Lägesrapport

2014-08-09 | 08:46:00
Samsung Galaxy S3

God morgon finingar!
Detta blir bara ett snabbt litet inlägg för alldeles strax ska vi sätta oss i bilen och rulla ner mot Norrköping. Där möter vi upp familjen Sjöberg för att sedan gå på Harry Potter - The Exhibition tillsammans. Gud vad jag har längtat! Harry Potter-nörd som jag är känner jag att detta inte kan bli annat än lyckat!

Efter våran vistelse i Norrköping åker jag hem för att byta om och sedan vidare ut till Östra Vingåkers kyrka där jag sla fota ett bröllop. Jag har aödrig fotat bröllop förut så jag är lite nervös, men det kommer verkligen bli hur kul som helst! När bröllopet är över åker jag hem igen för att spendera resten av kvällen tillsammans med Sjöbergarna. 

I morgon så sätter vi (= jag, Charlie och massa kompisar) oss på tåget till Stockholm för en heldag med shopping osv. Kommer bli kanon tror jag!

Bilderna ovanför är förresten från igår innan vi drog vidare på fest. Det blev en riktigt rolig kväll tillslut. Gud vilken fullspäckad och rolig helg detta är! 

Vad har ni för planer i helgen!
Becka

Hej!
En fråga:
Vad heter dom som ska gifta sig? För några släktingar till mog ska gifta sig idag i Vingåker :-) Du kanske ska fota dom. Bruden heter i sånna fall Karin :-)
Ha det kul på Harry Potter, de är jätte bra!
Kram

2014-08-09 @ 09:10:54
URL: http://beckaalne.webblogg.se
AktivaDagar

Åh, vad kul! Vi var där nyligen, på Harry Potter alltså, dotterns bästa dag "ever"... Dessutom upptäckte vi en massa annat skoj i Norrköping så impuls-resan blev ännu bättre än väntat...

2014-08-09 @ 11:29:26
URL: http://aktivadagar.com
Alma Bengtsson

Hade också velat gå på HP - The Exhibition, men har så långt till Norrköping :( Har ju varit på Warner Bros. Studio Tour i London, så är inte jätteledsen ;) Har du varit där? :)

2014-08-09 @ 14:36:19
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback