De första timmarna i Frankrike

2015-04-18 | 13:34:18
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II | Canon EF-S 18-55/3-4.5

Nu har vi landat ordentligt här i Boulogne-sur-Mer. Efter flyg till Bryssel följt av en himla massa buss- och tågåkande så blev vi upphämtade på tågstationen av han som äger lägenheten som vi bor i. Lägenheten är liten men funkar absolut, speciellt med den fina utsikten och den gulliga gatan vi bor på.

Efter allt resande och en massa strul med WiFiet när vi väl kom hit var vi riktigt trötta igår kväll och slocknade därför väldigt fort. Imorse gick vi på en liten promenad för att kolla in våran praktikplats som vi ska till på måndag. Det ser verkligen hur fint som helst med stranden och havet precis intill. Förutom när det blåser så är det faktiskt riktigt varmt och skönt! 

Vi kom tillbaka till våran lägenhet för någon timme sen efter att vi hade varit och storhandlat. Det var verkligen en upplevelse i sig med tanke på att varken jag eller Evelina kan någon som helst franska, all konstig mat och kånkandet på kassarna hela vägen hem. Den här staden verkar verkligen hur mysig som helst men jösses vad mycket backar det finns att kämpa sig upp för, haha! 

Resten av dagen kommer antagligen gå åt till att utforska staden och området vi bor i lite mer. Vi är lediga i morgon också och på måndag börhar våran första praktikdag. Nervöst är bara förnamnet, haha!

Ha det så bra så länge så hörs vi! :)
ɑ n n i k ɑ

Fina bilder!

2015-04-18 @ 16:20:46
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback