Les félins

2014-07-30 | 16:35:09
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Tre självporträtt som jag fotade med den nya kameran för några dagar sedan. Jag älskar hur himla smidig och snabb 70Dn är. Det är fortfarande några småsaker som jag måste få lite bättre kläm på men snart så sitter det nog. Linnet jag har på bilderna kommer förövrigt från Gina Tricot. Använder i princip bara såna här vita och lediga linnen med olika tryck på nu i sommar. Finns nog inget skönare att ha på sig så här års. Ja, förutom bikini då såklart, haha. ;)

Victoria's Secret

2014-07-29 | 11:36:12
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

När Charlie kom hem från USA så hade han med sig en hel kasse med massor av fina saker till mig, bland annat dessa Victoria's Secret-produkter. Tre body mists, en parfym och en lotion. Alla luktar helt otroligt gott och kom alldeles lägligt då mina förra precis har tagit slut. Förutom detta så fick jag två par skor, kläder och underkläder. Så himla gulligt av Charlie och hans familj - massor av tack till er! <3

You complete me

2014-07-28 | 23:27:10
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

Hörni, titta vem som har kommit hem från USA!
En hel månad har min fina pojke befunnit sig på andra sidan jorden. Gud vad tiden har gått långsamt och fy satan vad jag har saknat honom. Men nu är han äntligen hemma och jag känner mig hel igen. Jag trodde att han skulle komma hem en dag senare, men så stog han där i hallen igår och överraskade mig. Finast är vad han är. <3

Nu börjar ögonlocken kännas tunga efter en hel dag i solen, så jag tänker avrunda här för att sedan krypa ner hos Charlie som redan har somnat. Morgondagen fortsätter antagligen i samma spår som vanligt vilket innebär ännu en dag på stranden. Inte alls mig emot.

Ha det bra så hörs vi! :)

En sommarkväll i juli

2014-07-24 | 11:55:49
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

Igår kväll möttes vi upp vid pizzerian för att sedan ta med oss pizzakartongerna på pakethållarna och cykla ner till sjön. Förutom att äta pizza så badade vi i princip hela kvällen eftersom vattnet var så sjukt varmt! Vi avslutade sedan kvällen med lite parkhäng och ännu mer gott att äta. Älskar dessa sommarkvällar, kan det inte se ut såhär året om?

Jag sa alldeles nyss godnatt till min fina pojke som fortfarande befinner sig på andra sidan jorden. Men på söndag kommer han hem och gud vad jag längtar! Innan dess så står det en hel del på schemat. Idag ska vi t.ex fira mamma som fyller år och senare ikväll blir det strandhäng. På fredag ska vi iväg till Femöre bl.a och på kvällen vankas det antagligen filmkväll. På lördag är det festligheter på gång och sen är vi framme på söndag då bäbo kommer hem. Får verkligen hoppas att tiden går fort nu när jag har så mycket roligt inplanerat. 

Ni får en ha fortsatt fin dag så hörs vi! :)

Sommardagar på Singö

2014-07-20 | 14:43:17
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II | Canon EF-S 18-55/4-5.6

Nu har vi landat hemma i Katrineholm igen efter en hel vecka i sommarstugan på Väddö. Dom sista dagarna spenderade vi på Singö i våra kära barndomsvänners sommarstuga. Gud vad jag älskar det där stället alltså! Jag skulle inte ha några som helst problem att bo där året om. Vi hade dessutom riktigt bra väder så under dom dagarna som vi var på Singö så blev det en hel del bad och sol. Vi hann med en liten båttur ut till en liten ö där vi fikade och badade från klipporna. Där fick vi sällskap av en hel svanfamilj (endast två av familjemedlemarna kom med på bild i detta inlägg). Vi tog även en liten tripp in till Grisslehamn för att strosa runt i hamnen, äta glass och köpa färsk fisk från Buhres. Och Benson kunde nog inte vara en lyckligare hund än vad han var när han fick springa lös i skogen och bada mest hela dagarna. Som sagt - här skulle jag lugnt kunna stanna för gott.

Är det någon av er som har varit på Väddö eller Singö eller som till och med har sommarstuga där också? :)

Sen vi kom hem så har jag bara tagit det lugnt och inte gjort särskilt mycket alls. Ikväll ska dock jag, pappa och brorsan iväg och se IFK Norrköping-Elfsborg i Allsvenskan. Resten av veckan kommer antagligen bestå av sol och bad tillsammans med fina människor. Låter himla bra för min del. :)

Ha det fint så hörs vi när vi hörs! :)

Havsskogen

2014-07-16 | 12:24:32
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8

Här spenderade vi våran förmiddag igår. Havsskogen ligger bara några minuter med bil från våran sommarstuga och varje gång vi är här så brukar vi passa på att åka dit. Åh vad jag tycker om det stället! Älskar att gå på klipporna med havet precis bredvid sig. Vi fick väldigt fint väder igår förmiddag så jag passade på att bada lite smått och det var ju inte det varmaste badet i år direkt. Hade utan tvekan kunnat stanna på dom där klipporna hela dagen eller rent utav hela sommaren, haha! 

Idag är det dock lite sämre väder här vilket är väldigt tråkigt. Vi hade planerat en dag nere vid bryggan men än så länge har det varit för kallt och blåsigt för det. Det ska tydligen bli varmare framåt eftermiddagen, så vi får hålla tummarna för det. Ikväll så ska vi annars in till samhället och äta på en grekisk restaurang. Längar redan efter den goda maten...

I morgon så åker vi vidare till våra barndomsvänners sommastuga på Singö. Där kommer vi stanna några dagar och jag vet inte riktigt hur det blir med bloggandet då, men ni klarar er ju såklart ett tag utan inlägg i såna fall. ;)

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi! 

Norrtelje

2014-07-15 | 10:47:16
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Nu har vi varit här i sommarstugan på Väddö i några dagar.
Igår tog vi en tripp till Norrtelje för att bara strosa runt i det fina vädret och äta glass. Himla mysig stad det där, kommer aldrig tröttna på den.

Nu ska vi alldeles strax sätta oss i bilen för att åka iväg till klipporna vid havet som ligger några få kilometer från våran stuga. Där kommer vi spendera våran förmiddag. Bilder kommer när vi är tillbaka. 

Ha en fin dag så hörs vi! :)

Någonstans ute i någon skog

2014-07-12 | 15:38:43
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1,8 II

Det senaste dygnet har vi spenderat i ett vindskydd någonstans ute i skogen. Det var en sån där superfin sommardag med sol och värme och massa äckliga blinningar. Vindskyddet låg precis vid en liten sjö så vi badade både en och två gånger. Förutom det så spenderade vi våra timmar där genom att lyssna på musik, grilla och äta massa gott, sjunga och dansa, spela fotboll och prata om allt mellan himmel och jord. Det blev väldigt lite sömn för vissa och ingen sömn alls för andra så man kan ju säga att vi verkligen tog vara på sommarnatten. Så himla mysigt att sitta där vid brasan när solen gick ner för att sedan se den gå upp igen bara någon timme senare. Och att få göra det tillsammans med dessa fina personer gör det ju bara ännu bättre. Hårdaste vikingarna utan tvekan!

Nu måste jag sätta igång med packningen för i morgon åker vi upp vill våran sommarstuga på Väddö. Vi har inte varit där på några år nu så det ska bli riktigt mysigt faktiskt! Vi kommer stanna där i ungefär en vecka och jag tar självklart med mig kameran och även datorn, så bloggen kommer antagligen hållas igång som vanligt. 

Ni får ha det fint så länge så hörs vi! :)

Fredagmorgon

2014-07-11 | 08:33:17
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Idag är det redan fredag. Gud vad fort den här veckan har gått! Men det blir väl så när man har roligt antar jag, eller vad är det man brukar säga?

Hela veckan har det i alla fall varit strålande sol vilket är så obeskrivligt underbart. Igår tog vi vara på det genom att bada vid ett fullproppat Djulö för att sedan dra oss mot pizzerian när det första, varma sommarregnet kikade förbi. Även fast det regnade så gjorde det inte speciellt mycket eftersom det fortfarande var så varmt att man ändå kunde cykla i shorts och linne. Låt denna värme stanna please.

Och idag mina vänner, idag ska vi ut på äventyr! I eftermiddag ska jag möta upp mina trogna kompanjoner för att sedan ta vårat pick och pack med oss ut i skogen. Där ska vi spendera det kommande dygnet i ett vindksydd precis vid en sjö. Är supertaggad, kommer bli hur roligt som helst! Kameran följer med (men tyvärr inte den nya) så jag lovar att ni ska få se massvis med bilder när vi kommer tillbaka i morgon.

Ni får ha det så bra så länge så hörs vi - ifall vi nu tar oss ur det här levande, haha...  

Försten i vattnet vinner

2014-07-09 | 13:41:45
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Efter en lunch och en glass på det nya glasscafét i stan så möttes vi upp allihopa utan för ICA igår. Där handlade vi allt som behövdes för att sedan cykla ner mot Duveholmssjön. Där badade vi, lyssnade på musik, grillade, pratade och skrattade åt allt möjligt, blev vän med några änder och simmade i solnedgången. När folk började röra sig hemåt allt för tidigt pga sommarjobb dagen efter så gick resten av oss hem till Abody för att kolla på VM-semifinalen. Så himla bra sommarkväll alltså. Bättre sällskap än detta får man nog leta efter! Och vädret nu alltså... Hur skönt är det inte när man kan bada sent på kvällen och till och med cykla hem utan tröja på natten? Sommaren när den är som bäst helt enkelt!

Den nya kameran

2014-07-07 | 20:54:45

Det här var alltså det som låg i paketet som jag nämnde i förre inlägget - en sprillans ny Canon EOS 70D!
Våran gamla 600D har blivit lite till åren nu på senaste vilket har märkts väldigt tydligt. Allt går liksom så mycket segare. Dessutom känns det som att vi har växt ur 600Dn lite grann. Så på grund av det kände vi att det var dags att uppgradera oss lite och det fick alltså bli en 70D. 

Jag har inte hunnit testa den så mycket än men av det lilla jag har känt på den så verkar den hur bra som helst! Smidig men ändå robust. Den har en vridbar skärm precis som 600D som jag absolut inte kan klara mig utan och skrämen har dessutom touch screen. Som sagt så har jag inte hunnit fota så mycket med den än men jag ser verkigen fram emot att lära känna den mer under sommaren!

Är det någon av er som också har en Canon EOS 70D? Vad tycker ni om den i såna fall? :) 

En dag på stranden

2014-07-07 | 18:06:38
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Äntligen har värmen hittat tillbaka!
Detta passade vi på att utnyttja idag så jag, mamma och brorsan åkte ut till Läppe för att sola och bada. Det var ganska kallt i vattnet men riktigt skönt när man hade legat och stekt i den nästan 30 gradiga värmen. Håller tummarna för att detta underbara väder håller i sig resten av lovet också, åtminstone till största del. 

När vi kom hem från Läppe så åkte vi och hämtade ut ett paket. Ett väldigt efterlängtat sådant också. Ni som följer mig på Instagram vet redan vad som låg i, men ni andra får vänta till senare då det kommer ett eget inlägg om det... :)

Ni får ha det så bra så länge så hörs vi! :)

I miss your stupid face

2014-07-05 | 17:29:00

I tisdags åkte min fina pojke iväg till andra sidan jorden för att hälsa på sin syster i USA. Även fast det bara har gått några dagar så saknar jag honom redan så himla mycket. Dom ska vara borta i nästan en månad vilket suger stenhårt. Men jag är ändå jätteglad för deras skull för jag är säker på att dom kommer få en sån sjukt bra resa. Lite avis är man allt... Men mest av allt så saknar jag honom. Alltså verkligen jättemycket. Kan inte vänta tills nästa gång vi får vara i varandras armar. Älskling. <3

Yours sincerely,
the extreme cheesy girlfriend. 

Gullfoss & lite annat från Island

2014-07-05 | 12:10:00
Canon EOS 600D 

När vi hade åkt dom många milen i solnedgången så kom vi fram till Gullfoss som är ett av Islands största vattenfall. Klockan var runt 1 på natten så det var inga andra där. Det var svårt att få med känslan av vattenfallet på bild för gud vad mäktigt det var! Att gå på den där stigen upp till toppen av vattenfallet i dimman från kondensen och höra dånet av vattenfallet var helt obeskrivligt. Det var så himla vackert där och jag är så ledsen att jag inte fick några finare bilder därifrån. 

Efter att vi stannade och fotade några självporträtt så åkte vi vidare mot några av dom många gejsrarna på Island. Den ena av dom hade utbrott ungefär var femte minut medans dom som var lite större fick utbrott allt mer sällan. Även dessa var svåra att få med på bild vilket var väldigt synd. Men precis som med allt annat så måste man ändå nästan vara där själv för att förstå hur häftigt det var. På vägen tillbaka stötte vi som vanligt på en hel del får och massor av islandshästar.

Nu är det nästan exakt 1 år sedan jag och pappa var på fotoresa på Island och det är inte förrän nu som jag börjar bli klar med alla bilder därifrån. Jag tror jag har ungefär ett eller två inlägg kvar att visa, men dom kommer upp vid senare tillfällen. :)

3 veckors sommarjobb avklarat

2014-07-04 | 21:22:36

Idag jobbade vi våran sista dag på årets Summer Camp och det avslutades på absolut bästa sätt med fint väder, vattenkrig och kramgoa ungar. Den sista veckan då själva lägret för barnen var har varit extremt jobbig. Hade aldrig kunnat tro att det skulle slita så hårt på en att ta hand om en grupp på 20 7-9åringar, haha. Även fast det delvis har varit tufft och även fast min rygg, nacke och armar är döda pga klättrande barn så har det varit riktigt roligt! Jag har hur många gulliga bilder som helst på alla söta ungar i min grupp men tyvärr får jag inte lägga ut dom här på bloggen...

Totalt var det runt 200 barn som deltog i år och nästan alla verkar supernöjda! Kommer faktiskt sakna många av barnen nu när det är över. Som sagt så avslutade vi med vattenrkig (för typ femtioelfte gången den här veckan) och dyngsura som vi var så gick vi och firade våran sista dag på jobbet med pizza efteråt. Helt klart skönaste sommarjobbsgruppen!

Men hörni, detta betyder ju att jag har sommarlov på riktigt nu! Hur galet skönt är inte det på en skala från 1 till såinihelveteskönt?! Nu verkar vädret dessutom vända sakta men säkert så i morgon tänker jag spendera min dag i solstolen (högst troligt sovandes pga att trötthetens morsa har tagit över mig) och senare drar jag vidare på festligheter. Asbra! 

Hemmagjord saft

2014-07-02 | 19:12:56
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Idag har det varit full fart på sommarjobbet då alla 200 barnen på Summer Camp har sprungit runt och sjungit hejaramsor, gjort olika samarbetsövningar och haft vattenkrig. Det var inte många av oss ledare som hade en enda torr fläck kvar på oss när barnen hade gått hem för dagen. Och äntligen börjar det luta mot lite finare väder. Hoppas verkligen att detta håller i sig och blir ännu bättre nu framöver!

Att ta hand om massa 7-9åringar om dagarna suger verkligen musten ur en. Det är helt sjukt hur trött man är när man kommer hem! Som tur var så stod det alldeles ny och hemmagjord saft på köksbordet när jag kom hem idag. Precis vad man behöver en dag som denna. Den är gjord på jordgubbar och ä hur god som helst! Ska gå ner till köket och ta mig ett glas till. Känner på mig att den här saften kommer ta slut väldigt fort, haha...