June 22

2014-06-22 | 10:56:18
3 på mig från midsommar.

God morgon finisar!
Det är helt sjukt att juni snart redan är över. Med risk att låta som Agda 85, men det är verkligen galet hur snabbt tiden går! Och ändå har sommarlovet bara börjat. Dock så känns det inte riktigt som sommarlov än eftersom att jag sommarjobbar dom tre första veckorna. Jag vet inte om jag har berättat det, men jag och en hel hög av mina kompisar jobbar på Summer Camp i år. Det är ett idrottsläger för barn mellan 8-12 år. Dom här två första veckorna går vi en ledarutbildning för att sedan jobba på lägret den tredje. I morgon påbörjar vi andra veckan, så det är inte långt kvar innan även vi får sommarlov på riktigt!

Har ni något sommarjobb i år? :)

Dagens planer är i alla fall att antagligen träffa Charlie en stund innan jag senare på eftermiddagen möter upp tjejerna vid bion. Där ska vi hämta ut biobiljetter för att sedan gå och äta lite innan kvällens film. Gud vad taggad jag är, jag har längtat efter den här filmen så himla länge! Vilken film vi ska se får ni reda på senare, haha... :)

Hoppas att ni får en fin söndag så hörs vi när vi hörs! :)
Matilda

Skönt med ordentligt sommarlov :) själv jobbar jag på hundhotell hela sommaren. Trivs jättebra och man får ju pengar så det är helt okej att inte ha sommarlov mer än två veckor :)

2014-06-22 @ 21:49:14
URL: http://tildasofias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback