Torsdag , 14:24

2010-10-28 | 14:26:49
Finns väl inte så mycket att blogga om just nu, men gör det ändå, bara för att jag har tråkigt, haha... ;3

Ganska så soft skoldag idag faktiskt, ;) Fick sluta 13:30, tummen upp på det ju! Och innan hade vi bara NO (där vi fick sluta tidigare!) , svenska , SO och Idrott som bestog av en promenad till Specce och tillbaka = ungefär tre kvarter , haha! ;)
Sen skulle vi typ bara fixa i ordning lite inför redovisningskvällen som är ikväll. Jag, Alice och Alice ska sitta i texstilen och "redovisa" lite mellan 18:45-19:00! 8) , För er som vill veta tänkte jag... ;)
Ååh , så himla boring med redovisningskväll! x'3 Palla va i skolan hela två timmar på kvällen lixom! ;o , Missar ju Robinsson! :( , Eller i alla fall första halvan , haha! ;d
Fast man får ju komp ledigt , och det är bra! :) , Fast det är ju mindre bra att just den komp dagen är den 6 december , och då är ju inte jag hemma.. -.-' FÖR DÅ ÄR VI I INDIEN !! 8'D , mahha , men det är ju klart , hellre Indien än en dag komp ledigt , haha! ;)

Men aah , innan man drar till Nyhem för andra gången idag, så ska man ut en sväng till stallet. Skötarmöte vettni , och mitt första sen i januari såg jag nu , haha! (a) , Inte så bra kanske, hehe... Men missar första ridningen! -.- , Karin sa att jag skulle få rida Max också... :/ Allt tackvare den här redovisningskvällen! -.-' , Men aja , får ju pussa lite på honom idag i alla fall! ;) <3

Men nu ska jag sluta babbla här och avsluta med en bild! 8'D
HEJ PÅ ER! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback