Sista maj

2013-05-31 | 20:07:13
Snabb bild och så.

Goddag mina vänner!
Jag kan inte fatta att det bara är några få veckor kvar tills vi får sommarlov! Helt galet är det! Och vi ska göra så himla många roliga grejer dom här sista dagarna i klassen - awesome sawsome! Därför uppskattas inte fredagarna exakt lika mycket just nu eftersom att skoldagarna ändå inte innehåller särskilt många timmar för tillfället. Men det är ju alltid skönt med helg liksom! :)

Idag har det dessutom varit riktigt varmt ute, så när jag kom hem från skolan så la jag mig i solen några timmar. Charlie tittade in en stund också och förgyllde min fredag. Bäst är vad han är! <3

Nu tänker jag dumpa mitt arzelhoff i soffan tillsammans med chipsskålen. Är det fredag så är det! Eller nåt.

Ha det fett så hörs vi när vi hörs! :)

Avslutningsmiddag

2013-05-29 | 18:54:21
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | Samsung Galaxy S3

Gårdagskvällen var så himla super! 
Vi i 9an på Tallås hade alltså avslutningsmiddag igår. Det blev en riktigt lyckad kväll med grymt väder, god mat (eller ja, sån där mat som man tuggar och sväljer med ett påklistrat leende, men mat som mat tänker jag liksom!) och sjukt mycket dans. Det var så himla kul att se alla så uppklädda och fina. Nästan lite såndär tårögd-och-stolt-morsa-varning över det hela! Därav blev det sjukt mycket knäppande med kameran och jag kom hem med över 500 bilder. Dessa är bara några få utav dom. Fler finns på min Facebook för er som är vän med mig där.

Som sagt så var det en galet bra och rolig kväll som tog slut alldeles för fort! Egentligen är dom här avslutningsgrejerna bara skit, för det gör bara att man kommer sakna klassen och alla andra 9or ännu mer. Alltså åh! Den här sista tiden i grundskolan kommer nog i alla fall vara den bästa under alla dessa 9 år. 

Hur som helt - tack alla Tallåsnior för en sjukt bra kväll! :)

Och för allas vetskap - JAG KLARADE MIG EN HEL KVÄLL I KLÄNNING, OMG LIX!

Modebloggsvarning

2013-05-28 | 14:26:05
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Här har ni en liten sneakpeak på hur jag kommer se ut ikväll (värsta modebloggstermen redan i första meningen, inte illa!). Vi i 9:an på min skola har alltså avslutningsmiddag/bal idag och det ska bli så himla roligt!

Det är första gången jag har på mig klänning sen jag var cirka 5 bast, så det känns ju lite sådär va... Men jag antar att det är smällar man får ta liksom. Den är ju väldigt enkel och så (klänningen alltså), så det ska nog funka bra ändå. Converse är det dessutom som gäller för mig ikväll. Lär nog vara den enda som bär såna men någon måste ju ta den delen också tänker jag.

Vi fick sluta ungefär 3 timmar tidigare idag så att vi skulle hinna hem och fixa ordning oss ordentligt inför ikväll, så jag ska alldeles strax hoppa in i duschen. Senare kommer Charlie, Isabelle, Carl, Linnea och Christian hit och sen drar vi oss ner tillsammans.

Känner på mig att det här kommer bli en asbra kväll! Peppmaistro deluxe! Jag tar med mig kameran så förhoppningsvis så hinner jag ladda upp massor med bilder i morgon. :)

Ha en fortsatt grym dag, för det ska vi ha! :)

Måndag var det ja

2013-05-27 | 19:48:49
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55/3.5

Godkvällens på er!
Idag är det måndag och jag har gjort följande:
• Haft någon slags vett och etikett tjoffgrej där vi i 9:an fick lära oss att man inte får skratta högt eller sitta och prutta vid matbordet. Eller "släppa väder" som dom så fint kallade det. Hur i hela helsike ska jag klara av avslutningsmiddagen i morgon med så mycket press på mig?!
• Vaxat och noppat och färgat och slipat och trimmat och allt vad det heter. Mina ögonbryn alltså. Bli inte alldeles till er eller något nu, MEN JA, JAG ÄR TJEJ OCH HAR ALDRIG RÖRT MINA ÖGONBRYN I HELA MITT LIV! Så, då har vi fått det sagt också. Skönt. 
• Gråtit ca. halva floder för att det gjorde så förj_vla ont att slita bort halva ansiktsbehåringen. Skojar inte, typ det värsta jag gjort! 
• Trimmat och färgat barret har jag desstum gjort. Jojo, där ser man! Blev en tuff match - utväxt är ingenting man leker med bara sådär.
• Tränat fotboll + styrka = avlidna vadmuskler.
• Käkat choklad för att kompensera den alltför hårda träningen...
... och så lite falukorv och makaroner på det!

Och nu mina kära vänner ska jag ta tag i en inlämningsuppgift som toligtvis är den sista någonsin i grundskolan. That feeling alltså - djeeezeez! Sen ska jag försöka få lite saker gjorda tills i morgon också. Avslutningsmiddag slasch bal var det ja. Toktaggad!

Ha en fin måndagskväll så hörs vi när vi hörs! :)

Studentbal

2013-05-26 | 13:04:13
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Igår var det studentbal ute vid Hedenlunda slott.
Jag var där tillsammans med Charlie och hans familj för att fotografera hans syster, men det var många fler som också hamnade på bild. Alla var så himlahimla fina och det var helt perfekt väder! Nu är jag ännu mer taggad inför studentbalen 2016 när det är våran tur, hehe! :) Vi som slutar 9:an i år har ju i och för sig avslutningsmiddag/bal på tisdag. Det är ju inte lika pampigt som studentbal, men det ska bli så himla kul ändå! :)

Veckans bild - Vecka 20

2013-05-22 | 20:37:54

Alltså jag är alltid så himla sen med att lägga ut Veckans bild. Samma sak vecka ut och vecka in. Men jag hoppas att ni överlever mina sengångartendenser och förlåter mig ändå. :)

Här är alltså Veckans bild för vecka 20. Ni har sett den förut i ett inlägg från häromdagen. Droppar är ju sjukt fotovänliga, särskilt med ett makroobjektiv till hjälp. Jag tycker att det blev ganska skön färg (grön är skönt, ehehehe) i bilden.

Vad tycker ni om den? Fin, ful eller någonstans mittemellan? :)

Vill ni veta mer om dett lilla "projekt" så klicka här. Vill ni se fler bilder från Veckans bild så kika in här någonstans.

Där jag kommer spendera resten av dagen

2013-05-21 | 16:53:57
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II 

Hej på er snyggingar!
Idag har det varit en lång dag med allt från födelsedagsfirande (grattis igen Linnea, hihi!) till kladdkaksätande (jag bokstavligen rullade fram på idrottslektionen efter det) och femtioartontusen dösega lektioner. Hela jag är sådär superseg och grå idag (precis som vädret), så resten av dagen tänker jag tillbringa i sängen tillsammans med några grymma serier och en skål med nachos. Orkar verkligen inte göra någonting annat just nu, så så får det bli. Funkar finfint det med höreni! 

För ett tag sedan så tipsade jag om några serier som jag brukar kolla på, så det blir väl någon utav dom som får underhålla mig. Om det inte är någon av er som har någon annan megabra serie att tipsa om? :)

Efter regnet

2013-05-20 | 08:41:42
Canon EOS 600D | Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1

Igår var det en riktigt varm och kvav dag och framåt kvällen kunde inte regnet hålla sig längre.
Det var sjukt längesedan jag fotade makro, så jag tog mig ut i trädgården när det hade lugnat ner sig lite. Det var massor av småsniglar exakt ö-v-e-r-a-l-l-t och jag råkade nog mosa halva besläktningen med mina foppatofflor på den lilla stunden jag var ute. Oupise...

Idag har vi sovmorgon så om cirkus tjugus minutus så rullar jag bort mot skolan. Jag har bara två lektioner idag pga sovmorgonen och tandläkarbesök. Känns som en ganska ovärd skoldag, men vad gör man inte liksom?

Ha en bra måndag så hörs vi! :)

Bilder från en helg i Falun

2013-05-19 | 11:04:00

Canon EOS 600D | Varierande objektiv.

Här har ni några utvalda bilder från förra helgen då jag befann mig i Falun. 
Vi bodde på ett jättemysigt ställe med sjön precis nedanför stugan. Det var sjukt fint väder under den helgen, så jag låg för det mesta och solade på bryggan mellan alla innebandymatcher. Vi käkade massor av golunch och tog även en tripp in till stan där vi käkade på en supermysig pub. En bra helg helt enkelt med fina dagar, mycket innebandy, en hel del hejarklackande (från och med nu inför jag "hejarklackande" i svenska ordlistan) bra sällskap osv osv!

Under helgen i Falun har jag dessutom konstaterat att Falubor är så sjukt himla trevliga! Alltså verkligen sådär kramgoa allihopa! Alla hälsar, alla är trevliga. Inga sura miner liksom. Önskar att fler kunde vara som dom i Falun.

Är det till och med så att någon av er bor i Falun? :)

Turquoise

2013-05-17 | 19:25:28
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55 | 1/80 sek | F/3.5 | ISO-800 | Photoshop CS6

Den här bikinin köpte jag från Stadium när vi var i Falun förra helgen och den har jag haft riktigt bra användning för nu på kvällen. För även fast klockan började närma sig senare än eftermiddag så har det varit så varmt ute att man ändå har kunnat ligga och sola! Fattar ni så underbart? Var hälsad sommaren, det var på tiden höru!

Jag körde även på shortspremiär idag, värmen och fredagen till ära och allt! Vi gick i skolan till femtonnollnoll som vanligt på fredagar, men efter en dag med en görvadduvill-lektion, ett fysikprov och hemkunskap (där vi bakade kakor som skulle kunna räcka till halva Finland. Skulle nog ha räckt till hela om vi inte käkat så himla mycket smet, ehe...) så känns det ganska ok ändå. Efter skolan drog jag hem till finaste killen och sen jag kom hem har jag alltså legat ute i solen. Det här vädret gör en verkligen på så sjukt bra humör!

Resten av fredagskvällen ska jag ladda inför match (samling 8:15 imorgon, hejdå sovmorgon!) med hjälp av massa chips och det sista avsnittet av "Mot alla odds". Gotta love those fellas, right? Har ni inte sett det programet så gör det. Alltså verkligen. Så. Himla. Fint. 
I alla fall så ska jag hinna med en liten spelkväll med broder också. Fint som snus! 
 
Hur har eran dag varit? Har sommarvärmen hittat till er också? :)

Twenty eight

2013-05-15 | 16:10:40
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | Jeansjacka - Only | Luvtröja - Cubus | Linne - Nelly | Jeans - Gina Tricot | Converse

Ungefär såhär har jag sett ut idag. 
Bilderna fotades i och för sig för flera veckor sen samtidigt som dom här bilderna hamnade på kameralinsen, men det är ju en helt annan femma. Eller tia eller whatever. Hade faktiskt på mig ett par andra jeans idag än vad jag hade när bilderna fotades, men det är inte så noga. 

Nu ska jag packa träningsväskan och cykla ner till fotbollsplanen. Efter träningen ska vi fotograferas till någon grej för tidningen och efter det rullar jag hemmåt för massa plugg. Ja jättekul

Vi hörs mina vänner och ovänner! :)

Veckans bild - Vecka 19

2013-05-14 | 20:11:38

Veckorna går så galet fort nu för tiden så jag glömmer lätt bort att ladda upp veckans bild i tid.
Här har ni i alla fall Veckans bild för vecka 19. Den fotades en kväll när vi var i Falun i helgen. I det inlägget finns en ungefär likadan bild men med en liten annan redigering. Den här bilden här ovanför är lite mer verklighetstogen eller vad man ska säga. Det var sån sjukt fin solned gång och det var kul att jag lyckades fånga den på bild och kunna visa ungefär hur den såg ut i verkligheten. Jag har några liknande bilder från när vi var i Indien, men dom blev inte alls lika bra som den här. 
Vad tycker ni om Veckans bild? :)

Månadens bild för april blev bilden från vecka 17.

Vill ni veta mer om dett lilla "projekt" så klicka här. Vill ni se fler bilder från Veckans bild så kika in här någonstans.

Födelsedagsfirande

2013-05-14 | 17:28:12
 
 
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | Photoshop CS6

Igår firade vi min lilla lillebror som fyllde hela 13 år.
Fattar ni?! Tretton! Han är ju för fasiken tonåring och hela köret? Vart tog min lilla plutt till bror vägen liksom? Han har till och med växt om mig nu, så för första gången sen den här skitungen föddes så är jag nu kortast i familjen. Och hur känns det undrar kanske ni? Det känns förjävligt kan jag tala om! Hahaha, nejdå, så illa är det inte. Oavsett hur lång och stor brorsan blir så kommer jag alltid vara 3 år äldre, störst först osv liksom! 

I vilket fall som helst så tänkte jag bara säga grattis för typ femtioartonde gången (i efterskott den här gången, men i alla fall). Och så måste jag bara klargöra att även fast han har gått och blivit 13 och tonåring och allt det där så är han inte ett dugg mognare än vad han var för några dagar sen när han var 12. Det kanske märks på bilderna och så... Bästa brodern är han i vilket fall som helst! :)

Nu är jag dödstrött efter en vecka utan ordentlig sömn, så resten av dagen tänker jag titta på serier, käka massa gott (för det får man faktiskt göra typ hela tiden när man är tjej) och sova. Borde ta tag i lite plugg också, men vem orkar sånt just nu liksom?

Ja ja, hejsvejs! :)

I'm a drum machine

2013-05-12 | 21:36:00
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/80 sek | F/1.8 | ISO-100 | Photoshop CS6

Långhelgen i Falun har faktiskt varit riktigt bra!
Vi kom hem efter en 3 timmars lång bilresa runt lunch idag och sen dess har jag tränat, solat och redigerat bilder. Fler bilder från dessa dagar kommer alltså så fort dom är färdiga och så. Om ni har missat det så finns det ju några bilder från långhelgen i förra inlägget. :)

Som jag har berättat minst femtioarton gånger nu så har jag alltså varit och agerat hejarklacksledare för min brors innebandylag i Axa Floorball Cup. Killarna lyckades ta sig till slutspel men åkte ut i åttondelsfinal efter en sjukt spännande match. Men gud vilket tryck vi har hållit på läktarna! Shit alltså, den där trumman som jag bär med mig överallt är riktigt bra att ha! Den har dock (alltså jag hatar verkligen ordet "dock", så himla fult. Använder det bara in case of imergency, som typ nu) tagit död på både mina händer och på min hals, men det var det fan värt! Värsta Hammarbyklacken eller nåt (dock på typ 10 pers istället för massor) om jag får säga det själv! Och sen får vi ju inte glömma att killarna spelade riktigt bra innebandy också.

Det roligaste var nog när vi under en match hejade/trummade/klappade/marakasade/ropade/sjöng så att hela hallen gungade och till och med domarna, motståndarna och sekritariatet satt och diggade med. Den ena domaren kom fram till oss efteråt och sa att "Det är så här en riktigt hejarklack ska vara!". Han berättade att detta var något av det roligaste han hade sett och hört under sina 26 år som domare. Det bästa var nog ändå när han berättade att han hade nominarat oss till cupens Fair Play-pris för att våran glädje smittades av så himlans. Så sjukt skönt att kunna sprida glädje bland folk! Det är ju lite det som hela alltet går ut på liksom, i alla fall om ni frågar mig (och det antar jag att ni gör nu, haha...)! :)

Så ja, detta har alltså varit ett par riktigt bra dagar! 
Och som sagt så kommer jag visa fler bilder så snart som möjligt. :)

Jag är trött som en j_vla gnu just nu kan jag tala om, för det har inte blivit mycket till sömn direkt. Så tar en tidig dejt med sängen ikväll. 

Vi hörs hörni! :)

Uppdatering från Falun

2013-05-11 | 11:59:05
Canon EOS 600D | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8 | Photoshop CS6

Hej på er!
Internätet är megasegt och det tar cirkus fem veckor att ladda upp en bild, men jag tänkte i alla fall kika in lite snabbt och säga hallå! :)

Jag är alltså i Falun just nu. Brorsan kör innebandycup här och eftersom att jag är kind of a hejarklacksledare för deras lag så är det klart man ställer upp och hänger på! 

Vi har hyrt en supermysig stuga precis vid sjön och det är hur fint som helst här! Igår var det superfint väder så då låg jag och pressade ute i solen på bryggan ett tag. Fint hörni!

Förutom massa innabandy och stekning så har vi varit inne i stan och shoppat lite, käkat massor med god mat, träffat sjukt trevliga människor (alltså ni i Falun är nog dom snällaste människorna jag har träffat, varför kan inte alla vara lika trevliga som ni?), fotat en hel del och så vidare. När vi kommer hem sen så kommer jag visa massa fler bilder härifrån, men så länge får det duga med dom ovanför.

Nu ska jag gör mig i ordning och lite så innan vi drar iväg för käk och vidare på ytterligare en innebandymatch. Vinner killarna den här matchen så är dom antagligen i slutspel! Forza KIB osv!

Ha det fint så hörs vi! :)

6 bilder från en onsdag

2013-05-08 | 20:48:46
Samsung Galaxy S3 | Snapseed

Tjenare kompisar!
Idag är det onsdag och vi har redan tagit helg! Fattar ni hur himla skönt det kommer bli att slippa gå i skolan imorn och på fredag? Kärlek åt helgdagar och dess klämkompanjoner! 

Ovanför ser ni 6 bilder från dagen som gått. 
Som jag tror att jag har nämnt förut så är Snapchat typ det ända vi i klassen håller på med för tillfället. Kan säga att det screenshottas en hel del och jag kan också säga att det finns sjukt många ruksigt snygga (förlåt, fula*) bilder sparade på våra mobiler. Förutom alla dom bilder som finns där jag visar min absolut vackraste sida så är det nog min snyggefan till pojkvän som leder snyggastpåbild-ligan. Haha, gulle!
Och för er som inte använder Snapchat eller inte ens vet vad det är: fy skäms och smisk på rumpan!

Har för övrigt käkat årets första kulglass för att fira långhelgen. 
Tränade också fotboll för första gången på en månad (pga skadad pissäckelfot) och dessutom första gången på riktigt gräs för i år. Alltså den känslan är svår att slå hörni! Passade på att inviga mina nya fotbollsdojs också och jag kan meddela att dom satt som handen i handsken (eller nåt sånt ja...).

Nej men shitans vilket långt inlägg!
Innan jag rundar av måste jag bara säga att jag kommer befinna mig i Falun från imorn och under hela helgen. Brodern ska köra innebandycup där så det är klart man hänkar, hejarklacksledare som man är! Vi ska bo på någon soft campingtjoff med sjötomt och bastu och allt, inte illa pinkat! Tar med mig både kameran och datorn, så jag hinner nog blogga en del ändå.

Nej men nu får det vara nog för idag hörni! 
Nu sätter jag igång och taggar inför den äckligt långa bilturen i morgon bitti så hörs vi när vi hörs!

Ha det kanoners! :)

Raspberry & blackberry

2013-05-07 | 16:08:48
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/250 sek | F/1.8 | ISO-100 | Photoshop CS6

Alltså vänner, den här dagen är helt klart to die for!
Eller i alla fall vädret, för det är sjukt vad varm det är idag! Nej men jag driver bara, det är ju inte värt att dö för en sån här sak, men ni förstår vad jag menar... Att vi dessutom fick sluta direkt efter vårat nationellaprov i matte (cirkus 11 där någon gång) och sedan dess har kunnat ligga ute och pressat i solen hela dagen gör det ju bara ännu bättre! 

Jag hann även med en sväng på stan tillsammans med mamma efter skolan. Jag var tvungen att köpa lite smått som behövdes och så, bland annat body buttern på bilden ovanför. Alltså, är det bara jag eller blir man inte lite äcklad när det låter som om man smörjer in sig med smör...? Varför måste det heta body butter? Varför typ inte bara kalla det... smörj eller nåt?

I alla faaaaaall så är den perfekt att använda nu efter man har varit ute och solat i några timmar. Man vill ju helst slippa flaga och allt sånt där. Dessutom luktar den mumma kardemumma! Eller mer som mumma hallon och björnbär (blackberry betyder björnbär va...?). Den får 8,62 av 10 smörpaket!

Resten av dagen har jag faktiskt ingenting planerat. Ganska skönt ändå. Senare ikväll kanske jag och Isabelle drar och kollar på fotboll, men vi får se hur det blir med den saken. :) 

Hur har ni haft det idag? :)

Månadens bild - April

2013-05-06 | 22:10:34

Några dagar in i maj så är det nu eran tur att rösta fram Månadens bild för april. 
Dom bilderna ni kan rösta på är Veckans bild från vecka 14, 15, 16 och 17. Kommentera vilken av bilderna som faller er bäst i smaken så räknar jag sedan ut vilken som blir Månadens bild för april. Ni får rösta fram till söndag. :)

Månadens bild för mars blev bilden från vecka 13.

I slutet av året kommer vi alltså ha fixat ihop 12 olika bilder (en för varje månad) och av dom kommer ni sedan få välja ut vilken som blir Årets bild! Ifall ni vill veta mer om detta lilla "projekt" jag har eller vad man nu ska kalla det, så kan ni klicka här. :)

Veckans bild - Vecka 18

2013-05-05 | 21:48:41

Här har ni Veckans bild för vecka 18. Ett självporträtt som jag fotade för ett tag sedan som jag för en gångs skull blev skapligt nöjd med och som också fick bli min nya profilbild på Facebook. Drog till med en lite annorlunda redigering dessutom som jag tyckte passade in. :)
Vad tycker ni? :)

Sen så har jag ju glömt bort Månadens bild helt och hållet, men jag laddar upp ett inlägg om det imorn så att ni kan få rösta på Månadens bild för april.

Vill ni se fler bilder från det här lilla "projektet" som jag har så kan ni klicka här och vill ni veta vad hela alltet går ut på så klicka här

Maj den femte och solsken

2013-05-05 | 17:58:40
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/320 sek | F/1.8 | ISO-100 | Photoshop CS6

Godkväll govänner!
Det är helt galet vilket superväder det har varit idag! Det har varit sjukt varmt och soligt hela dagen! Jag har legat ute i bikini och jobbat på brännan i flera timmar och dessutom käkat första lunchen ute på altanen. Nu på kvällen så har vi i mitt fotbollslag cyklat runt i stan och delat ut reklamblad och jag skulle nog vilja påstå att denna kväll skulle kunna jämföras med en av alla dessa varma sommarkvällar som vi ser framemot. Galet skönt!

En sån där tvättäkta svensk kommentar nudå: Hur är vädret hos er?

Resten av kvällen måste jag tyvärr ägna åt plugg. Nästa vecka går vi dock bara i skolan tre dagar och sen får vi långhelg. Himla superskönt det med! Långhelgen kommer jag tillbringa i Falun, men mer om det senare. 

Måste bara tillägga att Bloglovin strular en himla massa just nu. Mina inlägg kommer inte upp på Bloglovin när jag har publicerat dom, så ni som följer mig där ser inte när jag har uppdaterat med någonting nytt. Jag hoppas att det bara är något tillfälligt annars ska jag försöka lösa det på något sätt, för så här kan vi ju inte ha det. ;)

Nej men det var väl allt för nu, så vi hörs! :)

Tweetar som aldrig förr

2013-05-05 | 11:07:26

För några veckor sen så kom jag på att jag faktiskt har ett konto på Twitter som jag inte tagit hand om särskilt väl. Nu har jag i alla fall dammat av skiten och uppdaterar cirkus dagligen. Eller åtminstone varannan dag eller nåt. Mer än förut i alla fall om man säger så! :) 

Så om det är någon av er som lirar Twitter och tweetar massa fancy pancy tweets så hojta till, för jag vill gärna ha några fler att följa. Känner ni för att följa mig på Twitter så kan ni klicka här eller på bilden ovanför så kommer ni direkt till mitt kontoeller vad man ska kalla det. :) 

Det var egentligen bara det jag ville flika in och berätta, så ha det finfint! :)

4 färglösa selfies

2013-05-03 | 17:09:51
Samsung Galaxy S3 | Photoshop CS6

Goddagens vänner!
Riktigt skönt med fredag, eller vad säger ni? 

Min skoldag har varit riktigt chill idag. Vi gick i och för sig ända till klockan 15 som vanligt på fredagar, men lektionerna var skapligt ok ändå. I princip alla har gått runt med mobilen framför fejan hela dagen och skickat snapchats till varandra. Haha, vi är ju skapligt lättroade i min klass om man säger så!

Jag antar att det är många av er som också använder Snapchat? ;)

Som grädde på moset (alltså, kan någon tala om för mig vem som i hela helsike verkligen äter grädde och mos? Vem?!) så är det sjukt bra väder idag! Runt halv sju någon gång så rullar jag ner mot fotbollsplanen för att kolla på derby mellan två P16-lag med några polers. Efter det drar jag mig antagligen bort mot Charlie för att spendera natten där. Fint som snus höreni!

Simma lugnt! :)

Heliga kakor

2013-05-02 | 20:34:57
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/125 sek | F/3.2 | ISO-400 | Photoshop CS6

Idag, mina kära vänner och kompanjoner, så har jag fått uppleva någonting utan dess like. 
Jag skojar inte när jag säger att detta är världens (och det menar jag verkligen jordens/världens/universums/historiens/hela-fakking-vintargatans) godaste kakor. Någonsin. Utan tvekan. 

Alltså förstår ni hur mycket jag skulle vilja pussa på dessas skapares skor?! Människan som kom på att pressa ihop päronglass mellan två kex är från och med nu min gud! På delad plats med skaparen av Nutella i och för sig. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om det är samma brillianta homo sapiens som har fört just päronglasskakorna och Nutellan till världen. 

På tal om Nutella och päronglasskakor så slog det mig just att det skulle vara värsta sjukaste kombon! Kubbar ner till köket på en gång när jag har skrivit klart det här inlägget, för jag kommer inte må bra i själen förrän jag fått ta del av den ultimata smaksensationen (oh holy shit, där lät jag nästan som han den där Carl Jan Granqvist-tjoffen...).

Det jag alltså vill komma fram till är att ni måste käka dessa kakor! Om ni redan har gjort det så käka dom igen! Eller nej gör inte det förresten, jag måste bara hinna köpa ett antal paket först innan dom tar slut, så take a chill pill så länge! 

Och med det sagt så drar jag ner till köket för att introducera Nutellan och los cookies de wonderfullest för varandra.

Hejsvejs! :)

Balkonghäng

2013-05-01 | 22:34:09
Canon EOS 600D | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8 | 1/250 sek | F/2.8 | ISO-100 | Photoshop CS6

Större delen av eftermiddagen och kvällen spenderade jag ute i kvällsolen på min balkong med kuddar, filtar och asbra musik i lurarna. Detta väder vi har just nu får en att må så himla bra! Det var verkligen hur skönt som helst att sitta där utan att behöva frysa romphan av sig! En sjukt skön första maj. :)

Hur har eran dag varit? :)

Dagen efter Valborg

2013-05-01 | 09:11:49
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP Di VC USD | Photoshop CS6 | Bild från en träningsmatch för några veckor sen. Den vann vi förövrigt med 7-0, ifall det var någon som ville veta, ehe..

Hej på er!
Idag är det första maj och vi är lediga. Sjukt skönt säger jag bara! 

Men ingen sovmorgon här inte! 10:30 är det samilng inför match, så då rullar vi upp mot Västerås för att möta BK 30. Jag blir bänkvärmare den här matchen eftersom att jag fortfarande är skadad. På torsdag ska jag till sjukgymnasten och kolla upp skiten, men det är en helt annan historia.

Eftersom att det blev en tidigt morgon imorse så blev Valborgsnatten inte sådär jättesen och livad. Den började med middag med familjen tillsammans med pojkvännen och familjen Hult. Därefter drog jag och Charlie ner till en av stans alla majbrasor. Själva elden var väl inte mycket att ha om man säger så, men det brukar den ju i och för sig inte vara, haha... Men vi träffade på en hel del folk och vi hängde med några grymt sköna peops, så kvällen blev bra ändå trots allt! :)

Hur var eran Valborg? :)

Nu ska jag käka frukost och göra mig i ordning för att sen ta mig ner till samlingen. Sjukt taggad även fast jag inte ska spela, haha! Idag är det kross som gäller Värmbol! 

Ha en grym första maj så hörs vi! :)