneskort 2 GB

Pris: 2900:-
Klicka här för att komma till annonsen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Som sagt, så säljer vi nu våran kamera, för att köpa en ny istället. :)
Så är det någon som är intresserad av den här Canon EOS 400D, så är det bara att höra av sig! :D

Härligt med snö! eller nej...

2011-05-03 | 08:02:21
Asså, det här kan inte vara sant!
Är det nån som driver med oss eller?
För det är verkligen inte normalt att det ska börja snöa i maj?!
Som tur är har det slutat nu, men ändå, fan va cp!

Men om man ska sluta klaga över saker, så kommer Alice, Alice och Johanna om en ungefär en halvtimme och hämtar upp mig. Vi får skjuts till Jysk, där vi börjar våran skoldag 08:45. Ska typ på studiebesök på nåt bussgarage, eller nåt sånt..
Fett värt! Fast, ehehe... kanske inte nej! 8)
Men vem vet, det kanske är as spännande där! :o ... ;)

Previews

2011-05-02 | 19:53:01





Några smakprov från morgonens prao-fotografering.

Som sagt så praoade jag med pappa idag. Han jobbar typ med nåt företag som heter Twingly, som håller på med bloggar och massa sånt. :) Men sen så är han lite halft fotograf sådär också, så som jag nämnde i förra inlägget, så var vi uppe jättetidigt imorse för att fota fåglar vid en sjö. :)
Tog ett tag innan jag vi fick några bra bilder, men tillsalut så! På den nedersta bilderna av dom här 5 ser ni några små, (eller ganska stora) vänner som vi hittade bakom en dunge, haha! ;)

Annars så har jag bara varit hemma och så, eftersom pappa jobbar hemifrån.

Var med och tränade idag också för första gången på länge också, för er som ville veta! 8)
Skönt att knät är så pass okej att jag äntligen får köra igen, haha! :D

Men ja, om ni vill så tänkte jag ladda upp lite fler bilder från idag i något annat inlägg, när jag redigerat lite! ^^
Men det tar vi någon annan dag, för nu är det slutskrivet! ;)
Sha sha!

Uppe före tuppen

2011-05-02 | 04:25:56
Just nu är klockan 04:22, och jag har varit vaken i kanske 20 minuter eller nåt.
Det är prao idag, så jag är hemma med pappa hela dagen, eftersom han jobbar hemifrån, haha... ;)
Men han håller också på med fotografering, så idag ska vi ut till en sjö runt 05:00, när solen går upp, för att fota fåglar, hehe... 8)
Kommer nog bli kul, om vi får nåra bra bilder... ;)
Kallt som satan kommer det nog vara också, så det är på med massa kläder!

Får väl se om jag överlever det hela, men det ska nog gå! :)
Önska oss lycka till, så ses vi sen! 8D

Första maj i bilder

2011-05-01 | 20:44:02



overedited,




Första dagen i den tredje vårmånaden (eller första sommarmånaden?) såkallad maj, spenderades tillsammans med Maja och Fanny!
Grymt trevligt det! :) 
Satt och nördade kost superlänge, körde Bluff Stopp tills vi höll på att storkna, haha! Men kul var det! :)
Skulle egentligen ner och kolla på A-lags match på Backavallen, men det va så grymt kallt ute, så då ångrade vi oss, hehe...
Men vi gick till Specce och köpte godis istället, och satte oss hemma hos mig och kollade på film. :)
Ja, dagen har varit riktigt bra faktiskt. :)

Sitter och kollar på Mästarnas Mästare nu. Hehe, det är braaaa... :]
Nu är det sista grenen för avsnittet, så ska ägna lite mer tid åt tv:n, ;)
Ciao!