Dan före dan

2015-12-23 | 21:19:12

Dessa bilder illustrerar min 23e december. Dan före dan har till största del gått åt till en himla massa mys och även de sista förberedelserna inför morgondagen. Tycker det är så himla skönt och väldigt viktigt att vara ute i god tid med allt för att slippa den där julstressen som alla pratar om. För mig handlar julen om att ta det lugnt, umgås med nära och kära och bara mysa runt, inte stressa och vara ute i sista sekund med allt. Hela grejen med julen förstörs liksom då, enligt mig i alla fall.

Så idag har jag som sagt för det mesta myst runt här hemma, kollat på film, druckit varm choklad och så har vi dessutom griljerat julskinkan. Alltså nygriljerad julskinka måste vara något av det mesta som finns, mmm! Vi har dessutom kollat på Polarexpressen vilket vi har som tradition här hemma dagen innan julafton. Åh vad jag älskar den filmen! 

Nu ska vi äta skinkmacka, kanske kolla på någon mer film eller spela tv-spel. Uppersittarkväll är så mysigt och jag är så himla spänd inför imorn. Alltså jag är verkligen som en liten 5-åring, men jag kan inte hjälpa det, hahah! Längtar tills jag får krypa ner bredvid min fina ikväll så att vi kan vakna upp till julafton imorn.

Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi med största sannolikhet imorn! :)
MATILDA ROSQVIST

åh vad fina bilder :) kram!

2015-12-23 @ 23:29:26
URL: http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback