Last night through Snapchat

2015-05-23 | 20:09:54
esmeeden @ Snapchat

En drös med snapchatbilder från gårdagens bravader. Kvällen började hemma hos mig där ett skönt gäng på 15 pers befann sig för äta pizza, dricka gott och ladda upp för resten av kvällen. Vi begav oss sedan mot Strångsjö där kvällens festligheter väntade och satan vad kul vi hade! Det var verkligen längesen jag hade så här kul på en fest. Med bra lokal, grym musik och underbara människor så var det inga problem att få till en riktigt lyckad kväll. Ser verkligen fram emot fler sådana här kvällar nu i sommar!

Jag och Charlie kom hem ganska sent igår så imorse tog vi en lång sovmorgon. Resten av dagen har i princip gått åt till att äta pizzarester och att mysa ute i solen. Inte mig emot direkt!

Sist men inte minst vill jag bara be om ursäkt för att bloggen har fått stå tom ett tag nu. Det är väldigt mycket i skolan dom här sista veckorna innan sommarlovet. Om man lägger till det där som kallas livet också så resulterar det i att bloggen kommer i typ tredjehand. Men jag ska försöka kika in så ofta jag kan! :)

Ha en fortsatt fin lördagskväll så hörs vi! :)
Linda

Men åhh så kul ni ser ut att ha! Blir ju nästan lite avundsjuk, vill ju också ha sådär kul! :)

2015-05-23 @ 20:36:08
URL: http://lindutt.blogg.se
Tovvsan

äälskar din header!

2015-05-24 @ 09:47:19
URL: http://www.nouw.com/tovvsans

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback