Vad som har hänt sedan sist

2014-11-08 | 16:36:52
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Hej på er! Gud vad längesedan det var, var tog tiden vägen liksom?

Jag har i alla fall varit hemma i Sverige i ungefär en vecka nu. Bilden ovanför är fotad på vägen hem från Indonesien. Det var en väldigt lång hemresa på totalt 24 timmar, men med utsikter som på bilder ovanför, några filmer och en hel del sömn så gick det ganska fort ändå tillslut. 

Sen vi kom hem från Indonesien har jag spenderat den mesta av tiden tillsammans med Charlie. Även fast vi bara var borta i 2 veckor så gjorde det tillslut ont i mig för att jag saknade honom så mycket. Så nu har vi passat på att vara med varandra så mycket som möjligt.

Förra lördagen var vi t.ex på haloweenfest tillsammans med en hel hög av sköna människor. Jag och Charlie hade klätt ut oss till en läskig version av Danny och Sandy i Grease (bild finns här för er som skulle vilja se).

Sen vi kom hem har jag även hunnit påbörja min tre veckors långa praktik på safariparken i Kolmården. Första veckan är nu avklarad och gud vad mycket jag har fått göra och vara med om! Hur lärorikt och spännande som helst! Det jobbigaste är att jag måste bo ensam i en lägenhet i Nyköping för att kunna ta mig till min praktikplats. Jag som hatar att sova själv... Men underbar som min pojkvän är så har han tagit sig enormt mycket tid för att ta sig till mig i Nyköping så att jag slipper vara själv om nätterna. Världsbäst är vad han är. 

Nu under helgen är jag dock hemma vilket är väldigt skönt. Jag ska passa på att vila upp mig så mycket det går och spendera massor med tid tillsammans med familjen och Charlie innan jag åker tillbaka till Nyköping imorn för att ladda upp för en ny praktikvecka. Där någonstans i mellan ska jag försöka klämma in lite plugg också...

Så ja, det är ungefär det här som har hänt sedan vi kom hem från Indonesien. Jag ska försöka påbörja bild- och filmredigeringen därifrån så fort som möjligt, för gud vad mycket jag har att visa er därifrån!

Ni får ha det superbra så hörs vi snart! :)
Matilda

Kul att du är hemma igen, längtar efter att få se fler bilder från indonesien! :)

2014-11-08 @ 20:55:29
URL: http://tildasofias.blogg.se
Tovvsan

Åh vilken fin bild!

2014-11-08 @ 22:46:35
URL: http://tovvsan.blogspot.se/
Matilda

Underbaar bild!

2014-11-09 @ 11:14:34
URL: http://skogsrusset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback