When you take that jump

2015-08-14 | 14:57:29

Förra helgen var vi några stycken hemma hos Gustaf för att bada och grilla på hans brygga. Jag hade med mig min GoPro så jag filmade en hel del vilket ni kommer få se i min sommarfilm som jag håller på att klippa ihop. Det blev inte så jättemånga bilder från kvällen men här ovanför är i alla fall tre från vårat kvällsbad. Jag har sagt det förut men jag säger det igen - det är så himla synd att det inte har blivit fler sådana här kvällar i sommar. Satans skitväder. Det är så det gäller att ta vara på dom här få stunderna som blir åtminstone. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan invänta några av tjejerna. Vi ska sedan till Lovisa och fira att hon fyller 18 år idag! Det ska bli hur roligt som helst och jag är aspeppad!

Hoppas ni får en fortsatt frin fredag så hörs vi! :)
Louise

Otroligt fina bilder, din blogg är ju hur fin som helst! Jag är ny på Forme.se så kika gärna in på min blogg om du har tid över. :) Kram! Tänkte även kolla om du ville göra ett länkbyte med mig, om du är intresserad kan du mejla mig. Mejlen står på min blogg :) Om du undrar hur många läsare jag har så kan du fråga i mejlen.

2015-08-14 @ 15:01:10
URL: http://louisemjonsson.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback