Dom absolut bästa jullåtarna

2014-11-29 | 18:11:35


Jag är en riktig softis när det kommer till julmusik. Från det att jul börjar komma på tal så strömmar julmusiken ur högtalarna på mitt rum. Jag tycker det är så himla mysigt och man blir så där töntigt glad i magen ni vet. Här ovanför är 6 av mina favoritjullåtar just nu. Har verkligen fastnat för Pentatonix's covers - gud vad duktiga dom är! Vill ni lyssna på hela min jullista på Spotify så hittar ni den här. :)

141128

2014-11-28 | 16:36:22
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

Såhär ser jag ut idag. Inklusive jeansen i det föregående inlägget såklart. 

Och så var det med det. Trevlig fredag till er. :)

Levi Strauss

2014-11-28 | 14:03:39
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Detta är helt klart mina nya favoritjeans. När vi var i Indonesien så köpte jag bl.a två par jeans från Levi's - paret ovanför och ett par svarta. Kläderna är väldigt billiga i Indonesien då man kan hitta en mängd olika kläder, både märkeskläder och vanliga kläder, för en riktigt billig peng. De flesta kläder produceras ju i Indonesien vilken är en av anledningarna till varför priset sjunker så pass mycket. Dessa jeans t.ex betalade jag 350 kr för medans dom kostar runt tusenlappen här i Sverige. Ett riktigt kap helt enkelt! Det blev en hel del andra kläder därifrån som fick följa med hem i resväskan, så skulle det finnas något intresse för att se vad jag köpte när jag var i Indonesien så är det bara att hojta till. :)

Idag är det äntligen fredag och det ska bli så himla skönt med helg! Min helg kommer dessvärre bestå av en hel del plugg men också lite mys med pojkvännen och ett eventuellt biobesök. Jag ska verkligen försöka få tid till att sätta mig och redigera bilderna från Indonesien så snart som möjligt också.

Ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs! :)

Nu är det inte långt kvar

2014-11-24 | 18:00:42
Bilder från förra julen.

Idag är det den 24 november vilket betyder att det bara är en enda månad kvar till julafton. Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag är helt tokig i julen. Från det att december startar fram till dagarna precis efter jul så är julstämningen på topp hos mig. Faktum är att jag tjuvstartade med pepparkakor och julmust för ett bra tag sen, hehe... Nu håller vi på att julpynta lite smått här hemma med ljusstakar och julgardiner. Julen är utan tvekan den mysigaste tiden på året, så varför inte ta vara på det så mycket som möjligt? Det blir så himla fint med alla ljusslingor som sätts upp runt om i stan. Det gör det så mycket lättare och mysigare att leva i detta mörker. Det enda som saknas är ett tjockt lager med snö, men det kommer förhoppningsvis så småningom. Snart står julbak och julklappsshopping på schemat och gud vad jag längtar!

Är det någon av er som också är astaggad på julen? :)

Praktik på Kolmårdens safaripark

2014-11-23 | 19:51:13
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II | Tamron SP 70-300/4-5.6 Di VC USD | Samsung Galaxy S3

Under dom senaste 3 veckorna har jag alltså haft praktik i safariparken på Kolmården. Det har varit 3 helt underbara veckor med en hel del nytt och spännande att ta in. Jag har fått vara med om så himla mycket och jag har fått göra så mycket mer än vad jag trodde att jag skulle få. Dessa 3 veckor har gått så himla fort samtidigt som det känns som om jag har varit där hur länge som helst. Konstig känsla det där.

Men åh vad jag kommer sakna allt! Alla djuren, personalen, djurparken överlag. Alla fina lejon, kronhjorten Cleo som alltid kladdar ner sig själv med mjölk, alla tokiga lamor, den gosiga stallkatten Ida som alltid höll en sällskap, alla mysiga giraffer som alltid kom fram och hälsade när man stannade förbi. Ska jag vara ärlig så kommer jag till och med sakna att mocka skit och stycka kött lite grann, haha. Kommer bli konstigt att inte åka tillbaka till min praktikplats på måndag. Samtidigt ska det bli så himla skönt att få flytta hem igen. Det är väl egentligen det enda positiva med detta slut.

Detta har verkligen varit en otroligt rolig och lärorik tid som jag som sagt kommer sakna något oerhört! Det är lite svårt att ta in allt man faktiskt får vara med om, för när man sätter lite perspektiv på det så är det ju faktiskt galet häftigt! Längtar redan till nästa praktikperiod i vår. :)

Vad som har hänt sedan sist

2014-11-08 | 16:36:52
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Hej på er! Gud vad längesedan det var, var tog tiden vägen liksom?

Jag har i alla fall varit hemma i Sverige i ungefär en vecka nu. Bilden ovanför är fotad på vägen hem från Indonesien. Det var en väldigt lång hemresa på totalt 24 timmar, men med utsikter som på bilder ovanför, några filmer och en hel del sömn så gick det ganska fort ändå tillslut. 

Sen vi kom hem från Indonesien har jag spenderat den mesta av tiden tillsammans med Charlie. Även fast vi bara var borta i 2 veckor så gjorde det tillslut ont i mig för att jag saknade honom så mycket. Så nu har vi passat på att vara med varandra så mycket som möjligt.

Förra lördagen var vi t.ex på haloweenfest tillsammans med en hel hög av sköna människor. Jag och Charlie hade klätt ut oss till en läskig version av Danny och Sandy i Grease (bild finns här för er som skulle vilja se).

Sen vi kom hem har jag även hunnit påbörja min tre veckors långa praktik på safariparken i Kolmården. Första veckan är nu avklarad och gud vad mycket jag har fått göra och vara med om! Hur lärorikt och spännande som helst! Det jobbigaste är att jag måste bo ensam i en lägenhet i Nyköping för att kunna ta mig till min praktikplats. Jag som hatar att sova själv... Men underbar som min pojkvän är så har han tagit sig enormt mycket tid för att ta sig till mig i Nyköping så att jag slipper vara själv om nätterna. Världsbäst är vad han är. 

Nu under helgen är jag dock hemma vilket är väldigt skönt. Jag ska passa på att vila upp mig så mycket det går och spendera massor med tid tillsammans med familjen och Charlie innan jag åker tillbaka till Nyköping imorn för att ladda upp för en ny praktikvecka. Där någonstans i mellan ska jag försöka klämma in lite plugg också...

Så ja, det är ungefär det här som har hänt sedan vi kom hem från Indonesien. Jag ska försöka påbörja bild- och filmredigeringen därifrån så fort som möjligt, för gud vad mycket jag har att visa er därifrån!

Ni får ha det superbra så hörs vi snart! :)