Lindahls kvarg

2015-02-24 | 19:13:33
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Mitt sötsug är helt sjukt för tillfället. Jag skulle utan tvekan kunna trycka i mig en hel kladdkaka, smälla i mig en hel godispåse eller svepa en burk Nutella. Och ibland måste man ju bara få göra det också. Men det håller ju inte riktigt i längden, särskilt inte om man känner sånt här sötsug dagligen. Därför försöker jag komma på mindre onyttiga saker att äta för att stilla begäret. 

Idag köpte jag till exempel kvarg. Jag hade aldrig smakat det förut men hade hört att det skulle vara gott och att man kan kombinera det med så många olika saker. Därför köpte jag en burk vanlig kvarg och en med hallonsmak. När jag kom hem från skolan så gjorde jag alltså i ordning en skål med kvarg, granola och hallon. Och ska jag vara ärlig så var kvargen ingen höjdare... Smaken och så var det absolut inget fel på men konsistensen kändes lite sådär. Tillslut blev det så att jag i princip bara åt hallon och granola, haha! Känner att det hade varit mycket godare med vanlig naturell yoghurt istället. Så nej, det blir nog ingen kvargare av mig men kul att ha provat i alla fall. :)

Är det någon av er som har något superbra tips på vad man kan äta för lite mer nyttiga godsaker? :)

Withered beauties

2015-02-23 | 14:20:13
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

I mitt fönster hänger dessa torkade rosor som jag fick på min födelsedag. Jag tycker det är så himla fint med torkade blommor, att dom faktiskt håller mycket längre än bara dom där få dagarna som dom står raka i vasen. Ett sätt att få minnena från buketten att stanna kvar lite längre liksom.

Hur som helst så är jag äntligen hemma igen efter en vecka på intensivkurs i Flen. Jag skrev teoriprovet imorse och klarade det med en hel del mariginal. Lättnaden när "godkänd" dök up på skärmen efter provet alltså. Så himla skönt! Äntligen är jag klar med den här sega veckan som endast har bestått av timmar av körning och massvis av pluggande. Ett steg närmare körkort! :)


Förutom provet imorse så har jag även hunnit med en synundersökning och en lunch på stan tillsammans med mamma. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, plugga lite inför kommande skolvecka och sedan vänta in Charlie. Vi ska fira våran 2-årsdag lite i efterskott eftersom båda två befann sig på intensivkursen under våran dag. Inte så roligt att fira där direkt så lite mys såhär i efterskott får det alltså bli. :)

Ha det så bra så hörs vi!

Förresten, vad tycker ni om den nya bloggdesignen? :)

2 år tillsammans

2015-02-21 | 09:16:10
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

Den 21a februari för exakt två år sedan bestämde vi att det skulle vara han och jag. I två år har jag haft turen att få leva tillsammans med min andra halva, min bästa vän och min älskade. Det finns inte nog med ord för att beskriva hur mycket jag älskar den här killen. Två år har gått och jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Tiden har gått så otroligt fort samtidigt som det känns som om jag har varit hans i hela mitt liv. Detta må vara jordens mest klyschiga inlägg, men cheesy är mitt mellanamn så det får ni stå ut med, haha! 

Kort och gott vill jag bara säga att jag är så otroligt lycklig att jag har den här killen i mitt liv. Han den där som jag kan skratta med och gråta med. Han den där som jag har delat så otroligt många minnen med och som jag kommer dela tusentals fler med. Han den där som alltid finns där och som alltid får mig att le oavsett hur jobbigt livet än känns. Han den där är min och det är helt obegripligt. 

Jag älskar dig Charlie. Grattis på våran 2-årsdag. <3
 

Bilder från gårdagen

2015-02-15 | 18:43:00
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

Min alla hjärtans dag igår kunde nog inte ha blivit mycket bättre än vad den blev. Hade alltså den stora turen att få spendera den tillsammans med universums finaste kille och vi hade det mysigt. Vi gick på promenad i det fina februarivädret tillsammans med hunden, såg på några filmer, bytte fina presenter och pussades extra mycket. Middagen åt vi på mitt rum och det var så himla mysigt! Vi var lite sent ute med att boka bord på restaurang så vi tog helt enkelt saken i egna händer, haha! En alldeles perfekt alla hjärtans dag om ni frågar mig!

I morgon inleder vi sportlovet men det kommer inte bli särskilt mycket till lov för min del. Jag ska nämnligen gå en intensivkurs för mitt kommande körkort som kommer ta exakt hela veckan. Vi ska dessutom bo där så det gör mig bara ännu mer nervös, haha.. Som tur är så ska jag och Charlie gå samma kurs så det känns skönt att jag kommer ha honom vid min sida i alla fall. Tyvärr kommer ju såklart bloggen bli lidande av detta under den kommande veckan men jag tror att ni klarar er ändå. :)

Nu måste jag verkligen börja packa så ni för ha det så bra så länge så hörs vi när vi hörs! :)

We're not that different at all

2015-02-15 | 16:36:43
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Dom första självporträtten på riktigt länge. Jag måste ju erkänna att det var en aning ringrostigt i början där framför kameran och stativet men efter ett tag gick det vägen. En av bilderna fick till och bli min nya headerbild! Som ni kan se har jag även gjort om lite överlag här i bloggen och jag är verkligen jättenöjd! Jag tröttnade lite på min förra design och även fast det inte blev några jättestora förändringar så känns det i alla fall nytt och fräscht. :)

Valentine's day

2015-02-14 | 15:50:21
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5 

Glad alla hjärtans dag mina fina!
Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni spenderar den här dagen med någon eller några som ni verkligen älskar. Eran pojk/flickvän, familj, släkt, bästa vänner, husdjuret eller med er själva. Självklart ska man visa sin kärlek till dom man tycker om alla dagar på året men hur mysigt är det inte med en speciell dag då man får uttrycka det lite extra? 

Min alla hjärtans dag spenderar jag tillsammans med Charlie. Vi har bara myst runt här hemma och det är ungefär så våran dag kommer att fortsätta. Ikväll ska vi äta gott och kolla på film, hur gosigt som helst! Solen skiner ute så vi tar nog en liten promenad med hunden alldeles strax. 

Jag hoppas som sagt att ni får en superfin dag fylld med kärlek från alla möjliga håll och kanter för det är ni verkligen värda varenda en av er! Kramas mycket idag så hörs vi!
Puss ♥

Tisdagar i djurparken

2015-02-10 | 19:57:04
Canon EOS 70D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP Di VC USD

Förut har tisdagar alltid varit min segaste dag. Man har hunnit komma in i veckan men det är ändå så sjukt långt kvar till helg. En riktigt onödigt ocj jobbig dag helt enkelt. Men sen vi började skolan efter jullovet så har våra tisdagar förgyllts något enormt då vi varje tisdag är ute i Kolmården hela dagen. Precis som jag berättade för någon vecka sen så läser vi våran etologikurs här och just nu håller vi på att göra beteendestudier på kulanerna som är dom åsneliknande djuren ni ser på några av bilderna ovanför. Idag var det en helt underbar och perfekt dag för att stå och observera djuren då landskapen var täckta med snö solen sken och till och med värmde lite. Lunchrasten spenderades genom att knalla omkring i parken. Åh vad bra man trivs där alltså! Tisdagar har med andra ord fått ett helt nytt värde i mina ögon. :)

Get shit done

2015-02-09 | 21:06:09

Träning har varit en stor del av mitt liv så länge jag kan minnas. Tyvärr så trappades tränandet av sakta men säkert i takt med att jag slutade spela fotboll för snart ett år sen. Sen dess har jag tappat mycket av min form och styrka vilket jag tycker känns väldigt tråkigt. Så därför har jag börjat träna mer och mer nu på sistone samt minskat på alla sötsaker för att så småning om komma tillbaka till den formen jag var i och framför allt för att känna mig piggare och friskare!

Någonting som jag tycker motiverar ännu mer till träning är snygga träningskläder. Egentligen gör det ju inte så stor skillnad, men personligen tycker jag att det känns så mycket roligare att träna om man har ett par riktigt snygga tights eller skor. Bilderna ovanför kommer från Strongers instagram och gud vad mycket inspiration man hittar där! När ekonomin tillåter ska jag utan tvekan klicka hem ett par såna här tights som fina Ellinor har på sig på bilden i mitten av den understa raden. Så ruskigt snygga! Dom med zebramönster är inte nådiga dom heller. Ser gärna några av dessa på mina ben under årets kommand löpturer. :)

En fredag i februari

2015-02-06 | 14:46:21
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5 

Fredag, solen skiner och snön gnistrar - kan nog inte bli mycket härligare än så här? Jag har egentligen inte så mycket att dela med mig av förutom att jag bara vill önska er en jättebra helg! Min är inte planerad för femöre för ovanlighetens skull, haha. Alldeles strax ska jag i alla fall möta upp Charlie på stan för en fika för att sedan spendera dagen och natten med honom. Sen får vi helt enkelt se vart resten av dessa dagar tar vägen. 

Sen tänkte jag även slänga ut en liten fråga till er: vad vill ni läsa mer om här på bloggen?
Jag har en aning bloggtorka för tillfället så jag skulle bli hur glad som helst ifall ni talar om vad ni tycker det behövs mer av här eller ifall det är någonting speciellt ni vill se eller läsa om eller så. :)

Ha en jättefin fredag så hörs vi

World Nutella Day

2015-02-05 | 19:29:04
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Idag är det den 5 februari vilket innebär att det är den internationella Nutelladagen! Som dom flesta av er redan vet så dyrkar jag Nutella på alla sätt och vis. Det finns väldigt få saker här i världen som är godare än Nutella. När jag fyllde år för några veckor sen så fick jag all den Nutella som ni ser på bilden ovanför - 5,75 kg och en bok med massor av Nutellarecept. Mina kära vänner känner mig bra i alla fall haha... ;)

Denna dag firades såklart med Nutellamackor till frukost och till helgen ska jag nog passa på att baka någonting utav det som står i receptboken. Jag har ju i alla fall Nutella så att det räcker till att göra i princip alla recept i hela boken, haha! 

Är ni lika tokiga i Nutella som jag är? :)

Plans for 2015

2015-02-04 | 18:30:41
Den första månaden av 2015 har passerat och vi är redan inne på februari. Jag har sagt det förut men jag måste nog få lov att säga det igen - gud vad fort tiden går! Det här året ska jag i alla fall se till att göra minst lika bra som det förra. Här är några få av dom saker som är planerade för 2015:


Fylla 18 år och styra 18-årsfest
• Ta körkort
• Fira 2 år tillsammans med Charlie
• Festa en hel del
• Förhoppningsvis åka ut och resa
• Gå på U2-konsert
• Antagligen gå på festival i sommar
• Fota ännu mer
• Titta på bra serier
• Äta god mat
• Sommarjobba


• Ha mitt absolut sista sommarlov
• Ha grillkvällar på stranden och på berget
• Tälta
• Åka på roadtrip
• Sola och bada massor i sommar
• Ta mig tid att läsa massor av bra böcker
• Komma igång med träningen igen
• Börja filma mer
• Gå mycket på bio
• Inleda mitt tredje och sista år på gymnasiet
• Shoppa

 
• Ha praktik i Frankrike i 3 veckor
• Åka på utflykter
• Ta jägarexamen
• Fylla  mitt fotoalbum med underbara bilder och minnen 
• Svara på era fina kommentarer oftare
• Gå på en hel del 18-årsfester
• Umgås en himla massa med min fina pojkvän, mina grymma vänner och min underbara familj
• Ha picknick både en och fem gånger
• Ta långa promenader och cykelturer genom allén
• Spendera mycket tid i djurparken
• Vara lycklig och bara leva livet

Detta med mycket mer kommer jag alltså att fylla dom kommande 11 månaderna med och gud vad taggad jag är! Tillsammans med dom absolut finaste människorna man kan tänka sig och en hel del upplevelser av olika slag så kan ju 2015 inte bli annat än lyckat?

Ska ni göra något nytt och spännande i år? :)

En något finare tisdagskväll

2015-02-03 | 23:00:04
Samsung Galaxy S3

Tisdagen till ära har jag spenderat tillsammans med mina fina tjejer. Vi började med en semelfika på stan efter skolan för att sedan dra oss hem till Agnes för att laga mat och fy satan vad gott det var! Satt hur fint som helst kan jag tala om, mmm. God mat och himla trevligt sällskap - svårslagen tisdagskväll det här. :)

Det var väl allt för nu skulle jag gissa på. Har en smärre bloggtorka för tillfället men jag kommer igång snart igen. Nu ska jag däremot krypa ner i sängen bredvid min fina. Godnatt på er så hörs vi! :)