En hälsning från Indonesien

2014-10-20 | 17:53:39

Hej på er!
Hoppas att ni har det bra vart ni än befinner er. Här i Indonesien är allt i alla fall hur bra som helst!

Efter en väldigt lång resa på nära ett dygn blev vi väldigt trevligt bemötta av den familj vi bor hos. Dom har verkligen världens mysigaste hus där poolen självklart har utnyttjats en hel del dom senaste dagarna. Vi har dessutom fått lära känna området lite smått och igår var vi uppe i bergen hela dagen. Vi gick bl.a runt i en liten by mitt bland alla teplantage och på en marknad som inte låg inte långt därifrån. Det är nästan inga turister här över huvudtaget vilket befolkningen oftast gör väldigt klart för oss på olika sätt och vis, haha. Men alla är väldigt trevliga och hittills har Indonesien bara bjudit på positiva upplevelser.

Idag var vi på ett jättestort köpcentrum som ligger på gångavstånd från där vi bor. Det var väldigt mycket som trillade ner i shoppingpåsarna, för gud vad billigt det är här! Alltså det är helt galet! Kläder av alla olika slags märken och maten är ruskigt billig jämfört med Sverige. Så för en mat- och shoppingentusiast så är detta rena himmelriket, haha... ;)

Morgondagens planer är än så länge inte helt spikade, men tidigt på onsdagmorgon flyger vi över till Bali. Där kommer vi stanna i några nätter för att sedan möta upp familjen vi bor hos på Gili T. Där kommer vi spendera några dagar med sol, hav och snorkling. Can't wait!

Det är oklart hur många fler inlägg som kommer komma upp under våran resa, men nu har ni alla fall fått en liten lägesrapport. Självklart så får ni ta del av allt sen när vi kommer hem! :)

Ha det toppenbra så hörs vi när vi hörs! :)
Anonym

Vad fint de va där, fina bilder!:)

2014-10-20 @ 19:22:37
URL: http://elinfrohms.blogg.se
Tovvsan

Men gud vad häftigt att vara där! Jättefina bilder, vill gärna se mer! Hare bäst, kram :)

2014-10-20 @ 21:45:33
URL: http://tovvsan.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback