SPAAANIIIIEEEEN !!!!!

2010-07-12 | 08:23:23
YES , Spanien är världsmästare i fotboll ! :'DDD
I förlängning , när det kanske bara var 4 minuter kvar , tjoffar Iniesta in matchen första och ända mål! Spanien vann över Holland med 1-0 efter en väldigt spännande match , med hur många målchanser som helst , för båda lagen. Men Spanien förtjänade verkligen att vinna , så jävla fult som Holland spelade! :o , Va faan , är man så dum i huvudet att man hoppar upp o stäplar nån i bröstet ?! :'o , Det , och många mer saker fick Holland gula kort för , och tillslut en utvisning ! (y) , Det blev världsrekord för gula kort i en VM-final , 14 st!
Haha , man kan ju säga att det gick hett till ! ;)

Men ni ska bara veta hur glad jag blev nör det blev mål ! :'D , Haha , grannarna måste ju tro att vi är galna ! ;) ,
Men ååh , o sen när domarn blåste för slutsignalen , så började jag fan grina. :') , Tänk , dom vann VM-final lixom ! , <3 Hur stort som helst , o nångång ska jag också stå där ! (a) , :)

Och stackars Torres , som har vart och blev skadad igen... :'| , Satt o väntade hela jäkla matchen på att dom skulle byta in honom , men han kom inte förän i sista halvleken av förlängningen... , Och när han väl kom in ,  så sträckte han sin skadade ljumske igen! :'( , <3