Get shit done

2015-02-09 | 21:06:09

Träning har varit en stor del av mitt liv så länge jag kan minnas. Tyvärr så trappades tränandet av sakta men säkert i takt med att jag slutade spela fotboll för snart ett år sen. Sen dess har jag tappat mycket av min form och styrka vilket jag tycker känns väldigt tråkigt. Så därför har jag börjat träna mer och mer nu på sistone samt minskat på alla sötsaker för att så småning om komma tillbaka till den formen jag var i och framför allt för att känna mig piggare och friskare!

Någonting som jag tycker motiverar ännu mer till träning är snygga träningskläder. Egentligen gör det ju inte så stor skillnad, men personligen tycker jag att det känns så mycket roligare att träna om man har ett par riktigt snygga tights eller skor. Bilderna ovanför kommer från Strongers instagram och gud vad mycket inspiration man hittar där! När ekonomin tillåter ska jag utan tvekan klicka hem ett par såna här tights som fina Ellinor har på sig på bilden i mitten av den understa raden. Så ruskigt snygga! Dom med zebramönster är inte nådiga dom heller. Ser gärna några av dessa på mina ben under årets kommand löpturer. :)
Elise

lägg gärna upp hur du tränar äter och tänker om det, vore kul med lite (massa!) inspiration! :)

2015-02-09 @ 22:13:58
julia

Låter ju som en jättebra plan! Har själv tänkt att man ska komma igång med träningen igen.. skulle vara kul om du kunde blogga lite om din träning o så för att liksom sprida lite motivation haha! :)

2015-02-09 @ 23:45:17
URL: http://juliafrank.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback