Höstpromenad

2015-10-19 | 10:35:59

Igår, precis som många andra dagar den här hösten, så var det verkligen jättefint väder. Jag och Charlie gick därför på en liten höstpromenad och åh vad fint det är ute nu! Blir så himla glad av alla färger, solen och den friska luften. Vi har verkligen haft tur den här hösten då det nästan bara har varit fint väder och det knappt har regnat någonting, så jag hoppas verkligen att det fortsätter såhär. :)

Idag är jag hemma från skolan på grund av en dundrande huvudvärk. Jag vet inte ifall jag har berättat det för er tidigare men jag har gått runt med konstant huvudvärk i över 2 år. Jag har tagit alla möjliga olika prover, röntgat nacken, bytt p-piller, haft bettskena, fått massage, varit hos både osteopaten och kiropraktorn och provat alla möjliga värktabletter men ingenting hjälper och ingen vet vad det är. Huvudvärken har jag sorgligt nog vant mig med mer eller mindre vid det här laget men gud vad irriterande det är att inte veta vad som är fel! Vissa dagar är dock värre än andra och en av dom dagarna är idag. Jag var hos någon bettspecialist förra veckan då dom misstänker att det kan ha någonting med käken att göra, så därför ska jag till sjukhuset ungefär en gång i månaden för att träna käken. Känner mig dock ganska skeptisk till det också, men det finns inte så många alternativ kvar nu så jag hoppas att det här ska funka. Dock så ska det inte vara något allvarligt eller så då symptomerna inte tyder på det, så det är ju bra i alla fall. Men åh vad skönt det skulle vara att få veta vad det är och bli av med den här huvudvärken. Har liksom glömt bort hur det känns att inte ha ont i huvudet... 

Så idag är jag hemma från skolan som sagt på grund av det. Jag tänker bara ta det lugnt, vila upp mig och kolla på lite serier och så. Borde plugga lite också så det ska jag klämma in också.

Hoppas att ni får en fin måndag så hörs vi! :)
Dixi Wonderland

Älskar höstpromenader :D
Ska ut ikväll med min sambo :)

2015-10-19 @ 10:48:30
URL: http://dixiwonderland.com/
Isabelle

Fina bilder!

2015-10-19 @ 10:55:46
URL: http://nouw.com/bellss
Rebecca

va fint!!!!

2015-10-19 @ 13:50:13
URL: http://fettmedfoto.blogg.se
Iselin Renée

Kjempe fine bilder :)

2015-10-19 @ 13:52:11
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
a n n i k a

Så fina bilder!

2015-10-19 @ 17:50:46
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback