På våran gatan i Brooklyn

2015-11-05 | 17:23:47

Förra veckan var vi som sagt i New York och här bodde vi ↑ - på Hancock Street i Bedford-Stuyvesant, Brooklyn. Det var så himla mysigt där, särskilt i det området vi bodde i. Husen var alldeles underbara med stora fönster och stora yttertrappor. Är så himla glad att vi åkte dit under hösten för titta bara vad fint det var med alla fina höstträd utmed gatorna! Halloween närmade sig ju även när vi var där och eftersom Halloween firas mycket mer i USA än i Sverige så var det så himla roligt att se hur folk hade ställt ut massor av pumpor på trapporna och dekorerat resten av huset med spindelnät, spöken och annat läskigt. Önskar att Halloween var lika stort här, så himla mysigt verkligen! 

Vi hyrde alltså en liten lägenhet som vi hittade genom Airbnb. Om ni inte redan har använt er av den hemsidan så rekomenderar jag den starkt! Där kan man hitta rum, lägenheter och hus att hyra när man ska åka ut och resa och man kan hitta riktigt schyssta ställen till väldigt bra priser. Det är alltså folk som hyr ut boenden i olika länder och det är väldigt enkelt att använda sig av. Vi bodde alltså i ett sånt litet hus som ni ser på bilderna ovanför och det var så himla fint, precis som i en film! Vi hade ett eget kök så vi köpte ofta med oss frukost som vi åt i lägenheten innan vi begav oss ut. Förutom att boendet låg lite långt bort från det vi var ute efter, och att vi därmed fick spendera en hel del tid på tunnelbanan, så var vi verkligen jättenöjda med våran lägenhet! Stort tips som sagt! :)

352 Malcolm X Boulevard låg Daddy Green's Pizza och där åt jag den absolut GODASTE pizzan jag någonsin ätit. Alltså gud, det bara vattnas i munnen när jag tänker på den, haha! Pizzan hette Super Mario och istället för tomatsås så var det någon slags vit sås och på det var det massor av ost, champinjoner, spenat och galet mycket vitlök. Botten var superfrasig och innehöll sesamfrön vilket var hur gott som helst! Om ni råkar ha vägarna förbi så måste ni prova den! I USA är det vanligast att man bara köper en slice när man köper pizza, men vi delade på en stor vilket räckte gott och väl. Det blev till och med några bitar över som vi åt till frukost dagen efter, himlen!

Jag har sååå många fler bilder att visa er från New York och jag längtar tills ni får se resten. Men det får bli vid ett annat tillfälle för nu väntar plugghögen på mig. Ha det fint så länge så hörs vi snart! :)
ISA

fy tusan vilken stad!! måste till NY!

2015-11-05 @ 22:47:10
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback