La Basilique Notre Dame de Boulogne

2015-05-03 | 10:15:08
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

Efter lite storhandlande och shopping så promenerade vi upp till gamla stan igår. Den är mer eller mindre omringad av en stor mur som man knalla runt på och åh vad fint det var där uppe! Utsikten över hela staden var helt underbar och jag kan tänka mig att det är ännu finare på sommaren när alla träd är gröna också. Vi gick sedan till Basilica of Notre-Dame som är en jättestor och ganska välkänd kyrka. Vi kan till och med se den från vårat fönster här i våran lägenhet. Den är verkligen hur fin och mäktig som helst! Tyvärr så var det inte så stora delar av den som man kunde gå in i men den vackra utsidan vägde upp för det.

Vi strosade sedan runt lite i gamla stan som är hur mysig som helst. Vi hoppade även på Le Petit Train som är ett litet tåg som åker runt här i stan. Senare på kvällen åt vi en jättegod middag på en mysig liten pub. En bra spenderad lördag med andra ord!

Idag är det söndag och en regning sådan. Vi har inga speciella planer för dagen än så länge. Vi ska precis äta lite frukost så får vi se vart dagen leder till slut. :)
Robex Lundgren

finna bilder

2015-05-03 @ 10:28:17
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Matilda

Åh så fint! Hur härligt att få vara på praktik i Frankrike!

2015-05-03 @ 13:21:48
URL: http://tildasofias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback