Lestari Sayang Anak Orphanage

2015-01-08 | 16:48:22
Canon EOS 70D

På våran sista dag i Indonesien passade vi på att besöka barnhemmet Lestari Sayang Anak som familjen vi bodde hos har kontakt med. Till en början var barnen väldigt blyga och höll sig undan men efter ett tag blev det desto mer spring i benen! Dom var överallt och ingenstans och ville att man skulle vara med hela tiden. Dom tyckte att kameran var jättespännande och ville hela tiden bli fotograferade eller fotografera själva. Eftersom att vi var där under halloween så var det massor av halloweenpyssel på gång och barnen gick "trick or treat" och fick alltså massor av godis. Vi köpte även med några pizzor till dom som dom blev jätteglada över. Det var så himla mysigt och alla var så otroligt gulliga på alla sätt och vis! Dom som håller i detta barnhem gör ett så otroligt fint jobb för att dessa barn ska ha det så bra som möjligt. Jag hoppas verkligen att det här inte var sista gången vi besökte dom. :) Om ni vill se klipp från barnhemmet så kan ni kolla in filmen från Indonesien som jag har klippt ihop. Klicka här för att komma dit. :)

Detta var faktiskt dom absolut sista bilderna jag hade att visa från Indonesien. Det var verkligen en helt otrolig resa som jag kommer bära med mig så sjukt många minnen ifrån. En dag ska jag tillbaka, för jag är verkligen inte klar med Indonesien. :)
LOVISA [ foto & vardag ]

Häftig upplevelse att besöka ett barnhem så , skulle jag oxå vilja göra någon gång ^^

2015-01-08 @ 17:37:11
URL: http://llovisafritzson.blogg.se
Amanda

Hej Esmeralda! varifrån du har köpt eller laddat ner Photoshop och camera RAW? Hur mycket kostar de?
Tacksam för svar! <3

2015-01-10 @ 14:25:49
URL: http://amandaphoto.webblogg.se
Isabella

Svar: köpte mina 21 ballonger på festvaruhuset.se, då fick man dom ouppblåsta. Man kan köpa helium där, men jag orkade inte lägga pengar på det så jag köpte en ballongpump och blåste in vanlig luft istället :) Kram

2015-01-11 @ 12:08:56
URL: http://tinkerbella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback