Bråvalla

2014-06-30 | 23:04:45
Samsung Galaxy S3

Gud vilken bra helg!
I fredags efter jobbet åkte jag och Jonatan ner till Norrköping och årets Bråvalla festival. Där mötte vi upp Gustaf, Carl och Max för att sedan festivala gärnet. Gud så många bra artister vi har hunnit se under så kort tid! På två dagar har vi bl.a sett Style of Eye, Alesso, Veronica Maggio + Håkan Hellström (mäktigaste känslan när han kliver ut på scenen mitt under "Hela huset" helt oförberett), Blasterjaxx, Kings of Leon, Passenger, Otto Knows, Adrian Lux, AN21, Bastille, Kanye West, Axwell och Ingrosso. Ja ni hör ju själva. Trots kylan och pissregnet som vädret till största del bidrog med under festivalen så var det ett par riktigt bra dagar med toppensällskap. Bråvalla avslutades på absolut bästa sett av Axwell och Ingrosso. Känslan av att stå där bara några få meter ifrån scenen mitt i publikhavet och bara ösa till sjukaste droppen går knappt att beskriva. Måste bara få fangirla lite också med att berätta att Axwell både gillade min bild på Instagram och svarade på mitt tweet igår. Hur stört är inte det liksom?!

Även fast jag fortfarande har ont i varenda centimeter av kroppen, tungt huvud och torr hals så var det helt klart värt det! Jag filmade en hel del så jag får se ifall jag kanske klipper ihop en Bråvallafilm av det hela sen. Tyvärr så fick man inte ha med sig systemkameror, men jag bjuder i alla fall på ett par mobilbilder från helgen. :)

Var någon av er också på Bråvalla? :)  

The fault in our stars

2014-06-23 | 18:48:37

Kommer ni ihåg att jag bloggade om den här boken?
Igår såg jag nämnligen filmatiseringen av just den boken - The fault in our stars av John Green. Gud vad jag har längtat efter den här filmen alltså! Boken är by far en av dom bästa jag någonsin har läst och någonsin kommer läsa. John Green är en sådan fantastisk författare så det är helt sinnessjukt alltså.

På grund av den oerhört bra boken så var mina förväntningar på filmen skyhöga. Men jag kan helt klart säga att filmen levde upp till varenda en av dom! Gud vad bra den var! Alltså åh. Det är väldigt sällan jag gråter till filmer, men när vi satt där igår på premiären så sprutade tårarna kan jag tala om. Alltså detta är en sådan fin och perfekt historia som verkligen sätter spår i en. Det går inte ens att beskriva med ord hur sjukt bra både boken och filmen är. Jag har nog aldrig blivit så berörd av en historia förut. 

Har ni också läst boken och hunnit se filmen? Vad tyckte ni?
Och ni som varken har läst den eller sett den så gör det! Alltså verkligen, ni missar någonting som är så himla fint annars.

June 22

2014-06-22 | 10:56:18
3 på mig från midsommar.

God morgon finisar!
Det är helt sjukt att juni snart redan är över. Med risk att låta som Agda 85, men det är verkligen galet hur snabbt tiden går! Och ändå har sommarlovet bara börjat. Dock så känns det inte riktigt som sommarlov än eftersom att jag sommarjobbar dom tre första veckorna. Jag vet inte om jag har berättat det, men jag och en hel hög av mina kompisar jobbar på Summer Camp i år. Det är ett idrottsläger för barn mellan 8-12 år. Dom här två första veckorna går vi en ledarutbildning för att sedan jobba på lägret den tredje. I morgon påbörjar vi andra veckan, så det är inte långt kvar innan även vi får sommarlov på riktigt!

Har ni något sommarjobb i år? :)

Dagens planer är i alla fall att antagligen träffa Charlie en stund innan jag senare på eftermiddagen möter upp tjejerna vid bion. Där ska vi hämta ut biobiljetter för att sedan gå och äta lite innan kvällens film. Gud vad taggad jag är, jag har längtat efter den här filmen så himla länge! Vilken film vi ska se får ni reda på senare, haha... :)

Hoppas att ni får en fin söndag så hörs vi när vi hörs! :)

Om en midsommarafton

2014-06-21 | 18:52:06
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Min midsommarafton kunde nog inte ha blivit mycket bättre än vad den blev.
På eftermiddagen rullade vi ut till Gustaf och hans stora, fina hus precis vid sjön. Där spenderade jag sedan resten av dagen, kvällen och natten tillsammans med ett 20-tal andra underbara människor. Vi åt god mat, körde lite 5-kamp, lyssnade på musik och dansade, gick på promenader i solnedgången, plockade blommor, skrattade i mängder och snackade om allt mellan himmel och jord. Skulle utan tvekan kunna klassa detta som en av sommarens bästa kvällar. Jag vet att jag har sagt detta förut, men gud vad bra dessa människor är alltså!

Imorse vaknade jag upp bredvid Charlie efter att ha tagit en rejäl sovmorgon eftersom vi kom hem så himla sent igår. Ända sen han åkte hem så har jag myst runt här hemma i hans stora och mysiga tröja. Den där pojken gör mig så himla glad alltså. Världens bästa! 

Och det bästa av allt är att sommaren bara har börjat och att vi har massvis med fler såna här kvällar att se fram emot!

Jordgubbsfrukost

2014-06-20 | 10:46:42
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

God morgon och glad midsommar!
Jag började min dag med en frukost på altanen bestående av jordgubbar och mjölk. Somrigare frukost än så är nästan svår att få till. Det var faktiskt en aning kyligt att sitta där på altanen men det är åtminstone soligt ute så jag håller verkligen tummarna för att värmen hittar hit också. Lite typical midsommarväder med allt från stekhet sol till regn till hagel skulle inte göra speciellt mycket det heller. Vad är en svensk sommar utan lite bipolärt väder liksom?

Min midsommar kommer först att spenderas tillsammans med familjen och lite traditionell sillunch och allt som hör till. Lite senare idag åker jag och pojken min ut till Gustaf för att fira tillsammans med några andra fina människor. Känner på mig att detta kommer bli en riktigt bra midsommar!

Hur kommer eran midsommar se ut? :)

Throwback » Brasilien - Mexico 2012

2014-06-17 | 22:17:51
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP VC USD

För snart exakt två år sedan så satt vi på Wembley för andra gången den veckan och såg OS-finalen i fotboll mellan Brasilien och Mexico. Den matchen och hela OS är någonting av det mäktigaste jag har varit med om hittills i mitt liv. Gud vilken underbar stämning det var - hela London kokade! Att sport kan samla så sjukt många människor som brinner för samma sak är helt otroligt.

Ikväll, nästan två år senare så möts dom igen, fast i en gruppsspelsmatch i ett VM på Brasiliens hemmaplan. Det känns helt sjukt att jag har sett nästan alla fotbollslegender som i detta nu visas på tv på riktigt. Önskar så sjukt mycket att jag var där på plats för att se dessa lag igen och inte minst ta del av hela VM. Men det duger helt klart att hänga med från tv-soffan också!

OS-finalen 2012 vann Mexico och nu har andra halvlek precis dragit igång av kvällens möte. Får se hur det slutar ikväll, om det blir en repris från OS eller om Brasilien tar hem det här.

Följer ni också fotbolls-VM? :)

Om 124 dagar

2014-06-14 | 17:48:11
Klicka på bilderna för att komma till bildkällan.

Ja, om exakt 124 dagar så sitter jag på ett plan på väg till Indonesien!
Den 16 oktober åker vi och jag är så galet taggad! Jag är helt säker på att detta kommer bli en helt otrolig resa! Vi ska bo hos en familj som vi känner där och under de två veckorna som vi är där kommer vi bl.a att besöka olika naturreservat, snorkla, förhoppningsvis hälsa på på ett barnhem, ta del av storstadspulsen med mycket mera. Det ska bli kul att få uppleva det tropiska klimatet och dom vita stränderna men även knalla omkring bland alla höga byggnader i Jakarta. Att liksom få ta del av lite av varje. Åh vad jag är taggad! Självklart kommer ni också att få ta del av detta när det väl är dags. :)

Är det någon av er som har varit i Indonesien och har några tips på saker som man absolut inte får missa medans man är där? :)

För ni har tagit studenten

2014-06-14 | 14:55:42
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Igår tog dom absolut bästa treorna studenten! 
Åh så fina och glada alla var! Det var så himla kul att se alla så himla lyckliga för oj vad det smittade av sig! Det kommer verkligen kännas tomt utan dom nästa termin och jag kommer verkligen sakna många av dom. Men nu har dom äntligen klarat av 3 tuffa år på gymnasiet och jag hoppas att alla fick världens bästa dag igår!

Men det är ju inte bara treorna som har tagit studenten utan även vi har nu fått sommarlov! Så obeskrivligt skönt så jag vet inte vart jag ska ta vägen! 10 veckor där man bara kan leva! För det är ju faktiskt så att det är sommarloven man lever för på något sätt, i alla fall jag. 

Ikväll ska sommarlovet firas in ordentligt med fest och allt som hör till. Siktar på att det kommer bli en riktigt bra kväll och natt!

Har ni också fått sommarlov? :)

Två steg från paradise

2014-06-12 | 20:13:30
Bilder från förra årets avslutningsmiddag och skolavslutning.

Nu är det nära hörni!
Idag var det min allra sista dag av praktiken på djurkliniken. Dessa tre praktikveckor har gått ruskigt fort. Hela första året på gymnasiet har gått rusktigt fort! Och i morgon får jag sommarlov. Alltså jag kan inte ens förklara med ord hur himla underbart det ska bli! Att bara få leva liksom. Åhåhåh! 

I morgonbitti tar jag tåget till Norrköping för att gå på våran skolavslutning och se våra fina treor ta studenten. Åh vad jag är glad för deras skull! Dom har tagit så bra hand om oss det här första året vilket har gjort att vi har kommit riktigt nära många av dom. Kommer bli så himla roligt att se dom springa rakt ut i friheten i morgon!

När jag kommer hem från Norrköping så svänger jag förbi hos Charlie en stund för avslutningsmys och jordgubbstårta. Därefter vankas det festligheter på kvällen då jag och en hel drös andra tjejer ska spendera våran första sommarlovskväll hemma hos Alice. Himla bra kick off på ett sjukt efterlängtat sommarlov!

Någonting som gör den här dagen ännu bättre är att fotbolls-VM börjar! Gud vad jag har längtat! Premiärmatchen sänds 22:00 så tills dess kommer jag bunkra upp mig med massor av gott framför tvn.

Hoppas att ni får en fin kommande helg så hörs vi när vi hörs! :)

Purple rain

2014-06-07 | 14:00:21
Canon EOS 600D | Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1

Precis som förutspått så har det regnat en hel del under förmiddagen. Solen tittar fram lite då och då och för en liten stund sedan så passade jag på att fota lite när det var uppehåll. Förut fotade jag väldigt mycket makro men det blir allt mer sällan nu för tiden. Här har ni i alla fal fyra bilder efter ett av dom många regnskurarna idag. :)

Gårdagen

2014-06-07 | 10:50:01
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Igår var det Sveriges nationaldag så vi (= jag, pojkvännen och några kompisar) passade på att ha en liten picknick i Stadsparken. Det var fint väder, olika uppträdanden och massor av folk. Det var riktigt mysigt att sitta där under trädet och äta allt gott vi hade med oss samtidigt som vi pratade och skrattade åt allt och ingenting. Riktigt fina personer det där alltså, är så glad att jag har dom! Ser bara mer och mer fram emot sommarlovet där förhoppningsvis var och varannan dag kommer se ut såhär. 

Idag är det i alla fall lördag och mitten av långhelgen. Det ska tydligen åska och regna idag vilket är perfekt väder för tv-spel eller film- och serietittande. Eftersom att jag inte har någonting annat speciellt planerat för dagen än så länge så är det i alla fall så jag kommer inleda min lördag. 

Ha en fin dag så hörs vi! :)

Födelsedagshunden

2014-06-06 | 22:42:17
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Idag blir denna tokstolle hela 11 år. 
Det är så himla sjukt när man tänker på att han har funnits i mitt liv sen jag var en liten knodd på 6 bast. Det är knappt så att jag kommer ihåg hur det var innan denna tokhund kom in i bilden. Han är redan 11 år gammal och jag vill verkligen inte föreställa mig hur det kommer att kännas när han försvinner. Han förgyller verkligen ens dagar, oavsett hur man mår. Världens finaste, klokaste och stördaste Benson. <3