Christmas tree

2015-12-14 | 09:35:32

Igår klädde vi vår julgran och titta vad fint det blev! Mamma och pappa hittade en riktigt stor och fin gran i år som passar in perfekt i vårt vardagsrum. I år körde vi på ett rött och silvrigt tema. Åh, det är så himla mysigt att klä julgranen! Det gör dessutom så mycket för hemmet, en julgran höjer verkligen mysfaktorn något enormt. Hela nedervåningen doftar gran och det var så himla mysigt att knata ner för trappan imorse för att komma in i vardagsrummet där julgransbelysningen var den enda ljuskällan i rummet. Åh jag blir så barnslig när det kommer till sånt här och när det gäller julen överhuvudtaget. Jag har sagt det förut men jag säger det igen - det här är verkligen bästa tiden på året! 

Har ni klätt någon julgran än? :)

Idag är jag tyvärr sjuk och därför hemma från skolan. Jag gick upp tidigt ändå för att plugga inför morgondagens svenskprov. Nu är det bara en vecka kvar i skolan innan vi får jullov och det ska bli sååå skönt! Dock har vi som sagt prov imorn och även på torsdag. När man var liten så bestod alltid sista veckan innan jullovet av massor av julpyssel, julbak och filmtittande. Annat är det nu, minst sagt, haha... Men som sagt, bara en vecka kvar så det är bara att hålla i. 

Förutom att plugga idag så tänkte jag nog redigera dom sista bilderna från New York och kanske till och med slå in lite julklappar. Det är dessutom jättefint väder och minusgrader idag! Tänk vad glad man kan bli av lite sol och frost. <3

Hoppas ni får en fin måndag så hörs vi! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback