Fuck cancer

2014-10-11 | 15:38:07
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Cancer är en jävla skitsjukdom. Fy fan vad jag hatar den. Tänk hur sjukt många liv som den där äckliga sjukdomen har påverkat. Jag tror inte att det finns någon där ute som inte har eller har haft cancer i sin närhet och hur jävla sjukt är inte det? Det mest frustrerande måste nog ändå vara att man inte kan hjälpa till så mycket som man skulle vilja. Att man står i princip bara och kollar på liksom. 

Men någonting som man kan bidra med är att stödja cancerforskingen, så att vi kan bli av med den här skiten en gång för alla. Alla tjejer i mitt gäng har därför köpt varsitt armband från Ung Cancer med texten "FUCK CANCER". All vinst går oavkortat till Ung Cancers verksamhet så jag tycker absolut att även ni ska klicka er in på deras hemsida och beställa ett armband för att vara med och bidra. Dom kostar 100:- och är hur fina som helst.

Det är svårt att lyckas bekämpa cancern helt på egen hand, men tillsammans kan vi faktiskt klara det. Som en mycket fin vän sa: "Tillsammans kan vi bekämpa cancer. Nej. Tillsammans SKA vi bekämpa cancer." Och så är det bara, punkt slut.
Tovvsan

Åhh jag håller så med dig.. Cancer kan dra åt helvete! Kramis!

2014-10-11 @ 18:15:45
URL: http://tovvsan.blogspot.se/
Matilda - tonårsliv i rullstol

Har i stort sett alltid på mig mitt "Fuck cancer" armband!

2014-10-11 @ 20:06:29
URL: http://skogsrusset.se
Klara

Underbart att du vill stödja "FUCK CANCER", men jag vill bara berätta för dig att pengarna ni har skänkt inte går till cancerforskning, utan till att människor som drabbats av sjukdomen ska få lite olika privilegier; typ resor och middagar etc. Jag själv kände mig ganska lurad när jag fick höra detta, så kände att jag vill sprida det lite haha

2014-10-19 @ 13:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback