Mood booster

2014-03-06 | 20:27:00

Hej på er!
Hoppas att ni har haft det bra sen sist. Det skulle jag nog våga säga att jag har haft i alla fall. Igår var jag ledig så jag passade på att träna på förmiddagen och få klart lite plugg och annat nödvändigt. När Charlie hade slutat skolan så satte jag mig på cykeln och trampade bort mot honom. Jag spenderade resten av dagen och natten hemma hos honom och hade alltså turen att vakna upp bredvid världens finaste kille imorse innan jag tog tåget till skolan. Ruskigt bra start på dagen!

Det här med humör är förövrigt en väldigt intressant sak. Att man kan skifta från att vara så där cp-lycklig och aspepp till att deppa över allt och ingenting på bara några få sekunder. Sjukt är vad det är och jävligt jobbigt. Men för att piggas upp så fungerar det nästan alltid att lyssna på några goa låtar, så just därför har jag gjort en ny spellista på Spotify med bara massor av glada och spring-i-benen-låtar. Musik brukar oftast hjälpa en bit på traven i alla fall. Om ni har några asbra pepplåtar så kommentera gärna - jag vill att min nya mood booster-lista ska bli överfull av glada toner! :)
Matilda

Du är i alla fall inte ensam om dina mood swings, är precis likadan själv. Asjobbigt! Själv älskar jag 5 seconds of summers alla låtar just nu och såklart vår allas oscar zia - yes we can :) testa! :)

2014-03-06 @ 21:33:08
URL: http://tildasofias.blogg.se
Isabella

We can only live to day med Netsky och Billie. Super bra låt!

2014-03-06 @ 22:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback