Yesterdays

2016-01-18 | 20:31:00
 
Dessa bilder får summera min födelsedag igår. Dom fina blommorna fick jag från min ännu finare pojke och tårtan på andra bilden var supergod. Vi åt den och annat gott fika tillsammans med fint sällskap. På kvällen passade vi på att äta middag i Norrköping. Vi hamnade på Texas Longhorn och maten var verkligen hur god som helst. Familjen och Charlie släppte sedan av mig på mitt nuvarande boende eftersom jag som sagt bor här i Norrköping under mina praktikveckor. I vilket fall som helst så blev min 19-årsdag en riktigt mysig dag tillsammans med människor jag tycker om. Inte helt fel det inte! :) 
 
Jag har tagit med mig kameran hit till Norrköping så jag hoppas att jag kommer kunna fota lite under min praktik nu under veckan. Jag har dock ingen dator med mig och bloggar därför från mobilen just nu, men om jag får till några bilder ska jag nog kunna visa några för er i alla fall. :) Jag vet inte om bilderna blir lite mindre på bloggen nu när jag bloggar från mobilen, men det får jag rätta till i efterhand i så fall. 
 
Jag ska alldeles strax stämma träffa med kudden då jag verkligen behöver all möjlig sömn nu under praktiken, haha. Ha det fint så hoppas jag att vi hörs snart! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback