Monday feelings

2015-09-07 | 20:04:55

Idag var det första gången på riktigt länge som jag verkligen kände av den där måndagsångesten. Det var verkligen hur segt som helst att kliva upp imorse och helst av allt hade jag velat ligga kvar under det varma täcket bredvid min fina. Dagen gick sedan långsammare än vad som är mänskligt och när skoldagen väl tog slut kändes det som om vi hade varit där i 6 veckor snarare än 6 timmar. Lyckades i alla fall ta mig hem levande om än något ashungrig och efter ett snabbt besök hos Charlie så intog jag soffan för att kolla på sista avsnittet av säsong 3 av Walking Dead. Är helt hooked på den där serien alltså. Nu återstår det bara att se klart säsong 4 och 5 innan säsong 6 kommer ut i oktober. Heja heja.

Förövrigt så har det varit en del frånvaro här på bloggen, men jag hoppas att ni förstår varför med tanke på det senaste inlägget. Det är fortfarande lika svårt att förstå och huset känns så himla tomt utan en hund som tassar omkring överallt. Jag ska försöka komma tillbaka till dom rätta bloggrutinerna men det får helt enkelt ta den tid det tar och det tror och hoppas jag att ni förstår.. <3

Nu ska jag inta sängen, kicka igång säsong 4 och invänta Charlie som sover här inatt. Ha en fin måndagskväll så hörs vi när vi hörs!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback