ey vafan , vi skiter i rubriken!

2010-08-20 | 16:24:06
Idag är jag helt ledig ! :D , Eller aah , förutom skolan då! :) , Haha , känns som ett tag sen , har ju fullt upp nästan hela dagarna , men idag har jag inget speciellt planerat ! ;)
Eller jo , jag ska ner till Stallsbacke och kolla när lillbrorsan kör fotbollsmatch. :) , Kanske tar med kameran , eftersom att det är så fint väder nu. :) , Bäst att passa på ju ! ;)

Skolan idag bestod av NO , SO , spanska och svenska, för er som ville veta. ^^ , Fast vi hade det ganska soft , fick typ bara lite nya böcker och pärmar + att lärarna bara snacka om massa hela lektionerna ! ;)
Och så fick vi våra skåp... Och ja , ni kan ju aldrig gissa vad jag fick för skåp? , Jo , underskåp! , Haha , kände verkligen på mig det ! xD , Men det är ganska bra ändå , har ytterst + att Alice G har underskåp brevid mig , så då är jag inte så mobbad ! :] , Och sen så byter vi ju typ efter terminen eller nåt , så det blir nog bra ! ;)

Nu har jag precis käkat , och har ingen aning om vad jag ska göra. :] , Men det får väl bli till att ta det lite chill bara eller nåt , skönt o ha en lite ledig dag som sagt ! ;)

Vi skiter i bild till det här inlägget , har ingen passande så. Men ni kanske får lite match bilder sen, hehe ! 8)
SEE YAH!
eliin ;))

haha har underskåp jag med xd och hade de hela 7:an oxå ;D

2010-08-20 @ 16:43:30
hannaa

jag har oxå underskåp! :/

2010-08-20 @ 18:11:12
URL: http://hannahale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som kan se)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback