Havsskogen

2014-07-16 | 12:24:32
Canon EOS 70D | Canon EF 50/1.8 II | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8

Här spenderade vi våran förmiddag igår. Havsskogen ligger bara några minuter med bil från våran sommarstuga och varje gång vi är här så brukar vi passa på att åka dit. Åh vad jag tycker om det stället! Älskar att gå på klipporna med havet precis bredvid sig. Vi fick väldigt fint väder igår förmiddag så jag passade på att bada lite smått och det var ju inte det varmaste badet i år direkt. Hade utan tvekan kunnat stanna på dom där klipporna hela dagen eller rent utav hela sommaren, haha! 

Idag är det dock lite sämre väder här vilket är väldigt tråkigt. Vi hade planerat en dag nere vid bryggan men än så länge har det varit för kallt och blåsigt för det. Det ska tydligen bli varmare framåt eftermiddagen, så vi får hålla tummarna för det. Ikväll så ska vi annars in till samhället och äta på en grekisk restaurang. Längar redan efter den goda maten...

I morgon så åker vi vidare till våra barndomsvänners sommastuga på Singö. Där kommer vi stanna några dagar och jag vet inte riktigt hur det blir med bloggandet då, men ni klarar er ju såklart ett tag utan inlägg i såna fall. ;)

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi! 
Matilda

Stället ser ju verkligen jättefint ut! Skulle säkert vara härligt att fota där i solned- eller uppgången! :)

2014-07-16 @ 19:10:13
URL: http://tildasofias.blogg.se
Rebecca Wahl

snygga bilder .)

2014-07-20 @ 10:23:58
URL: http://fettmedfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback