Heart touching lyrics

2013-04-19 | 16:11:40

Idag är det fredag och jag är på asbra humör! 
Jag kom hem från skolan för ungefär en timme sen och sen dess har jag suttit här och lyssnat på musik och försökt tagit tag i mitt stökiga rum. Just det sistnämnda har jag ju inte kommit så långt med än om man säger så... Men städas måste det i alla fall göras för i helgen kommer Täbyborna hit på besök. Jag måste dessutom skriva ett hemprov och beställa en klänning (ja, ni hörde rätt... Jag. Klänning. Shit pommes och hans moder liksom!) till avslutnigsmiddagen innan dagen är slut. Tänkte kolla med pojkvännen ifall han har tid att komma över en sväng ikväll, annars hittar jag på någonting annat. :) I morgon har vi dessutom våran första seriematch, full rulle!

Nej men jag ska väl sätta på mig hörlurarna, skruva upp volymen och sätta igång med städningen. Jag är så himla inne i musik nu alltså - det går inte en dag utan mina hörlurar! Ovanför har ni några fina texter från några av dom absolut bästa och finaste låtarna just nu. Det är så himla fint när man hittar dom där låtarna där texten bara sitter så himla klockrent och allt bara är perfekt! Åh.

Nej men skärpning nu, fram med damsugarn bara!
Thea

Gillar verkligen bilderna :)

2013-04-19 @ 19:58:31
URL: http://theasspace.blogg.se/
vanessaljungdahl.blogg.se

älskar Stay med Rihanna och mikky ekko, om du också har fastnat för mikkys underbara röst, så har jag två låtar som är super bra !

spotify:track:3reNaglKPhN6rWGPNU74cw
spotify:track:2zXKqJFHefEgjlg3rYW7Rx

Kan inte sluta lyssna på dem :3

2013-04-19 @ 21:03:36
URL: http://vanessaljungdahl.blogg.se/
Olivia

Pompeii <3

2013-04-20 @ 10:50:23
URL: http://sammels.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback