Parken Zoo

2015-07-31 | 20:12:58

På min enda lediga dag förra veckan tog jag och Eli bilen till Eskilstuna för att besök på Parken Zoo. Det var något år ellet två sedan jag var där så det var riktigt roligt att komma tillbaka. Även kul med lite omväxling från Kolmården där vi hänger för jämnan när vi går i skolan, haha. ;) Det blev en hel del bilder så nu fick ni en riktig bildbomb! Skönt att Eli är lika fotointresserad som jag så att det inte blev några sura miner för att man stod vid ett och samma djur och fotade lite för länge, hehe... Det var dessutom väldigt roligt att fota så många nya djur som jag inte har fotat förut. Mina favoriter från vårat besök på Parken Zoo blev helt klart jaguarerna och dom rödbukade lemurerna. <3

Pizzakväll

2015-07-31 | 08:53:25
 
Igår kikade några från gänget förbi hemma hos mig för att käka pizza. Det slutade med att ca 12 personer satt och trängdes i det lilla tv-rummet på övervåningen för att spela tv-spel, kolla på film och snacka om allt och ingenting. Det var verkligen jättelängesedan vi träffades så här många från gänget. När jag väl tänker efter så har vi nog inte umgåtts allihopa på hela sommarlovet... Lite skillnad från förra året då vi träffades varje dag mer eller mindre. Tiden räcker dock inte riktigt till till det nu när alla jobbar och så, vilket verkligen är jättetråkigt. Därför tycker jag att det var extra roligt att äntligen få träffa så många från gänget igår kväll. :) Förhoppningsvis hinner vi med fler sådana här kvällar innan skolan kickar igång igen!

Interior

2015-07-30 | 10:26:22
Bildkälla.

Jag längtar verkligen till den dagen då jag har min alldeles egna lägenhet som jag kan inreda precis hur jag vill. Just nu är jag väldigt inne på just den här ↑ stilen - mycket vitt med färgglada och naturliga detaljer. Jag vill ha en lägenhet där det är högt i tak och där det finns stora fönster så att det blir ljust och fint. Vita väggar, mönstrade påslakan och kopparfärgade detaljer som t.ex det otroligt fina ljuset i kollaget ovanför. En hel del fina växter på det och jag har min drömlägenhet. Ljust, fräscht och naturligt. Mumma!

Serie addict

2015-07-29 | 08:49:17

Jag älskar att kolla på serier. Oavsett om det gäller ett avsnitt som man klämmer in när man får tid över eller om man sträckkollar flera säsonger. Jag har kollat på olika serier så länge nu så det blir liksom helt tomt när man väl inte har någon att följa.

Nu under sommarlovet har jag sett alla säsonger av Breaking Bad och även varvat med några avsnitt av New Girl. Ovanför ser ni några få av mina resterande favoritserier. Dom absolut bästa serierna enligt mig är dom som liksom har en stark röd tråd, där historien liksom följer genom hela serien så att det blir spännande att se nästa avsnitt. Jag älskar sitcomserier också, som t.ex New Girl och Cougar Town, men det blir liksom inte riktigt samma sug efter att kolla på fler avsnitt när avsnitten är så pass enskillda eller vad man ska säga.

Just nu befinner jag mig i något slags between series-stadie då jag nyss har kollat klart på en serie och inte riktigt vet vilken jag ska börja med härnäst. Vilka är era favoritserier? Har ni några sådana där asspännande serier att tipsa om som man bara inte kan sluta kolla på? Kommentera jättegärna i så fall för jag känner verkligen att det är dags för en nya serie som jag maniskt kan följa, haha! ;) Här ovanför är som sagt några av mina tips till er! :)
 

Smoothie jar

2015-07-28 | 10:49:43
 
Idag är det första morgonen på länge då jag har lite sovmorgon. Jag börjar inte jobbet förrän 12 idag så därför passade jag på att göra hallonsmoothie till frukost. Förut drack jag nästan alltid smoothie på morgnarna men det blir lätt så att det inte hinns med nu när jag jobbar ganska mycket. Det var i alla fell precis lika gott som det brukar vara och en perfekt start på dagen!

Jag ska som sagt iväg till jobbet om ungefär en timme i skrivande stund. Jobbet är även anledningen till varför bloggen har stått tom alldeles för länge. Bloggen har därför minskat i både följare, läsare och kommentarer vilket är jättetråkigt men fullt förståeligt. Därför ska jag verkligen försöka se till att komma tillbaka ordentligt nu och få upp bloggen på fötterna igen. Ska börja blogga oftare och ni får mer än gärna fortsätta komma med tips på vad ni vill läsa om här. :*

Ha en bra tisdag så hörs vi snart! :)

Nya Zeeland

2015-07-27 | 16:34:57

Som många av er säkert redan vet så älskar jag att resa! Det är liksom det jag vill göra allra mest här i livet. Upptäcka nya världsdelar och länder. Jag längtar ständigt efter att få åka ut och resa. Jag vill besöka alla världens hörn, men ett land jag är väldigt insnöad på just nu är Nya Zeeland. Ingenting är bestämt eller så ännu, men jag planerar att åka dit efter nästa sommar när jag har tagit studenten och jobbat några månader. Förstå vad sjukt underbart och roligt det skulle vara att resa runt i Nya Zeeland och i resten av Oceanien. Att få uppleva den otroligt vackra naturen och äventyra i flera månader. Min plan just nu är att sedan resa vidare till Australien och sedan beta av några andra destinationer i Asien. Åh vad jag bara vill ut dit nu, nu, nu!

Är det någon av er som har varit i Nya Zeeland? Hur var det och vad får man absolut inte missa när man är där? :D

En lördag på Kolmården

2015-07-21 | 14:44:17

I lördags var jag, Charlie och resten av familjen på Kolmården hela dagen. Det var ett tag sen jag var där nu och likaså för dom andra i sällskapet, så det var riktigt roligt och mysigt att komma tillbaka. Jag hade inte någon av mina bästa fotodagar direkt men här ovanför är i alla fall några bilder från besöket. Lördagens favoriter var helt klart järvungarna som var så söta och som verkligen var överallt och ingenstans, haha! Så himla synd att vi inte lyckades se lodjursungarna dock... Blev så himla ledsen. Men det kommer förhoppningsvis fler chanser. På torsdag ska jag och Eli till Parken Zoo vilket även det ska bli jätteroligt. Jag har inte varit där på några år så det ska bli kul att gå runt och fota i en relativt okänd djurpark. :)

Pannkakslunch i en sommarstuga

2015-07-17 | 16:50:30

För någon dag sedan så åkte jag, Geena, Linnea och Maja ut till Geenas sommarstuga för att spendera en heldag där. Vi lagade pannkakor som vi åt tillsammans med massor av gott tillbehör tills vi nästan sprack för att vi blev så mätta. Tanken var att vi även skulle bada och kanske åka ut med båten, men tyvärr så började det åska och regna jättemycket. Istället satt vi ute på altanen och spelade spel och åt ännu mer gott vilket var minst lika mysigt!

Om en liten stund ska jag möta upp några av tjejerna för att ha picknick i någon park någonstans. Senare ikväll kommer Charlie hem till mig och imorgon åker vi och familjen till Kolmården. Kommer bli supermysigt!

Ha det så bra så länge så hörs vi!

Valpgos

2015-07-16 | 10:58:34

Häromdagen hade tjejgänget grillkväll hemma hos Lovisa. Dom har precis hämtat hem en liten wachtelvalp och hur underbart söt är hon inte? Kvällen bestod av massa lek och mys med lilla Aya för åh vad man inte kunde få nog! Hon är snart 10 veckor gammal och det kliar riktigt mycket i hennes små tänder då hon hela tiden ville ha någonting att bita på, oavsett om det var hennes leksaker eller ens fingrar haha. Åh vad jag också vill ha en liten valp! Frågan är om Benson skulle tycka det var lika roligt, haha... ;)

Skärgårdsvåfflan

2015-07-12 | 21:01:05

Igår var vi som sagt i Oxelösund för att hälsa på några vänner till familjen som nyss har flyttat dit
. Vi tog en jättemysig promenad längst vattnet och genom skogen till Skärgårdsvåfflan. Där finns det huuuur många goda våfflor som helst att välja mellan, både mat- och dessertvåfflor. Det var så himla svårt att bestämma sig för vad man skulle ta, särskilt när man dessutom kunde komponera sin alldeles egna våffla med runt 50 olika tillbehör att välja mellan. Det blev tillslut en våffla med skagenröra och räkor för min del och så delade jag även på en våffla med glass, jordgubbar, passionsfrukt och vitchoklad med mamma. Åh så gott det var! Om jag inte hade blivit så himla mätt så hade jag lätt kunnat få i mig ännu fler. Stället var dessutom hur mysigt som helst med havet precis intill. Superbra idé med ett våffelcafé såhär på sommaren!

Efter en promenad tillbaka till huset så började vi förbereda ännu mer mat och den här gången bestående av hemmagjord potatissallad och grillat. Till efterrätt blev det sedan marrängtårta och gud vad jag rullade fram efteråt. Men gott var det i alla fall!

150711

2015-07-11 | 13:00:11

Tänkte bara kika in och säga hej och hallå. Min lördag började med att jag vaknade upp bredvid min fina efter en riktigt rolig kväll igår. Jag traskade hemåt för någon timme sen och alldeles strax ska vi rulla mot Oxelösund där vi ska träffa några vänner till familjen för att umgås och äta gott. Kommer bli jättemysigt! Jag tar med kameran så bilder från den här dagen kommer ni att få se.

Ha en jättefin lördag så hörs vi!

Söderköping och Smultronstället

2015-07-09 | 20:01:05
 
Igår tog jag och Charlie bilen till Söderköping för att äta glass på Smultronstället. Jag var ju där för inte så jättelängesedan så detta blev andra besöket för mig i år. Det var precis lika gott som förra gången om inte ännu godare. När vi hade ätit upp våra gigantiska glassar så gick vi självklart upp på berget också. Där satt vi ett tag och myste innan vi satte oss i bilen och åkte hem igen. Är så himla glad att jag har den där killen alltså, han gör mig bara så himla lycklig. <3

En av veckans sommarkvällar

2015-07-05 | 19:59:10
 
För några dagar sen åkte jag och Charlie ner till sjön för att ta vara på en utav alla sommarkvällar som den här veckan har erbjudit. Det var så himla mysigt med vattnet, solnedgången och min fina såklart. Hoppas och tror att det kommer fler såna här kvällar i sommar.

Det har varit HUR fint väder som helst dom senaste dagarna men jag har dessvärre jobbat alla dessa dagar. Egentligen är det inte så mycket att klaga på då jag trivs väldigt bra på mitt jobb men nog är det allt lite frustrerande ändå att vara inomhus när det är 30 grader och sol utomhus. Jag jobbar två dagar till innan jag är ledig några dagar och då ska det tydligen regna... Är det inte typiskt, haha? Jaja, det kommer nog med största sannolikhet bli fler soliga och varma dagar i sommar som man kan ta del av. :)

Hello July

2015-07-01 | 15:27:15

Nu var det nästan en vecka sedan sist och det ber jag verkligen om ursäkt för. Jag ska verkligen försöka se till att förbättra bloggmotivationen för jag saknar verkligen det här. Just nu är tyvärr idéerna till nya blogginläff inte särskilt många så är det någonting speciellt ni vill att jag ska blogga om så hojta gärna till! :)

1 juli idag och nu har sommarvärmen äntligen hittat hit. Jag hoppas innerligt att den är här för att stanna för det skulle ju vara oslagbart om vi fick samma varma väder som förra sommaren. Nu när solen äntligen är framme så passade jag på att sola lite idag. Använde då min favoritsolskyddskräm Hawaiian Tropic Satin Protection. Den luktar så himla somrigt och påminner mig väldigt mycket om Indonesien då jag använde den för första gången där. Tips tips!

Nu ska jag alldeles strax börja göra mig i ordning för att sedan ta tåget och bussen mot Nyköping. Där står det 18-årfirande på schemat och det ska verkligen bli superkul! Jag stannar där över natten och kommer hem i morgon och hoppas då på likadant väder som idag så att man kanske kan sticka iväg och bada... :)

Ha det så bra så länge och glöm inte att tala om vad ni vill läsa om här. :)