Marknad vid hamnen

2015-05-04 | 18:31:40
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

Det här inlägget skulle egentligen ha publicerats igår men på grund av brist på internet så kommer det upp såhär en dag i efterhand. I hope you don't mind. :)

Det brukar väldigt ofta vara fiskmarknad nere vid hamnen här i Boulogne-sur-Mer då staden har Frankrikes största fiskehamn. Vi har varit där tidigare men tänkte att det kanske skulle vara lite mer drag igår eftersom det var söndag och mer drag var det absolut. När vi kom ner till hamnen så upptäckte vi nämnligen att hela hamnen var full av massor av andra stånd också. Det fanns massor av goda korvar, ostar, grönsaker, frukt, våfflor, bröd - you name it. Det var massor av folk och försäljarna var så himla trevliga och roliga! Så det var ju en himla tur att vi bestämde oss för att gå ner dit just igår så att vi prickade in den här marknaden, haha! :) Sen fanns det ju såklart en himla massa fisk också, till och med rockor, bläskfiskar och små hajar.

Idag är det måndag och våran sista sådan för den här resan. Även fast det känns som om vi har varit här väldigt länge så har tiden ändå gott jättefort. Konstig känsla det där. Ska verkligen se till att njuta av våran sista tid här. :)

Ha det bra så länge så hörs vi! :) 
JUNITJEJ

Så mycket gott de verkade ha!

2015-05-04 @ 20:27:50
URL: http://www.junitjejen.se
Elina

Vad fint det ser ut! Jag gillar marknader, alla är så olika på alla platser!

2015-05-04 @ 20:28:51
URL: http://elinaedsberger.blogg.se
Kattis

Härliga bilder, älskar att besöka den typen av marknader!:)

2015-05-04 @ 21:18:42
URL: http://stellaefoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback