Kladdkaksbak

2012-10-18 | 17:47:43
Snyggast i stan, eller nåt sånt...

Efter en otroligt seg skoldag så har jag precis slängt ihop en kladdkaka. Jag har gått runt hela dagen och varit sugen på kladdkaka, så även fast jag egentligen har massor av plugg som måste göras så kände jag att jag var tvungen att ta fram bunken och ingredienserna! Jag la i några Centerbitar i kladdkakan också, kommer blir såååå gott! Jag har precis tagir ut kakan ur ugnen och tänkte ta en bit eller två efter middagen. Kvällens måltid består av ugnspannkaka (standardmaten när mamma inte är hemma, hehe...), så jag kommer nog rulla fram när den här dagen är slut! Men det kan man väl unna sig efter en sån här sjukt jobbigt dag och vecka? :)

Hur det än är så måste jag faktiskt ta tag i pluggandet senare ikväll. Vi är helt överösta med läxor, prov och inlämmingar just nu, slutspurten inför höstlovet liksom. Håller nästan på att gå sönder av allt skolarbete som tynger ner oss... Men det är väl bara kämpa på antar jag... ;)
minabrun

ååååh vad goitt det skulle va med kladdkaka! :D

2012-10-18 @ 18:01:27
URL: http://miinabrun.blogg.se
Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist

Sv: Ja, kameran på S3:an är väldigt bra :)) Jadå, jag gillar mobilen, men den har blivit lite seg nu, vet inte varför. Det är väldigt kul att kolla på bilder eftersom skärmen, färgerna och allt är så bra :D

2012-10-18 @ 21:24:37
URL: http://stargirlphoto.blogg.se/
Alma Bengtsson

Ååååh så gott <3 med Center i måste det ju bli tip-top!

2012-10-19 @ 18:39:43
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback