Mug cake

2015-03-23 | 10:59:19
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II

Detta åt jag till frukost imorse - mug cake, kiwi och ett glas jucie till det. Hittade ett recept på mug cake igår och var bara tvungen att prova. Det var gott, väldigt mättande och superlätt att göra! Det enda man behöver är ½ banan, 1 dl havregryn, 1 ägg, frysta hallon eller andra bär, 1 krm kanel, 1 msk kokos och lite olja att smörja in koppen med. Sedan var det bara att mixa ihop den skivade bananen, havregrynen och ägget innan man blandade ner resten. I med smeten i den smorda koppen och sedan in i mikron i ca 1½ minut och sen var det klart! Det blir som sagt ganska mättande och lite torrt i längden, så att äta det tillsammans med någon frukt (som t.ex kiwi) eller med yoghurt eller kvarg är nog att föredra. Jag ska nog ha i lite mer kanel nästa gång också för att få ännu mera smak. 

Ett litet recept på nyttig frukost eller mellanmål så här en måndagsförmiddag! Hoppas att ni får en fortsatt fin dag så hörs vi! :)
Emelie

Åh så gott!

2015-03-23 @ 11:33:21
URL: http://esh.webblogg.se
Matilda - Tonårsliv i rullstol

Muums!

2015-03-23 @ 11:40:24
URL: http://skogsrusset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback